Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים קדמיים לפולו קלאסיק (מה נכנס שם בכלל??)! יש לי HU פיונייר 560 פרימייר מאחור רמקולים טובים 280W! הקטע הוא ש אני לא רוצה לשים בינתיים מגבר (אולי בהמשך)! ואני רוצה רמקולים חזקים שישמעו מצויין ובאיכות! הקטע הוא ש אני לא יודע אם לשים קומפוננט או זוג רמקולים וטוויטרים, בגלל ה HU.

אמרו לי שלמערכת זאת אין צורך בCrossover בגלל שאני יכול לכוון את התדרים דרכה!

בבקשה תמליצו מה היתם עושים במקומי! מה היתם קונים???

תודה!

פורסם

יהיה לך קשה למצוא גם רמקול חזק,וגם רמקול נציל היכול בינתיים לספק אותך ללא מגבר,אני הייתי הולך על רמקול נציל יותר וחזק פחות(לפי דעתי ולא רק הרמקול הנציל יותר הוא החזק יותר)

Quality, thats what it alll about !

פורסם

תקציב הוא 500 שח! ובינתיים אני לא שם מגבר!! לפחות לא בתקופה הקרובה!

תמליצו לי האם לשים קומפוננת או רק רמקולים וטוויטרים! ואיזה דגם!

פורסם

אהלן!

איזה רמקול יש לך מאחורה?

דיר באלאק אם אתה אומר california boom,prosound,או משהו עלוב באותה מידה. :shock:

אם יש לך קקי מאחורה,ותשים משהו טוב קדימה,זה יצא לא משהו...

:?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
אהלן!

איזה רמקול יש לך מאחורה?

דיר באלאק אם אתה אומר california boom,prosound,או משהו עלוב באותה מידה. :shock:

אם יש לך קקי מאחורה,ותשים משהו טוב קדימה,זה יצא לא משהו...

:?

בדיוק להיפך! מה הקשר קקי לא קקי? בשביל איכות - דרוש למקם במה מקדימה ולא מאחורה, ולכן עדיף רמקולים איכותיים מקדימה ופחות איכותיים (או פחות דומיננטיים לצורך העניין) מאחורה אם הבן אדם אוהב לשמוע צליל היקפי.

פורסם

עקרונית,אתה צודק.

אבל עדיין רצוי (תמיד!!!) שגם מאחורה יהיה איכותי..

לא משנה..נחכה לתשובה שלו.. :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בתקציב זה אין לך הרבה אפשריות אתה יכול ללכת על רמקולים של פיניר קנווד BOSS ועוד כמה חברות למנייהם או קומפוננטים מאוד "סינים" למניהם שיתנו סאונד שלא ממש שווה לכתוב עליו ...

אפשרות נחמד זה מורל מילניום

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1175292

יובל

פורסם

וואלה יש לי callifornia boom מאחור!!!

למה כולם בפורום לא סובלים אותם? מה הם עד כדי כך גרועים? (אם אפשר תסבירו מדוע)!

קניתי אותם לפני יותר משנה! אבל אני חושב שהם עובדים לא רע!

עז עכשיו אתם יודעים מה יש לי מאחור אז תמליצו על משהו טוב ל קדימה!!!

אני אולי יוסיף כסף.....

פורסם

http://www.home-car.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

יש לך פה רמקולים של מגנט שהם חברה לא רעה בכלל והם דיי זולים..

יש אפילו קומפוננט שנכנס לך בתקציב- אבל אם אתה לא מתכנן להגביר אותו חיצונית בזמן הקרוב אז עדיף שתלך על רמקולים רגילים וזוג טוויטרים פשוט.

אמיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא מבין כל כך בדגמים של פיוניר (סליחה באמת :lol: ) אבל הכחולים הם "6.5 והצהובים לפי טענת האתר מתאים גם ל-6.5" .

ו"עובדים לא רע" זה פחות או יותר התיאור של הרמקולים האלה לעומת אחרים (אפילו של פיוניר)... אני לא יודע מה איתך- אבל אני הייתי מעדיף לא להתפשר ולהגיד שאני מרוצה מהרמקולים שלי...

השאלה היא האם אתה מרוצה משלך... אם כן- אחלה :p

• תוכן חדש...