Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך התיעצות ממומחי הEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי הודעה לגבי מכירה של רכב בקנדה,המחיר התאים לי אך מבירור הבן אדם נמצא בוושינגטון והאוטו רשום על קנדה והכל בסדר.

מה שהוא אמר שבמחיר שהוא רשם שזה מחיר טוב לרכב הזה הוא גם שולח לי את הרכב לבית וניתן לעשות זאת דרך EBAY הוא צריך שם מלא וכתובת ואין שום בעיה, מה אתם אומרים?

רציתי לשאול האם אתם רואים לנכון לקנות רכב דרך EBAY ?

הלקוח כתב לי בהודעת EMAIL שהקילומטראגז' נכון ויש את כל הטיפולים ומצב הרכב מצוין,הרכב לא היה מעורב בשום תאונה.

במידה ויתגלה שהרכב היה בתאונה או משהו לא בסדר מה ניתן לעשות במקרה ונקנה את הרכב בצורה הזו?

תודה רבה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עכשיו קיבלתי ממנו מייל לגבי התהליך מה אתם אומרים?

Hi again,

Thank you for your interest. I attached all the photos that I have. I want to use eBay for our own safety so here is how it will work. First of all I will need your full name and your delivery address. After I will receive the details from you, I will forward them to eBay. After they will process your info, they will send us the invoices. eBay will require to make a refundable deposit for their agent. After eBay confirms me that you made the deposit for their agent I will deliver the car to you. After you receive the car you will have 5 days to test, verify and do whatever you need to the car. If you decide that you want to buy it, then I will receive the deposit details from eBay so I can pick up the money. If you decide that you don't want to buy the car, eBay will refund the deposit and I will have the delivery company come and pick up the car on my expense.

If you wish to go further, please send me the necessary info so we can proceed. I look forward to hear from you.

Thank you,

Luis

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי, משלוח חינם? ככה? 5 ימים לבדוק?

תבדוק טוב טוב את השלבים הבאים ושבאמת אתה מפקיד כסף באיי ביי ולא באיזה אתר מתחזה שיקח ממך את הכסף

כמובן שיכול להיות שמדובר במוכר אדיב במיוחד וזה מצויין, תבדוק בעיקר את הפידבקים עליו

מבחינת מיסוי והגבלות על הכנסת רכב לארץ אתה בעניינים? שלא תיתקע עם רכב שאתה לא יכול להכניס

פורסם

כן זה גם נשמע טוב מידי אני בודק הכל, כן הוא אומר שזה הכל כדי לבטח אותי ואותו דרך EBAY ו PAYPAL

הוא מתחייב להכל זה מה שהוא אומר.

זאת הפעם הראשונה שלי.

לגבי אגרת כניסה כל העניין זה שהוא רשום פה והמוכר עבר לוושינגטון ולא העביר את הרכב לכתובת החדשה, לכן נראה לי המחיר כי הוא לא מעוניין עם הסיבוכים ובנוסף אמר שטופל רק בטויוטה פה והוא מעביר לי ביחד עם האוטו את הכל.

ביקשתי ממנו מספר VIN נראה כשיחזור אלי אני אבדוק.

תודה אנשים עוד תגובות בבקשה, מדובר על RAV4 הנה תמונות

הוא גם שלח לי אתר לבדיקת הרכבים לפי VIN ככה שלא נראה לי שמסתיר משהו

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

פורסם

לא יודע מה זה אומר אצלהם שם, אבל הרכב הוא ממגרש!!

לפי דגלי טויוטה זה כנראה מגרש הטרייד-אין שלהם.

אם מדובר באיש שמציג עצמו כעובד שם אז ניחא, אך אם הוא מציג את עצמו כבעל הרכב, כמו גם הסיפור "של הרכב שם ואני עברתי לשם", "המחיר זול כי לא בא לי להתעסק"...כל זה מזכיר את סיפורי התמימות מארצנו הקטנה.

לא מריח לי טוב.

פורסם

My 2001 Toyota Rav4 is in great shape,no engine problems,damages or hidden defects. It hasn't been involved in any accidents. It was always garaged and never kept outside. The car has a clear title and no liens. It has an automatic transmission and 50,844 km's. The total price is $3,200 CAD including delivery and handling. The sale will be made through eBay protection program for our safety. I have recently moved from Canada to Washington(US) and I took the car with me, that is why I am sending it from here. The car is still registered in Canada, it's E-tested and certified so you won't have to pay any Customs fees. I just need your full name and address so I can open a case. You must know that eBay will contact you without any obligation to buy it or fees.

Thank you,

פורסם
לא יודע מה זה אומר אצלהם שם, אבל הרכב הוא ממגרש!!

לפי דגלי טויוטה זה כנראה מגרש הטרייד-אין שלהם.

אם מדובר באיש שמציג עצמו כעובד שם אז בסדר, אך אם הוא מציג את עצמו כבעל הרכב, זה כבר מזכיר סיפורים תמימים מארצנו.

הוא מציג עצמו כפרטי וגם אני שאלתי לגבי המגרש אז הוא אמר שהוא רצה למכור שם ולא יכל כי הרכב רשום בONTARIO

פורסם

שוב, אני קורא את מה שרשמת בשרשור וזה פשוט לא מריח לי טוב.

נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי, משלוח חינם? ככה? 5 ימים לבדוק?

שהוא רצה למכור שם ולא יכל כי הרכב רשום בONTARIO

הרכב רשום פה והמוכר עבר לוושינגטון ולא העביר את הרכב לכתובת החדשה, לכן נראה לי המחיר כי הוא לא מעוניין עם הסיבוכים ובנוסף אמר שטופל רק בטויוטה פה

בדקת את הפידבקים שלו באיביי?

פורסם

מעבר לעובדה שזה לא מריח טוב, ברור לך שאתה חייב ליסוע לשם בכדי להביא פרטים מדוייקים של הרכב ולהציג אותם בארץ בכדי לקבל אישור בכלל להכניס אותו לכאן... :roll:

פורסם

לכל מי שחושש מסוחרים:

אבא של אשתי קנה לפני כמה שנים מסוחר ניסן מקסימה בת 4 ולאחר חצי שנה החלו בעיות חשמל.

עלות התיקון (שהגיעה ל5K$) התחלקה 85-15. (הסוחר שילם 85%, כן?).

לפני זה הייתה להם עוד מקסימה (מאותו סוחר) ולו יש עדיין אינפיניטי (שוב, מאותו סוחר).

הוא דואג ליצור איתם קשר לגבי טיפולים והם מקבלים הנחה על כל טיפול.

פה אין בעייה לקנות מסוחר. נהפוך הוא, אם מישהו מוכר את הרכב לבד, כדאי לבדוק את זה ב7 עיניים.

לרוב, הסוחר גם ייתן תנאי תשלום נוחים, אחריות לזמן מה ולמי שיש מוסך, גם הנחות על טיפולים.

פה הסוחר הוא ה"אבא ואמא" של הרכב, לא כמו אדם פרטי שאם יש לך בעיות אתה יכול לדחוף אותן לחלחולת.

ב-99% מהמקרים שנתקלתי, הקנדים אנשים חביבים וישרים. זה לא אומר שאפשר להתחיל לשלוח להם פרטי כרטיס אשראי ולחכות לרכבים חדשים ונוצצים, זה בהחלט אומר שיש בסיס טוב של אמון.

לפותח השרשור.

אני מתגורר בטורונטו.

אם הרכב הוא מטורונטו או GTA אני אשמח לקפוץ למקום ולבקש לראות עבורך את הרכב. צור קשר בה"פ.

בנוסף- מצטרף להמלצה שניתנה פה מס' פעמים בשרשור ויכולה לעזור לך המון בבירור אמינותו של הסוחר: בדוק פידבקים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אתה הולך לייבא לארץ?

זה שנת 2001

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כן אני בטורונטו.

לפי מספר ה VIN מצאתי עוד מודעות של הרכב פה בטורונטו במיגרשים.

או שהוא סיכם איתם מי ימכור ראשון

או שהוא איזה חרטטן ואני ארד מזה היום אני אתקשר למגרשים ואשאל בנוסף שאלתי אותו במייל איך זה ולמה זה נראה מה יענה.

תודה חברים אני אעדכן בהמשך

• תוכן חדש...