Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאזין CAR בוחן: S4 מול M3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחן חמוד ביותר ...

כמובן שבסוף לקחו את ה S4 כמו שחשבתי בהתחלה :wink:

כן, חבל שבאף מבחן אחר שקראתי לא ניצחה האאודי. ולא רק זה - גם פה ה"ניצחון" שלה הוא פשוט העדפה אישית של הבוחן, שבעצמו כתב - "אם אתם רוצים מכונית ספורט עדיפה - קחו את ה-M3. אם אתם רוצים מכונית מתאימה יותר למסלול, לכבישים טובים ויבשים - ה-M3 ללא ספק עדיפה. אבל בשביל מזג אוויר אמיתי - אני מעדיף את ה-S4". להזכיר לך מה מזג האוויר השכיח בבריטניה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מבחן חמוד ביותר ...

כן, חבל שבאף מבחן אחר שקראתי לא ניצחה האאודי. ולא רק זה - גם פה ה"ניצחון" שלה הוא פשוט העדפה אישית של הבוחן, שבעצמו כתב - "אם אתם רוצים מכונית ספורט עדיפה - קחו את ה-M3. אם אתם רוצים מכונית מתאימה יותר למסלול, לכבישים טובים ויבשים - ה-M3 ללא ספק עדיפה. אבל בשביל מזג אוויר אמיתי - אני מעדיף את ה-S4". להזכיר לך מה מזג האוויר השכיח בבריטניה?

רוני

אני לא ראיתי יותר מדי השוואות ,אבל בכולם מבלי יוצא מהכלל הבוחנים העדיפו את הM3 מבחינה של מכונית מהנה, ליום יום הם היו בוחרים בS4

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
מבחן חמוד ביותר ...

רוני

תשמע רוני, זו כל הגדולה.

לשלב הכל לתוך חבילה שתתאים לכמה שיותר אנשים. לא רק לחובבי נהיגה ספורטיבית קיצונית.

וחוצמזה, ההבדלים ברמת הספורטיביות, לדעתי, לא יכולים להיות כ"כ גדולים. רמת הספורטיביות במכוניות האלה גבוהה מאוד, ואני לא חושב שאתה, אני או כל נהג צעיר יוכל לנצל את הספורטיביות הטמונה ב-M3.

אאודי חושבים שנהיגה ומכונית זה דרך חיים, לכן צריך לשלב בין המון צרכים.

לסיום, אני ממש ארחם עליך אם תקנה EVO8 במקום S4.

אני ארחם עליך רק אם הוא יהיה הרכב היחיד שלך.

:idea:

172

פורסם
מבחן חמוד ביותר ...

רוני

רוני זה בידיוק כמו שתגיד שאתה מעדיף Evo 8 על אימפרזה WRX ...

אלה שני מכוניות שהן די דומות בכלליות , וכל אחד בוחר את העדפה האישית שלו .

מה שאני התכוונת שאמרתי "לקחו" , זה שהבוחן חזר עם ה S4 הבייתה ולא עם ה M3 .

לא דיברתי על כך שה S4 ניצחה , אלא זה שהבוחן חזר עם ה S4 .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
תשמע רוני, זו כל הגדולה.

לשלב הכל לתוך חבילה שתתאים לכמה שיותר אנשים. לא רק לחובבי נהיגה ספורטיבית קיצונית.

וחוצמזה, ההבדלים ברמת הספורטיביות, לדעתי, לא יכולים להיות כ"כ גדולים. רמת הספורטיביות במכוניות האלה גבוהה מאוד, ואני לא חושב שאתה, אני או כל נהג צעיר יוכל לנצל את הספורטיביות הטמונה ב-M3.

אאודי חושבים שנהיגה ומכונית זה דרך חיים, לכן צריך לשלב בין המון צרכים.

לסיום, אני ממש ארחם עליך אם תקנה EVO8 במקום S4.

אני ארחם עליך רק אם הוא יהיה הרכב היחיד שלך.

:idea:

M3 לא מתאימה רק לחובבי נהיגה ספורטיבית קיצונית. יצא לי לנסוע ולנהוג בכזאת מהדור הקודם, והיא מכונית ראויה במיוחד בכל התחומים, מלבד אולי נוחות נסיעה. היא מרווחת מספיק, מאובזרת מאוד, איכותית ומפנקת.

כל מבחן מלמד כי היא מכונת נהיגה עדיפה על האאודי. אני, בתור אחד שהדבר הראשון שחשוב לו ברכב הוא כיצד הוא ננהג, אעדיף אותה בגלל הסיבות הללו.

בנוגע ל-EVO8 מול ה-S4. אם הייתי גר בבריטניה והיו לי רק 26000 פאונד, הייתי קונה את האיבו. מה לעשות והאאודי עולה 10000 פאונד יותר... (ולא מספקת יותר הנאה מנהיגה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אויש. בולשיט.

אם אתה אומר שאיך המכונית מתנהגת זה הדבר החשוב בשבילך, למה שלא תקנה לוטוס אליס??

היא עולה בסביבות ה-26K ליש"ט.

אבל אני אגיד לך למה אתה לא תקנה אותה, בגלל שאין בה כ-ל-ו-ם, פרט ליכולות ניהוג מדהימות.

בתור מכונית שניה זה כבר משהו אחר.. כמובן.

אני בטוח שהאאודי באמת שווה 10K יותר. לפחות את רובם של העשיריה.

אבל אין מצב שנוכל לקבוע. אני ואתה עדיין לא נהגנו על שתי המכוניות.

:lol:

וכדי להאיר את פניך, זהו לא המבחן היחיד בו ה-S4 לוקחת... 8)

172

פורסם
אויש. בולשיט.

אם אתה אומר שאיך המכונית מתנהגת זה הדבר החשוב בשבילך, למה שלא תקנה לוטוס אליס??

היא עולה בסביבות ה-26K ליש"ט.

אבל אני אגיד לך למה אתה לא תקנה אותה, בגלל שאין בה כ-ל-ו-ם, פרט ליכולות ניהוג מדהימות.

בתור מכונית שניה זה כבר משהו אחר.. כמובן.

אני בטוח שהאאודי באמת שווה 10K יותר. לפחות את רובם של העשיריה.

אבל אין מצב שנוכל לקבוע. אני ואתה עדיין לא נהגנו על שתי המכוניות.

:lol:

וכדי להאיר את פניך, זהו לא המבחן היחיד בו ה-S4 לוקחת... 8)

כשאני מעדיף מכונית אחת על השניה ההתנהגות היא פרמטר חשוב מאוד, אבל לא הפרמטר היחידי. אני מתכוון שהייתי מעדיף מכונית מתנהגת אבל שתציע איזושהיא מידת שימושיות יומיומית. האליז היא קיצונית מידי אבל EVO VIII או M3 ממש לא. תבדיל בין העדפת מכוניות עם התנהגות יותר טובה וקצת ויתור על שימושיות ונוחות מאשר מכוניות קיצוניות שמכוונות רק להנאה נטו ואי אפשר לחיות איתן ביום יום.

second is the first looser

• תוכן חדש...