Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אוטו קטן חדש:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתם צריכים לבחור אוטו מהרשימה הבאה (כמובן הדגמים הפשוטים של המכוניות) מה הייתם קונים (מדובר בקנייה מהחברה):

קליאו

206

אונו

קורסה

גטס

???

פורסם

אין אונו, אתה מתכוון לפונטו.

מה התקציב? אחרי שנדע תקציב נדע מה להמליץ. עדיף שתפרט גם צרכים, זה יעזור לתת תשובה מדויקת יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נכון פונטו...אני זקוק לאמינות...כולן בתקציב...וזהו לא זקוק ליותר

אם אתה זקוק לאמינות, תקנה אג"ח, או מקרר, או יאריס .

פורסם

אגרות חוב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הומבוי, תן לי לנחש ניחוש מושכל, ואל תעלב.

מי שמחפש את הרכב היא אמא שלך, שאלת אותה איזה רכב היא מחפשת, אז היא אמרה "לא יודעת, קליאו? 206? אונו? קורסה? אולי גטס?", אז שאלת אותה מה היא מחפשת באוטו, כי שאלנו, אז היא אמרה "שלא יהיה הרבה במוסך, זה הכל".

עכשיו אתה מוזמן לחזור אליה ולשאול אותה אם באמת לא מעניין אותה על מה היא מוציאה 100000 ש"ח. ואם כן מעניין אותה - שאל אותה מה חשוב לה ברכב.

אחרי שתשאל, תחזור לכאן, תשאל אותנו ואנחנו נענה לך שהכי טוב שהיא תקנה יאריס.

אז בעצם, תחסוך לעצמך :wink:

אבל תגיד לה שתעשה נסיעת מבחן על האוטו לפני שהיא קונה.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...