Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סליחה על ההקפצה אבל אני זקוקה לדעתכם לגבי פג'ו 206.

הפוסט למטה הרתיע אותי מאוד לגביה.

יש פג'ו 206 1.4 XT, שאני מתענינת לגביה (אני חייבת רק אוטומט).

מישהו יכול להחוות עוד דעות מניסיון אישי- כמה אלו תקלות נפוצות?

תודה!

2. סליל הצתה שמתפגר בטרם עת (לא בכל הרכבים, הרבה עניין של מזל) סדר גודל של 1500 ש"ח.

3. ידית COM משתגעת, קח את הרכב לנסיעה של כמה דקות , ותבדוק מה קורה כשאתה מאותת שמאלה / ימינה, אם הכל תקין כנראה שהבעלים הקודם טיפל בנושא הזה. עלות של 1500 ש"ח בערך. (כל הצרפתיות שהיו לי סבלו מאותה מחלה, שטופלה תמיד ע"י הבעלים מהם קניתי את הרכב, לדעתי אפילו במסגרת האחריות).

4. אטם ראש מנוע שנפרץ בין 100K - 150K ק"מ, לא בהכרח שיקרה לך, אבל גם אחת מהמחלות.

5. שסתומי לחץ בגיר אם לא הוחלפו קיים סיכוי סביר שאתה תצטרך להחליף, סדר גודל של 2500 ש"ח במוסך המרכזי בבני ברק. (בתקציב שלך מדובר על רכב מאיזור שנת 2000, בדוק הסטוריית טיפולים לפני הקנייה).

כל מה שכתבתי הוא מנסיון של 6 שנים במשפחה עם 206 (שהיום כבר בת 9 ועדיין משרתת אותנו נאמנה), ומקריאה בפורום של עוד גולשים שנתקלו באותן בעיות.

חלק מהתקלות שכתבתי היו אצל הבעלים הקודמים, לא הכל נפל עלינו.

• תוכן חדש...