Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתקופת המלווה. כל-כך נהניתי ללמוד נהיגה ואני כל-כך נהנה מהנהיגה עצמה, שאני רוצה להמשיך אפילו קצת הלאה.

כעיקרון, אבא שלי מוכן לשמוע על הקורס ואני מאמין שהוא גם יממן לי אותו אם זה אכן קורס שעושה רושם רציני, חשוב, תורם ולא יקר עד בכדי כך.

מישהו היה באחד הקורסים ויכול להמליץ לי על קורס ספציפי?

אם כן, מישהו גם יודע, עד כמה הם מלמדים דברים חדשים?

דבר שני, רוב הקורסים (עשיתי חיפוש רב באינטרנט) נעשים עם הרכב שלך. הבעיה היא, שחברים, לי יש אוטו אוטומאטי וישן. ודווקא, הייתי רוצה ללמוד איך עושים את הדברים שאני אלמד, גם בהילוכים.. כדי שאני אדע לשלוט גם באוטו הילוכים כמו שצריך.

מכירים קורסים שאולי לא עובדים איתי על האוטו שלי, אלא על אוטו הילוכים מתקדם, וקורס שהוא גם טוב כזה?

תודה מראש.

פורסם

מעולה שאתה חושב על זה מוקדם !

אני ניגשתי לקורס חודש וחצי אחרי המלווה, בניגוד לחלק נכבד מהדעות, ולא מתחרט בלבד! (להפך, רק מתוסכל איך נהגתי לפני בלי המידע הזה).

לגבי השאלות הכלליות אם מלמדים משהו וכו' - הכי טוב שתערוך חיפוש (ובקצרה:כן!!)

ולגבי ההילוכים - אני לא חושב שיהיה שוני משמעותי. כמובן שכשתקנה\תנהג ברכב הילוכים, לפני שתסע בו תכיר אותו וגם תנסה עליו כמה דברים מהקורס, ככה שאין בעיה. הרעיון הוא שמה שמלמדים יהפוך להרגלף לא תצטרך לחשוב על זה.

פורסם

אני עשיתי את קורס נהיגה מצילת חיים ונהיגה מתקדמת של חברת "מסלולים" מאוד מאוד מומלץ. אני עשיתי בראש העין ובאתי עם עוד חבר ועשינו את הקורס על הרכב שלנו{מאזדה 323f 93 ידנית} אבל יש אפשרות לשכור מיצובישי לנסר אוטומטית בעלות של 200 ש''ח.

קצת על הקורס: מתחילים בבוקר 8:30 בערך בהדרכות על מהי נהיגה ומצבים שונים ומשונים+שינוי חשיבת ומשמעות הנהיגה{לומדים דברים שחבל על הזמן!!}

עוברים לחלק המעשי: משינוי תנוחת הישיבה ועד סיבוב ההגה.

ומשם ממשיכים למצבי נהיגה כאלה ואחרים{החלקות בלימת חירום ועוד}.

עלות הקורס היא 890 בלי השכרת הרכב ועם השכרת הרבה הוספה של כ200 ש''ח.

טל' לפרטים:036343004 או036225252.

בהצלחה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

עשיתי אכן חיפוש ומצאתי משהו שנכתב ממש לא ממזמן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285489

נתנו שמה המלצה על http://www.drive-art.co.il/ , אני רואה שהבחור שמה מלמד על MAZDA MX-5 ידנית. דווקא יכול להיות ממש מהנה לנהוג באוטו כזה! ולנהוג טוב!

מה אתם אומרים?

נראה יקר, לא?

תומר.

פורסם

יקר אבל בהחלט עוזר!!

אני שוב ממליץ לך על "מסלולים" בראש העין כי נראה לי ששם זה יותר אינטנסיבי ומשך קורס מלא הוא 9 שעות ובסוף יש מסלול ג'ימקאנה{תחרות זרירות קונוסים}.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...