Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי אספנות בפראג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בחודש הבאה אני טס לליטא, כן אני יודע שאתם תוהים למה אני טס לשם ואיפה זה בכלל?! אבל זה לא העיניין המרכזי אליו אני רוצה להפנות את השאלה : )

חזור מליטא לארץ יש לי קונקש'ן בפראג למשך 8 שעות, זה אומר שאני ...לבד...בפארג...8 שעות, רציתי לדעת אם יש למשהו מידע לגבי חנויות המוכרות ציוד לרכבי אספנות או כל דבר שקשור לרכב שיש באפשרותי להגיע אליו בטווח של 8 שעות כולל חזרה

תודה ויום טוב

פורסם

עזוב אותך, אם אין לך משהו ספציפי שאתה צריך ואין להשיגו בארץ, טייל בפראג, לי זה לקח שבוע,

אבל גם בחצי יום ניתן לראות הרבה, פראג יפיפיה ומדהימה ויש בה מקומות קסם אין ספור.

ומצד שני בחניות החלפים אין הפתעות גדולות והמחירים יקרים, כך שחבל לבזבז זמן!

תתרכז בעיר הישנה והעיר החדשה והגשר שמחבר בינהם, בית הגולם (זה מפראג)

היפה, והרובעים הקסומים, אם כל הכבוד לתחביב, שווה יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בלב פראג יש שירות כרכרות ולידו יש שירות הסעות במכוניות עתיקות.המכוניות מן הסתם הינן מכוניות תוצרת סקודה והינן משנות השלושים ומשופצות באופן מדהים.חציית הנהר ונסיעה לארמון בצידה השני של העיר באחת מהמכוניות הללו הינה חוויה מרנינה.

לחילופין ניתן לבלות ברובע היהודי ולקבל הדרכה צמודה מה שיעשה אותך מעט עצוב, אבל מנקודת המבט היהודית זה לא פחות חשוב.

יורם עוזרי

פורסם

יש אספני רכב בצ'כיה! אבל אני ממש לא יודע היכן הם נפגשים...

לפני כעשר שנים ביקרתי בפראג וראיתי שירה ארוכה של יותר מ 50 מכוניות עתיקות חונה מעבר לנהר. ירדתי מהאוטובוס והלכתי למקום בו חנו לאורך הנהר עשרות מכוניות קלסיות ועתיקות וכן מספר לא בוטל של לימוזינות מודרניות. אף אחד במקום לא דיבר עברית... גם לא אנגלית. מאוחר יותר הבנתי כי היתה חתונת ענק של עשרות זוגות וכל זוג הוסע במכונית מיוחדת.

אחת המכוניות היפות היתה ב.א.וו. ספורט קבריולט מסוף שנות השלושים. בעל הרכב היה איש זקן. לפני שניסה להניע את המנוע פתח את המכסה ובלי להסתכל הכניס את היד נגע בקרבורטור כדי ללחוץ על כפתור העשרה (פריימיניג), כמו שיש באופנועים ישנים, סגר את המכסה הניעה ונסע עם זוג צעיר, שלדעתי לא הבינו איזה מזל נפל בחלקם.

היו שם המון סקודות וטטרות מכל השנים פקארד אחת משנות הארבעים שכנראה הגיע עם הצבא האמרקאי ועוד רבות אחרות.

צריך לברר היכן אלה (שלא נרכשו על ידי ארופאים ואמריקאים) נפגשים בסופי השבוע.

אולי בשגרירות יודעים?

בנוסף למה שקודמי רשמו, יש במרכז פראג מוזיאון טכנולוגי יפה, ובארמון יש מוזיאון צעצועים.

שלמה דן גדרון

פורסם

יש לי מכונית ספציפית לקנות בפראג, מספר הרשוי הוא הונגרי, בעל הרכב הרשום ברשיון (הונגרי בעצמו) מוכן לתת לי הסכם חתום על מכירה

לאפשר לי לנסוע על הרכב והביטוח (שאני אוציא) לאיטליה ושם להעמיס את הרכב לישראל.

אני שואל את חבריי המומחים בתחום

האם אני מפספס פה משהו?

המוכר מבקש שאשלח לו בדואר את מספרי הרישוי בחזרה.

חוזה מכירה צילום הרכב והרשיון ההונגרי יספיקו להוצאת רשיון יבוא?

הרכב עומד בקריטריון של רכב אספנות

תודה למשיבים

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...