Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע "מנפח" ב-206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"יש מצב שמשהוא אמר לי זה נכון או שהוא רק עובד עלי כדי לצאת בזול?"

יש מצב שמה שהו אמר לך, זה שטויות שלא לקוחות מעולם הרכב.

לדעתי עשית טעות שהשארת לו את הרכב. המנוע שלך "מנפח" בוודאות ואין קשר ל-"ניטרלו לי את המחשב."

אין מנוס מלהוריד ראש ולבצע בדיקה. הבעיה היא מכנית ולא חשמלית.

אני מציע לך שוב שתפנה לאורן לבדיקה נוספת.

בועז.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בדיקה שנקראת בדיקת נפילות לחץ .

בודקים נפילות לחץ בכל הצילנדרים.

תציג את הבדיקה ותקבל תשובה יותר מתאימה.

שלום רב !

התגובה של ידידי המלומד, יוסי כהן, עדיין אקטואלית !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ידידי עם ההית ממשיך קצת לקרוא ההית רואה שעניתי לו!

אין לי את התוצאות כתובות אני כותב רק מה שהמוסכניק מהמוסך המרכזי אמר לי.

לא קיבלתי שום מסמכים של הבדיקה!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אז תגרור את הרכב למקום שאתה מכיר ותראה שהוא מחבר צינור לחץ אויר עם שטוצר מתאים ושלא נופל לך לחץ בצילנדר .

אני לא רוצה לתת לך הצעות אבל יש כאן כמה בעלי מקצוע אמינים מהפורום שאתה יכול לגרור אליהם את הרכב ולקבל יעוץ מקצועי ואמין!!!

ועוד דבר נוסף אני לא ממליץ לך להשאיר את הרכב שלך אצל מי שקנית ממנו את הרכב זה ביזבוז זמן ואלי גם כסף מהכיס שלך בעתיד על אילתורים שאתה מגלה פתאום שעשו לך במנוע.

מחיר של בדיקה אמינה שווה את ההשקעה שאתה הולך להשקיע ולרוב זה מתקזז אם את מחליט לתקן באותו המקום את הרכב.

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

איני מקצועי ולא אוכל לייעץ לך לגבי הבעיה הספציפית , אך מביקור הכרות שעשיתי במוסך המדובר לא התרשמתי לטובה מרמת המקצוענות של הצוות, שאמור להיות מומחה בפיז'ו וסיטרואן....(התרשמות אישית ופרטית שלי בלבד) .

שקלל זאת במה שאומרים לך בע"פ מול עובדות וממצאים בדוקים.

מציע שתקח הרכב ל"חוות דעת שניה" במוסך אמין ומומלץ ע"י מקצועני הפורום.

בהצלחה!!

פורסם

אני באמת לא ממש סומך על הבן אדם שקניתי ממנו את הרכב.

ואני באמת מטפל במסירות אצל אורן שירותי רכב(חבר מוערך מאוד בפורום)

אך בגלל שיקלולים שעשיתי ואורן יודע מה הם לקחתי את האוטו למוסך מורשה(שלפי הבנתי אמור להיות מומחה בפג'ו).

לאחר שהתברר לי שהרכב זקוק לשיפוץ מנוע\החלפה, לא יכולתי להרשות את זה לעצמי מאחר ולפני שלוש חודש הוצאתי אצל אורן 7.5 אלף שקל על ישור קו+תיקונים נדרשים.

וזאת הסיבה היחידה שנתתי למוכר לתקן לי את האוטו אך ורק בגלל מחסור במזומנים.

ובאמת אני מפחד שלא יעשו לי אילתורים וקומבינות כדי לחסוך כסף.

בתפילה גדולה ועם קצת אמונה נקווה שהכול יהיה טוב ונקבל את הרכב בקרוב:|

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
צביקה ידידי עם היית ממשיך קצת לקרוא ההית רואה שעניתי לו!

אין לי את התוצאות כתובות אני כותב רק מה שהמוסכניק מהמוסך המרכזי אמר לי.

לא קיבלתי שום מסמכים של הבדיקה!

שלום רב !

האמן לי שקראתי כל מילה בשרשור.

אינך חייב לענת לי או ליוסי כהן, אלא עלייך לבצע, את מה שניתן לך על ידי מקצוענים, שאין להם שום אינטרס אישי בעיניין, אלא רק את טובתך האישית.

מכיוון שאתה לקוח של אורן בן סימון חבר הפורום, אינני יודע מה אתה בכלל עושה אצל מוסך הילוך שישי, שכבודו במקומו מונח, לאחר שהוצאת כ7.5 אלף שקל אצל אורן, אתה הולך להשאיר רכב במוסך אחר במשך יומים, כדי לקבל חוות דעת שכביכול המנוע"מנפח", ללא אסמכתו ונתונים ממוחשבים של קומפרסייה והפסדי לחץ?"!

לאחר מכן אתה פונה למוכר הרכב, והוא טוען כביכול שהמחשב הוזן בנתונים שגויים, והמנוע כביכול תקין?

אתה יכול לרמות מחשב, אך אתה לא יכול לרמות מוסך מוסמך לפזו"הילוך שישי", שאמור להיות מקצועי, וההיגיון אומר שעליך לקבל חוות דעת מקצועית נוספת, מאורן בן סימון,ולכן הייתי אומר שאתה עושה צד טיפשי אחד אחרי השני, ולא פועל בהיגיון ושקול דעת

המתבקש, והייתי מעיז לומר, שאתה פועל באופן הזוי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שיקול דעתי באמת מציק לי בקשר לבחירות שעשיתי ואורן יודע למה לא נכנסתי אליו למרות שהתכוונתי להכנס אליו.

אני עובד כול יום מ7 בבוקר ועד 5 בערב לכן אין לי כול כך הרבה זמן להסתובב.

אני לא פקפקתי לרגע באמינות של מוסך הילוך שישי וגם עם יגידו לי פה שאמינותו לא כול כך טובה אני עדיין יאמין לה יותר ממה שאני מאמין למוכר הרכב

תודה רבה על כול העצות

ערב טוב טל

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם.

מהכרותי הרבה עם הרכב המדובר,ועם בעל הרכב,שאכן עובד שעות רבות ביום ואין לו זמן פנוי להתרוצץ,כרגע אני מרחיב את המוסך שלי,ואני לא עובד בחלק משעות היום בגלל כל הסידורים הקשורים בבניה,בירוקרטיה וכו..וטל רצה שהרכב יהיה מוכן במהירות,ולכן הוא החליט לנסוע להילוך שישי תוך מחשבה שזה יהיה מהיר יותר.

אני מצטער שזה נפל בתקופה כזו,בכל מקרה,ההצעה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך,( למרות שלעולם לא ביצעתי זאת מעל לדפי הפורום,אבל אני מקווה להבנה של המנהלים)בעיקר בגלל היותך לקוח מוערך,השתלשלות הארועים הנ"ל ומפח הנפש שאתה חש,גרור את הרכב אלי לבדיקה ללא תשלום,במידה ועלות התיקון תהיה גבוה ממה שתוכל לשלם כרגע,שלם לי כשתוכל,ללא לחץ,זו הצעה הכי טובה שאוכל להציע לך,ואני מקווה שהיא תספק אותך.

ובכלל.מניסיוני,הסיכוי שסוחר רכב ישלם על תיקון רכב לאחר שנמכר קלושים.

אורן בן סימון

פורסם

אחרי שקראתי את ההודעה שקיבלתי מאורן בפרטי ואת ההודעה כאן חשבתי להוסיף משהו שכתבתי כבר ואלי לא היה מובן.

המוכר כן אבל שזאת לא בעיה במנוע וכנראה זאת בעיה חשמלית והוא לוקח אותה מחר לבדיקה אצל מומחה בת"א.

לאחר שאדבר איתו מחר(עם המוכר)ואקבל תמונה יותר גדולה על סדר הדברים אחשוב על זה ויש סיכוי טוב שאגרור את הרכב לאורן.

ועוד משהו:בהמשך לשחתי עם אורן שחשד בתחילה באינג'קטור, במוסך המרכזי בדקו את כול האינג'קטורים ואמרו שהם במצב טוב אך לא כולם תואמים מבחינת מיקום חור ההזרקה.

וזה לאחר(לטענתם)שפירקו את כול האינג'קטורים וחליל ההזרקה.

עידכונים נוספים מחר.

לילה טוב לכול העוזרים ושוב תודה

פורסם

לאחר שיחה עם מוכר הרכב+עם אורןהגיעו לחלטה הבאה:

רוב הסיכויים שהמוסך המרכזי טעה ואין נפילת לחץ אלה בעיה חשמלית כול שהיא.

האוטו נילקח למומחה בת"א שניקרא "מירו" או "נירו", מישהו אולי מכיר את בעל העסק\העסק הזה הנמצא בת"א ושלפי טענת המוכר מומחה בחשמל רכב?

פורסם
לאחר שיחה עם מוכר הרכב+עם אורןהגיעו לחלטה הבאה:

רוב הסיכויים שהמוסך המרכזי טעה ואין נפילת לחץ אלה בעיה חשמלית כול שהיא.

האוטו נילקח למומחה בת"א שניקרא "מירו" או "נירו", מישהו אולי מכיר את בעל העסק\העסק הזה הנמצא בת"א ושלפי טענת המוכר מומחה בחשמל רכב?

תנסה לברר שם קצת יותר מדויק.

פורסם

אחרי בירור קצר התברר השם המלא של המקום אליו נלקח הרכב: "מירו קרבורטורים" בת"א, מישהו מכיר את המקום?

הם עושים עבודה טובה?לא טובה?

אשמח לדעות על המקום.

לאחר בדיקות שהם ביצעו הם הגיעו למסקנה שזה בעיה חשמלית בחנוכיה ובאינג'קטורים.

לאחר שיחה קצרה עם אורן שאמר שהוא שולל את הרעיון החלטתי להוציא משם הרכב ולתת לאורן לטפל בבעיה.

מחר האוטו יועבר לאורן לטיפול מסור ואוהב.

בברכה טל

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הרכב תקין לחלוטין בחזרה!

כנראה שמוסך מרכזי כן עושה טעויות וטעויות קשות.

לאחר שהאוטו נכנס לאורן מאורן שירותי רכב בחולון נבדר האוטו ונמצא התקלה, התקלה היתה אינג'קטור מספר 4 בלבד.

האינג'קטור הוחלף ואפלב הפלא האוטו עובד במצב מצוין.

להזכירכם:הכנסתי את האוטו למוסך המרכזי של פג'ו באזור אחרי יומיים של בדיקות הם הגיעו להחלטה שהמנוע "מנפח" כלומר יש נפילת לחץ של 45% מצילנדר 1 ו-2 לקרטר.

לאחר והמנוע תחת אחריות המוכר פניתי למוכר וביקשתי ממנו שיטפל בבעיה, המוכר לקח את הרכב למוסך שלו גם שם ישב יומיים בבדיקות והם הגיעו להחלטה שיש להחליף חנוכיית הזרקה ו-4 אינג'קטורים, מכיוון שלטענת המוכר זה לא חלק מהמנוע התשלום הופל עלי אני סירבתי בתוקף והכנסתי את הרכב לאורן אחרי כ-חצי שעה של בדיקות התברר שזה אך ורק אינג'קטור מס' 4 האינג'קטור הוחלף והאוטו חזר לעבוד במצב תקין לחלוטין!

לסיכום:המוסך המרכזי טעה טעות חמורה שהיתה יכולה לעלות לי בכ-7 אלף שקל, ביום שישי אני יגש לשם כדי לקבל את כספי בחזרה ששולם עבור הבדיקות שלא נכונות בכלל!

אוסיף ואומר שללא אורן ההיתי יוצא בנזק הרבה יותר גדול ואני חייב לשבח אותו על אמינותו ועבודה מצויינת שהוא עושה.

אני ממליץ עליו מכול הלב.

• תוכן חדש...