Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TESLA אדומה אצלי בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, כולכם דנים בטסלה ה"ירוקה". מול עצמה, מול R8, מול רשויות המס והתחבורה בישראל....

יש לי תחליף ירוק אחר לטסלה. הוא שוקל פחות מ-800 ק"ג, צורך מעט דלק, ידני ומהנה פי כמה. הוא גם יפה ממנה ועולה שליש ממחירה בארה"ב. מנועו, מיותר לציין, מייצר צליל אמיתי. לא זמזום, לא המהום ובטח שלא קרינה :oops:

למי שעדיין לא הבין, מדובר במקור של הטסלה. לוטוס אליס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם מדברים על רכבים מיוחדים.

הגיוני שהיום ראיתי בכבישי ארצנו פורשה פנמרה? :shock: מתי היא הספיקה להגיע לארץ?.

ראיתי היום אחת לבנה בחטף, אי אפשר לטעות בהתחלה חשבתי שזאת 911 ואז ראיתי שיש בה משהו שמזכיר 911 שעבר מוטציה ונזכרתי שזאת הפנמרה.

העיצוב מזעזע לדעתי.

פורסם

אני אישית אוהב את העיצוב, אומנם לא 911 ,אבל הז'אנר חביב למדי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

התמונות לא עושות צדק עם הפנאמרה..

ראיתי אותה גם בתערוכה (פרנקפורט) וגם ברחוב ולדעתי היא לא נראית נורא כלכך כמו בתמונות.

יש מכוניות שפשוט לוקח זמן להתרגל לעיצוב שלהן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
התמונות לא עושות צדק עם הפנאמרה..

ראיתי אותה גם בתערוכה (פרנקפורט) וגם ברחוב ולדעתי היא לא נראית נורא כלכך כמו בתמונות.

יש מכוניות שפשוט לוקח זמן להתרגל לעיצוב שלהן.

מסכים,במציאות היא רק מכוערת ולא מכוערת רצח כמו בתמונות..

פורסם
היא ממש לא מכוערת.

אני יודע ש"על טעם ועל ריח", אבל מי שאומר שהיא מכוערת צריך להתאפס.

אוהו כמה שהיא מכוערת, בכלל כל הקונספט הזה של הארבע דלתות שהתחיל עכשיו עושה עוול לכל יצרניות העל, אולי חוץ מהראפיד של אסטון שגם דיי מתוחה אבל אפשר להסתדר, אם אני רוצה לקנות מכונית על שהילדים שלי יוכלו להיכנס לתוכה אני יעדיף כנראה את ה612 או הגראנטוריסמו...

פורסם
אם אני רוצה לקנות מכונית על שהילדים שלי יוכלו להיכנס לתוכה אני יעדיף כנראה את ה612 או הגראנטוריסמו...

לדחוף את הילדים למושב האחורי של גראנטוריסמו זה כמו לדחוף אותם למושב האחורי של פורשה 911.

משמע; כל עוד יש להם רגליים - לא מומלץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לדחוף את הילדים למושב האחורי של גראנטוריסמו זה כמו לדחוף אותם למושב האחורי של פורשה 911.

משמע; כל עוד יש להם רגליים - לא מומלץ.

מזראטי עושים מושב אחורי אמיתי.

ב 3200GT של בן דוד שלי אני נכנס בקלות למושב האחורי(אני 1.78 מטר)

ב 911 אין מקום לתינוק במושב האחורי.

אייל

• תוכן חדש...