Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבקש מכם יעוץ טכני וענייני לרכישת רכב.

יש לי כ45,000 ש"ח ואני מתלבט בעיקר בין שני דגמים.

קודם כל תבינו מה אני מחפש: משפחתית קטנה יחסית, ידנית בלבד! די ספורטיבית ולא בשביל הפוזה אלא הביצועים.

וגם קצת לקחת בחשבון שהאישה תנהג ברכב הזה לפעמים אז שיהיה ידידותי.

הדגמים שחשבתי עליהם זה פג'ו 206 1.6 עם 110 כ"ס או פולקסווגן גולף 1.6 שאין לי יותר מדי פרטים עליה אבל אם אני לא טועה יש לה 102 כ"ס.

לפי מה שניראה לי הפג'ו תיהיה יותר זריזה מהגולף אך הגולף יותר אמינה וגם לפג'ו המדוברת יש 3 דלתות ולגולף יש 5,

מה אתה מציעים ?

אם משהוא יכול להעיר את עיני מהבחינה הביצועית ז"א איזו השוואה או משהוא כזה זה יהיה הטופ

תודה רבה מראש

הכונו לביאת המשיח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...