Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גילוי דעת, הוצאת קיטור או פשוט "איך ייתכן 6 מכמונות מהירות על כביש אחד?!"

mcherkass
שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לילה טוב לכולם,

ברור לי שאין כל תועלת בפוסט הזה וברור לי שהיו רבים לפניו ובכל זאת.

נסעתי מחיפה לת"א לכנס בתחילת השבוע, בסביבות השעה 5. תנועה זורמת, שקיעה מהצד, כבר לא חם מדי... תענוג.

כשראיתי את המכמונת הראשונה קצת לפני עתלית הזכרתי לעצמי להוריד טיפה את הרגל מהגז... כשראיתי את השניה 5 ק"מ אחרי זה אמרתי לעצמי להאט עוד יותר. ואז עוד אחת ליד זכרון ועוד אחת ועוד אחת....

אלפי מכוניות על הכביש, כולן נוסעות 110~.

הם מוציאים דו"חות במהירות שהם מספיקים למלא טפסים. כמו נחש - בולעים את הטרף ואז מעכלים אותו. בזמן השנחש מעכל את העכבר - אפשר לנסוע על פניו על 150. אין לי משהו נגד השוטרים המבצעים. יש לי משהו נגד המדיניות.

חלאס להטפל למי שקל. אנשים חוזרים מהעבודה למשפחות שלהם. אז מישהו גנב 10 קמ"ש... זו סיבה להטיל עליו מס נוסף?!

הרי לכולם ברור מי באמת הסכנה על הכביש, לכולם מובן מה ואיך לעשות. פשוט הרבה יותר קשה להתמודד עם זה.

תסלחו לי על חוסר התועלת שבפוסט זה. הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת, ואין מקום מתאים מזה.

סוף שבוע מצוין וסעו בזהירות!

מיכאל.

It's a golf GENERATION...

like no other!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנ"ל היום באיילון. ארבע ניידות מגלילות עד וולפסון. פשוט טירוף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוסט היה יכול להיות הרבה יותר מועיל אם לפחות היית מפרסם את המיקומים המדוייקים של אותן מכמונות :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באמת לא מבין על מה היללות ?

צריך להפנים שמדובר בסוג של מס מהירות ולא בקנס. כביכול בגלל זה על המדרגה הראשונה אין ניקוד.

קו המחשבה צריך להיות שנוסעים בכביש אגרה. אם במקרה עברת ולא שילמת = הרווחת. המחשבה הראשונית צריכה להיות כמה מוכנים לשלם ולצאת מנקודת הנחה ראשונית שהולכים לשלם. מי שלא רוצה לשלם יכול לנסוע במהירות נמוכה יותר.

אחת הסיבות שאני נוהג בד"כ לקנות רכבים עם בודי גדול על מנוע קטן יחסית, היא כדי שלרכב יהיה קשה לפתח מהירות "טבעית" גבוהה.

חג שמח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור, זה לא "לגנוב 10 קמ"ש".. זה 20 קודם כל. שנית, האכיפה מתחילה ממהירות 115 קמ"ש.. היו מקרים שהיו פחות, אך דיי נדיר.

כנס לכאן,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=272797

במידה וצריך לעדכן מיקומים נשמח אם תעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתם פעם שהפיתרון הפשוט ביותר הוא לנסוע במהירות המותרת ?

ומי שרוצה לנסוע מהר יותר, שיקח סיכון או שישא בתוצאות.

גם אם תפתחו 6,875 שרשורים כאלו כלום לא ישתנה, באחריות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדינת ישראל יודעת להיטפל לאנשים הפשוטים, אין לה אומץ לטפל או להיטפל לאנשים הבעייתיים במדינה.

לראיה: נהגו של שר הביטחון נהג במהירות מופרזת, בכל מדינה מתוקנת השר היה מתנצל ויש מדינות בהן הוא היה מתפטר

אצלנו מר מופז ישן, הוא לא שם לב שנוהגים כל כך מהר, שר התחבורה שלנו ישן שנת ישרים במשך חצי שעה מבלי שאף אחד יפריע לו, המכונית לא היטלטלה בכלל במהירות הגבוה, הוא ישן כמו תינוק אחרי האוכל.

אבל אנחנו רוב האזרחים לא עבריינים ולא שייכות למשפחות עשירות שתופסות את המדינה בבצים (או בצים) אז אנחנו נמשיך לשלם מיסים עקיפים בדמות דוחות תנועה, ויש לי סוד בשבילכם, המיסים הללו ילכו ויכבידו ילכו ויגדלו עד שנקום ונעשה את המהפכה הדרושה.

מר חן, אין קשר למהירות ולדוחות, מחר אחרי שכולנו ננהג על 80 בדיוק כמו שאתה רוצה ימציאו מס אחר כדי להכניס רווחים לכיסים של הבוסים למעלה.

הדוגמא הכי פשוטה לגניבה שהצליחה לעבור מבלי שאף אחד שם לב היא המיסוי על רכבי הגז, אני לא מבין המדינה מעוניינת להוריד את גזי החממה מעוניינת למכור פחות דלק, היא הולכת ומורידה את מחירי הרכבים הירוקים (לכאורה) אז למה לשים מס על רכבים מונעים בגז שהם יותר נקיים מרכבי החשמל?

האם זאת לא גניבה לאור היום?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדינת ישראל יודעת להיטפל לאנשים הפשוטים, אין לה אומץ לטפל או להיטפל לאנשים הבעייתיים במדינה.

מר חן, אין קשר למהירות ולדוחות, מחר אחרי שכולנו ננהג על 80 בדיוק כמו שאתה רוצה ימציאו מס אחר כדי להכניס רווחים לכיסים של הבוסים למעלה.

ראשית אני לא מר אלא "סתם" חן.

אני לא רוצה שיסעו על 80 ומיצדי יכולים כולם לנסוע על 220 קמ"ש, מי שיתפס - זב"שו.

יש חוק במדינה, והדרך להילחם בו היא לא לעבור עליו, אלא לנסות לשנות אותו בחקיקה, כמקובל במדינות דמוקרטיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדוגמא הכי פשוטה לגניבה שהצליחה לעבור מבלי שאף אחד שם לב היא המיסוי על רכבי הגז

אולי אתה לא שמת לב ועוד כמה, אבל לזכותה של רשות המיסים יאמר שלפני שנים אחדות הם הודיעו שברגע שתופעת הגז תצבור תאוצה ותעבור מסה קריטית כלשהי, הם יטילו מיסוי כלשהו.

הם לא עשו זאת בגניבה, הם פרסמו זאת בריש גלי שכך יהיה בעתיד. יש כאלה שחשבו שהעתיד יבוא עוד 20 שנה או אולי לא, יש כאלה שהבינו שהגזירה מעבר לדלת. בסופו של דבר עברו שנים אחדות וזה התממש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנ"ל היום באיילון. ארבע ניידות מגלילות עד וולפסון. פשוט טירוף.

ואם אני אגיד לך שבגלל איזה טמבל שנסע מהר הייתה אתמול באיילון תאונת שרשרת של 7 רכבים ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לילה טוב לכולם,

ברור לי שאין כל תועלת בפוסט הזה וברור לי שהיו רבים לפניו ובכל זאת.

נסעתי מחיפה לת"א לכנס בתחילת השבוע, בסביבות השעה 5. תנועה זורמת, שקיעה מהצד, כבר לא חם מדי... תענוג.

סוף שבוע מצוין וסעו בזהירות!

מיכאל.

לאיזה כנס? משהו מעניין?

ראשית אני לא מר אלא "סתם" חן.

ברור שאתה לא "מר", אתה "כבוד הרב" ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אני אגיד לך שבגלל איזה טמבל שנסע מהר הייתה אתמול באיילון תאונת שרשרת של 7 רכבים ?

מעניין כמה תאונות שרשרת יהיו כשנהגים ישימו ברקס ליד כל עמוד, ועוד בתנועה כמו של איילון :roll: להזכירך, לפעמים רואים שם גם מגבלות של 60-70 קמ"ש באמצע הלילה כשהכביש ריק. לטובת כולם, עדיף שיסעו 110.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרעיה: נהגו של שר הביטחון נהג במהירות מופרזת, בכל מדינה מתוקנת השר היה מתנצל ויש מדינות בהן הוא היה מתפטר

אצלנו מר מופז ישן, הוא לא שם לב שנוהגים כל כך מהר, שר התחבורה שלנו ישן שנת ישרים במשך חצי שעה מבלי שאף אחד יפריע לו, המכונית לא היטלטלה בכלל במהירות הגבוה, הוא ישן כמו תינוק אחרי האוכל.

מופז הוא פרסונה ידועה בתחום.

פעם כשהוא היה מפקד בה"ד 1, הוא נדרש לדיון בקריה והוא יצא לשם באיחור.

לדברי הנהג - כדי להגיע בזמן הוא הורה לו לתת בגז והבטיח לו שאם הם יתפסו אז "יהיה בסדר".

הם נתפסו והנהג טען להגנתו שנהג במהירות בשל פקודה של אל"מ מופז. מופז כמובן שהכחיש את דבר הפקודה וטען להגנתו שהוא ישן ברכב.

זה האיש שחינך קצינים לאמירת אמת...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב לכולם,

נתחיל בדברים החשובים - כבוד הרב חן:

מראש ציינתי שאין הרבה תועלת בדיון זה. לא הרבה מעבר להוצאת קיטור. שנית - אני מסכים איתך לגבי חוקים וקיומם וזה היה מקום הרבה יותר שמח אילו כולם היו מקיימים את כל החוקים. אבל זה לא המצב. המצב הוא שמגבלות המהירות נקבעו בתקופה בה לא היו מערכות בטיחות אקטיביות, בקושי היו פסיביות והכבישים היו זוועה. שלא לדבר על מכוניות אשר מהירות 90 עבורן הייתה מהירות מאוד מאוד מכובדת.

כל מי שנסע בכבישי אירופה (ואני לא מדבר על האוטובאנים האגדיים) יודע שמכונית מודרנית מרגישה מאוד בנוח על 120 (חוקית). זו מהירות שיוט מצוינת, נוחה ובטוחה לרכב חדיש. במקרה נתקלתי במחקר מאוד מעמיק (דוקטורט של בחור המתמחה בתחבורה) בנוגע למהירות בכבישים מחוץ לעיר והקורלציה שלה לתאונות קטלניות. המתאם נמוך עד גיחוך. לא משמעותית גדול יותר מהקשר שבין סוג הגרעינים שאתה מפצח והסיכוי של נבחרת ישראל לעלות למונדיאל.

הערה מאוד חשובה על זה: מדובר במהירות בכביש בינעירוני בלבד. מהירות עירונית צריכה להשמר במצבה הנוכחי ולהאכף באכזריות במקומות הנדרשים.

התסכול (ובגללו גם הכעס) נובע מהעובדה שאפילו המהירות העירונית נאכפת במקומות בהם יש יותר סיכוי לתפוס נהג זריז מאשר מקומות בהם יש פחות סיכוי, אך מהווים סיכון משמעותי.

(דוגמאות בחיפה - דרך ההגנה בכיוון דרום, אחרי תחנת דלק פז. דרך העצמאות בכיוון צפון, אחרי קריית הממשלה. מקומות עם 3 נתיבים לכל כיוון, גדר הפרדה וכלום מסביב).

יותר קל לקנוס נהג על 117 מאשר לתפוס ערס מתפרע, אוטו גנוב, אידיוט מסטול או אנשים אשר עושים על הכביש כבשלהם. כולנו משתמשי דרך וכולנו רואים אותם מולנו.

מיקומים על כביש החוף - 1 ק"מ צפונית לעתלית. 3 ק"מ דרומית לעתלית. 2 ק"מ לפני זכרון, אחרי גבעה - תמיד שם! בהמשך - לפני M הדרך. מספר ק"מ אחרי פולג. ועוד אחד ממש לפני הסירה - מחזה מגוחך: תנועה זורמת והוא פשוט דג לו לקוח ומשחרר אותו לדרכו עם 270 שקל קנס.

bar72 - כנס של בתי ספר מובילים למהל עסקים בחו"ל, במלון שרתון ברחוב הירקון. מאוד מעניין למי ש MBA בחו"ל נמצא בתוכניות שלו.

wa11a - אתה חצי צודק. התאונה הייתה בגלל טמבל. נקודה. זה שהטמבל הספציפי הזה, באותו מקום, נסע מהר - מקריות. הטמבל גם יכל לחצות צומת באדום, לחתוך נתיבים או לנסוע מהר בתוך העיר.

המשך סוף שבוע מצוין לכולם!

It's a golf GENERATION...

like no other!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...