Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל עיבוי בפולו 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב המדובר הוא פולו 99' מנוע 1.6

השאלה לגבי מיכל העיבוי (של הנוזל קירור - איפה שבודקים מפלס וגם ממלאים)

ניקיתי אותו היום בעזרת מזרק וצינור. פשוט שאבתי את כל התוכן ואז מילאתי נוזל חדש.

שמתי לב שבתחתית המיכל הנוזל הוא חום ומגעיל (בניגוד ל G12). איך זה מסתדר עם זה שיש שם סירקולציה?

האפשרות שאני חושב עליה היא שיש שם כל כך הרבה ג'יפה, עד שכל פעם שהרכב עומד היא שוקעת למטה. יכול להיות ? או שאולי מיכל העיבוי הוא רק רזרבה למערכת ואין דרכו כל הזמן סירקולציה ?

פורסם

מה שאתה רואה במיכל עיבוי זה מה שיש לך במערכת.

המערכת כל הזמן בסירקולציה תמידית.

אם תשים לב ישנם שני חיבורים למיכל עיבוי, אחד מים חוזרים אחד מים הולכים.

שטיפת המערכת תנקה את כל הבוצה שיש.

פורסם
גם אני ניקיתי היום ושמתי לב שיש בוצה במיכל,בערך 3 סמ של בוצה.

ניקיתי הכול,ממה זה נגרם?

הלכלוך שאתה רואה נוצר עקב שימוש במי ברז ולא בנוזל קירור איכותי מקורי G12 PLUS.

כתוצאה משימוש במי ברז רכיבים שונים במערכת הקירור נפגעים מקורוזיה שלאט לאט נפרדת מחלקי מנוע/משאבת מים/רדיאטור ונסחפת גם למיכל העיבוי.

לפעמים הלכלוך הינו תוצר של ערבוב של שמן מנוע או שמן תיבה אוטומטית שהתערבבו להם כתוצאה מתקלה והמערכת לא נוקתה כראוי ולכן יש משקעים.

במקרים מסוג זה אני ממליץ לבצע שטיפה יסודית של מערכת הקירור בעזרת צינור מים שמוכנס לתוך צינור המים של בלוק המנוע וגם לרדיאטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת שהרכב הוא דייהטסו שרייד ולא פולו.

הרכב אצלי 4 שנים ושמתי לו רק מים מזוקקים עם תוסף.

הרכב לא מתחמם אפילו קצת,נוסע טוב אבל פשוט הבוץ הזה קצת מבהיל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...