Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TESLA אדומה אצלי בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני יורד לחניון ומגלה שבחניית השכן מכונית מדהימה, במבט ראשוני נראתה לי כמו לוטוס אליז, ובמבט מעמיק עונה לשם טסלה. צבע אדום, קרבית במיחד.

שיטוט קצר באינטרנט העלה כי מדובר ביצירה נדירה מאוד, שמחירה מעל 100K$.

מישהו יכול לשפוך אור על הדגם, וחשוב מכך על הרכב המצוי בחניון, כיצד נכנס לארץ וכו' ?

תודה.

---

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברת בטר פלייס דאגה להביא את הרכב הזה לניסוי בארץ כחלק מיחסי הציבור לניסוי המערכת החשמלית שלה. אולי שי אגסי גר אצלך בבניין? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא כזה מדהים. מכוניות חשמליות מסוגלות להוציא ביצועים מצוינים בזכות זמינות הכוח. הבעיה שלהן היא טווח הנסיעה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ומצלמה בפלפון אין?

מכונית של 100K$ ראויה לתמונה ואני חושב שגם אנחנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין איך הוא קיבל תקינה בארץ.

מעניין מאד. עבור אזרח מן השורה זה לא היה נגמר בתקינה אלא בקינה.

לתפארת מדינת ישראל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כשאתה אומר "אצלי בחניון" אתה שוכח להגיד שיש בחניון הזה כמה מיליארדרים וכמה עשרות מיליונרים, וזה גם משכנו של שר הבטחון... (תקן אותי אם אני טועה זה פשוט נראה דומה)

פורסם
אני יודע שהמכונית הנ"ל עושה 4 שניות למאה.

נתון מדהים למכונית חשמלית.

-ולמהירות מרבית של 200 קמ"ש...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כן, בעיתון "הארץ" פורסם שחברת "בטר-פלייס" הולך לייבא אותה לארץ בתור מכונית חשמלית.

הנתונים של המכונית הזאת מדהימים: 4 שניות למאה, 200+ קמ"ש ובטרייה שמחזיקה למרחק של 150 קילומטר!

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

וואוו הרכב נראה פשוט מדהים! וגם הנתונים מצוינים.

אז... למה לא? סאונד המנוע בטוח חסר.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מערכת סאונד למנוע אפשר להתקין, ואחר כך להוריד קולות מהאינטרנט בדומה לרינגטונים של פלאפון, זה לא בעיה.

הבעיה היא שמחירה הסופי של כמיליון ש"ח (הערכה גסה שלי) לא בדיוק תורם להפיכתה של ישראל למדינה נקיה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...