Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TESLA אדומה אצלי בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שקלרקסון אמר, אם כבר טסלה אז לקנות 2 - בזמן שאחת נטענת נוסעים בשניה.

גימיק יקר ותו לא.

פורסם

גימיק או לא אבל מדובר בפנינה מוטרית עם אספקת כוח מירבית של 376NM החל מ 0 סל"ד עד 4500 ומנוע שממשיך להסתובב

עד 14,000 סל"ד ב 92% יעילות, תיבת הילוכים עם הילוך אחד.

באוטוספיד העורך ההמום חתם כך את הכתבה :

In my nineteen years of writing about automotive technology, I have never driven a car that so brilliantly extends the boundaries of what is possible, and that shows the way of the future in such an unambiguous way.

111251_14mg.jpg

פורסם

בשביל רוב האנשים זה מספיק.

אני נוסע 55 קילומטר ביום לכל כיוון, ואני לא אבקש מהרכב אפילו חצי ממה שהקלארקסון דורש ממנו מבחינת ניצול כוח.

כרכב יומיומי לאדם אחד או שניים, זה פשוט מושלם.

האמינות שלו גם בטח בשמיים, כי אין לו יותר מדי חלקים זזים.

פורסם

כן , ללשכת עבודה ,אפשר להבין את הסיבות העיקריות, לזה שהרבה אנשים בצמרת תעשיית הרכב נגד רכבים חשמליים .

עם כל הכבוד לשי אגסי יש דברים חשובים יותר מאיכות סביבה .

פורסם

האמת היא שהייתי מעדיף רכב חשמלי.

אפשר לגרום לזה שכל המערכות החשובות (ESP, ABS ואחרות) יהיו בעצם תוכנה במקום שיהיו חלקים זזים.

פשוט ישלטו על המנוע עם המחשב שיעשה מה שרוצים, והאמינות של הרכבים האלה תהיה הרבה יותר גבוהה.

פורסם

איזה קטע, גם לי זה קרה לפני כמה חודשים שיצאתי לחניון של העבודה וגיליתי שם טסלה חמודה מחוברת לשקע שהתברר שהיא של הבוס.

אה כן, זה לא היה בארץ :-).

בניגוד לכל שאר הבדיחות החשמליות, זה כבר רכב שממש לא הייתי מתנגד לקבל. גם ביצועים מעניינים וגם מראה שווה סטייל לוטוס אליס.

פורסם
פשוט ישלטו על המנוע עם המחשב שיעשה מה שרוצים, והאמינות של הרכבים האלה תהיה הרבה יותר גבוהה.

כל עוד המערכת הפעלה אינה תוצרת מיקרוסופט, אני בעד! :mm_yeah:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בניגוד לכל שאר הבדיחות החשמליות, זה כבר רכב שממש לא הייתי מתנגד לקבל. גם ביצועים מעניינים וגם מראה שווה סטייל לוטוס אליס.

עם כל הכבוד לטסלה, האליז עולה חצי, שוקלת פחות ובטוח מתנהגת יותר טוב.

i know where i'll put my money.

פורסם
כן , ללשכת עבודה ,אפשר להבין את הסיבות העיקריות, לזה שהרבה אנשים בצמרת תעשיית הרכב נגד רכבים חשמליים .

עם כל הכבוד לשי אגסי יש דברים חשובים יותר מאיכות סביבה .

לא מסוגלים להתמודד עם העובדה שדברים מתקדמים, בעיה שלהם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
עם כל הכבוד לטסלה, האליז עולה חצי, שוקלת פחות ובטוח מתנהגת יותר טוב.

i know where i'll put my money.

אני אתך בלי שום צל של ספק.

אמרתי שאם כבר חשמלי, לא הייתי מתנגד לקבל את הטסלה 8)

(חוץ מזה שאצלנו אפשר רק לפנטז על האליס :-()

פורסם
בשביל רוב האנשים זה מספיק.

אני נוסע 55 קילומטר ביום לכל כיוון, ואני לא אבקש מהרכב אפילו חצי ממה שהקלארקסון דורש ממנו מבחינת ניצול כוח.

כרכב יומיומי לאדם אחד או שניים, זה פשוט מושלם.

האמינות שלו גם בטח בשמיים, כי אין לו יותר מדי חלקים זזים.

כנראה שלא ראית את הפרק המדובר של טופ גיר.

אמינות על הפנים.

emotion of motion

פורסם

אתם יודעים כמה זילזול קיבלו אלה שניסו לייצר כירכרות בלי סוסים ?

והנה היום סוסים הם כבר לא כלי תחבורה ברוב העולם , תמשיכו לזלזל , המוצר הראשון הוא תמיד רק שלב בדרך למוצר שיחליף את הדור הראשון , אז זה יקח עשור או שניים או פחות , אבל בעוד כמה שנים רכבי בעירה פנמית יהיו רכבי נישה .

אני מקווה שזו תהייה נישה זולה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ראיתי את הפרק וכרגע ראיתי את הכתבה שוב כדי להיות בטוח בעובדות.

כל רכב שתיתן לג'רמי קלארקסון יהיה בעל אמינות בינונית ומטה.

הוא מתייחס לרכבים כמו למכונה שלא מתקלקלת, ובגלל שהוא נהנה מקלקולים, אין לא בעיה עם זה.

הבעיה היחידה שהייתה לו הייתה קשורה לסגנון הנהיגה הדבילי שלו במצבים קיצוניים לחלוטין.

המנוע התחמם והוריד לו את רמת הכוח, לא התקלקל.

הבעיה השניה של צריכת החשמל קשורה גם לאיך שהוא נוהג.

• תוכן חדש...