Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לאיביזה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדשה פה

לפני פחות מחודש ימים רכשתי סיאט אביזה החדשה DSGבצבע כחול ומתי שנגשתי לסוכנות לקבל את האוטו התרשמתי שהצבע של הרכב יש כל מני טשטושים .

ואז אמרו לי שזה יעבור אחרי שתרחץ את האוטו אחרי שבוע מהיום.

ואכן אחרי שבוע רחצתי את האוטו וכל הסימנים נשארו .

לצורך דיוק הסימנים כמו מדבקות שהוציאו אותם ונשאר הסימן במקום

ואז נגשתי לסוכנות ואמרו לי שזה מדבקות שמים על הרכב מתיי שמיבאים אותו בכדי לשמור על הרכב וכנראה שכחוו לסיר אותם .

וקבענו שיטפלו בעניין על ידי ווקס עדין

הסכמתי בתמורת שהשירות הראשון חינם למרות לא הייתי משוכנע מזה אבל מחוסר ברירה הסכמתי

בקיצור לקחו ת האוטו ולא יודע מה עשו החזירו הרכב ועדיין פה ושם יש טשטוש בצבע של הרכב אבל בהרבה יותר טוב

ולמען האמת אני לא מרוצה מהצבע כרכב חדש

אז אמרתי לסוכנות אני לא מרוצה מכל העניין ורוצה לחזיר הרכב אמרו לי אין דבר כזה להחזיר הרכב

וקבענו שידבר עם צמפיון ויפגישו אותי עם מנהל האיזורי

עד פה אני לא משוכנע בכל הסיפור הזה מאחרי שאני קניתי רכב חדש ולא אמור להיות כך

אם אפשר עצות מה לעשות ולמי לפנות בכדי שאזרז הענינים?

פורסם

משתתף בצערך.

פיסוק יכול לעזור לחבר'ה כאן להבין את ההודעה יותר טוב.

ואיך מתחילת ההודעה ועד סופה השתנה לך המין? :o

עזרתי לך קצת:

שלום,

אני חדש/ה פה.

לפני פחות מחודש ימים רכשתי סיאט אביזה החדשה DSG בצבע כחול ומתי שנגשתי לסוכנות לקבל את האוטו התרשמתי שעל הצבע של הרכב יש כל מני טשטושים, אמרו לי שזה יעבור אחרי שארחץ את האוטו אחרי שבוע מיום הקניה.

אחרי שבוע שרחצתי את האוטו כל הסימנים נשארו, לצורך דיוק הסימנים כמו מדבקות שהוציאו אותן, ונשאר הסימן במקום ואז נגשתי לסוכנות.

בסוכנות אמרו לי שזה מדבקות ששמים על הרכב מתי שמיבאים אותו בכדי לשמור על הרכב וכנראה שחכו להסיר אותן, וקבענו שיטפלו בעניין על ידי ווקס עדין.

הסכמתי במידה והשירות הראשון יהיה חינם על הטרטור למרות שלא הייתי משוכנע מזה אבל מחוסר ברירה הסכמתי.

בקיצור לקחו את האוטו ולא יודע מה עשו, החזירו את הרכב ועדיין פה ושם יש טשטוש בצבע של הרכב אבל בהרבה יותר טוב מאיך שהיה ולמען האמת אני לא מרוצה מהצבע ברכב חדש.

אז אמרתי לסוכנות שאני לא מרוצה מכל העניין ורוצה להחזיר את הרכב, אמרו לי שאין דבר כזה להחזיר רכב.

קבענו שידבר עם צ'מפיון ויפגישו אותי עם המנהל האיזורי.

עד פה אני לא משוכנע מכל הסיפור הזה מאחר שאני קניתי רכב חדש וזה לא אמור להיות כך.

אם אפשר עצות מה לעשות ולמי לפנות בכדי שאזרז את הענינים?

פורסם

הרכב עמד שנה במדבר תחת השמש של אילת, תופעות של פציעה בצבע, כמו שאת/ה מתאר/ת, נפוצות בתנאים כאלה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כואב לשמוע על סיפור כזה ועוד במיוחד ברכב חדש.

ההצעה שלי היא עיקשות, והכוונה לדבר עם "הבכירים" בסוכנות צ'מפיון, להבהיר להם שהרכב חדש

ולמכתחילה לא היית מרוצה מהצבע של הרכב שלא היה דומה לצבע אותו בחרת, ולאחר שהבטיחו לשחזר את חזותו

לא היתה הצלחה בדבר ועל כן את דורשת להחליף את הרכב.

אני מודיע לך רק שעניין החלפת הרכב הוא סיפור בפני עצמו שעלה פה לא מעט פעמים בשירשורים בעבר ואפילו במקרים

של מכתב מסודר שנשלח למשרדי סוכנות סוזוקי בחו"ל לגבי צבע המכונית השחור של הסוויפט, כאשר תום הסיפור לא ידוע לי.

אני מקווה שצ'מפיון יחרגו מהרגלם המגונה ויטפלו בך כמו שצריך,

שיהיה בהצלחה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

צ'מפיון קשים אבל אם יש לך (הרבה) סבלנות וזמן מיותר יש סיכוי שתסתדר איתם...

מומלץ להחזיק מלאי תמונות גדול של הטשטושים והטיפולים, כדי שיהיו איזשהן הוכחות לכל הבעיות.אם אין לך כבר תמונות, כדאי שתתחיל...

פורסם

לא יחליפו לך את הרכב. בקש חוו"ד של מומחים לטיפול בצבע של רכב (נניח קלין-קאר בפ"ת) ונסה להגיע להסדר בנושא עם צ'מפיון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...