Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת רשיון מחדש לאחר שלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי שלילה מתאריך 15-6-08 למשך 4 חודשים והבנתי שבשביל לקבל את הרשיון אני צריך לעשות טסט ותאוריה מחדש.

עבר כבר שנה מאז ואני רוצה לדעת מה התהליך איך זה הולך , האם אני צריך להוציא טופס ירוק מחדש?

תודה רבה מראש

פורסם

גם אם היה לך רישיון נהיגה בפועל שלא חידשת אותו למשך שנה, היית חייב לעשות תאוריה וטסט מחדש כמו כל תלמיד חדש.

בלי קשר למקרה שלך, אתה כבר בכל מקרה צריך לעשות תאוריה וטסטס חדש וזה כולל כמובן טופס ירוק חדש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה לגבי חידוש רשיון אחרי שלילה של 3 חודשים (לא נהג חדש)..

האם מדובר בהליך כפל רישיון (שכרוך בתשלום?) או משהוא מורכב יותר ?

No Risk, No Fun...

פורסם

שלילה של 3 חודשים ומעלה מחייבת בהוצאת רישון מהתחלה, כלומר תיאוריה, טסט ונהג חדש מהתחלה, אבל אין חובת 28 שיעורים ולא תצטרך מלווה.

עם הטופס של הגזר דין אתה הולך למשרד הרישוי ומתחיל עם התהליך

• תוכן חדש...