Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הבדל בין JL AUDIO 12W6 ו12W3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שניהם סאבים מצויינים.

ה W6 מסוגל להיות חזק משמעותית מה W3.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא אוהב להתפרץ לנושאים, אבל מכיוון שזה באותו נושא, אני אשאל בכל זאת:

כרגע יש ברשותי את ה-W3

מבחינת צליל - מרוצה ממנו מאוד.

אבל מבחינת העוצמה שלו... בוא נגיד שהיא סיפקה אותי למס' חודשים, אבל עכשיו אני רוצה לשדרג.

אני בדיוק לפני קנייה של ה-W6, ורציתי לדעת אם ההבדלים ביניהם ממש מורגשים ומשמעותיים

סך הכל על הנייר אין ביניהם הפרשים עצומים ב-RMS

ובעיקר - האם שווה לקנות אותו ביחס למחיר שלו.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

היה ברשותי לאורך הרבה שנים JL AUDIO 10W3V2 (שים לב V2 ולא V3) בקופסה אוריגינלית PROWEDGE (לא של יבואן ישראלי). לפני כמה שבועות החלפתי אותה ב-12W6V2 ואני לא מצטער. האם זה שווה ביחס למחיר, רק אתה תוכל להחליט. שווה לבדוק ביד שנייה.

פורסם

יחי ההבדל הגדול,הW6 מדויק ועוצמתי כשהוא רוצה,ואצלי הוא ישב בתיבה כל כך קטנה של אולי 28 ליטר,ועדין היה נשמע מצוין.

מומלץ מאד

ג'ובני

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי לנושא הזה אחרי 3 שנים. ראיתי שיצאו סאבים של SUNDOWN. אני רוצה סאב מדויק כמו שאמרתי שמאוד אהבתי את ה 12W6. אבל אולי יש משהו זול יותר ברמה דומה? פשוט מחיר בארץ על הסאב הזה מאוד גבוה (ממה שהיה לפני שנתיים) אבל אני חושב שהמחיר כמעט לא השתנה וזה בסביבות 2500 ש"ח ללא תיבה

הסאב יוגבר עם JL AUDIO 500/1

פורסם

ה W6 הוא סאב מאוד מדויק ודי יבש/קשה/פאנצ'י.

אם אתה רוצה סאב דומה לו באופי הסאונד, שיישאר באותה רמה מבחינת האיכות והדיוק, אבל זול ממנו- אתה יכול ללכת על מורל אולטימו SC.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש אולטימו ויש אולטימו SC. ה SC זול משמעותית.

האולטימו הרגיל הוא הסאב הכי מדויק ואיכותי שיצא לי לשמוע. סאב בעל סאונד ממש שקוף, דהיינו אתה לא מרגיש אותו ברכב, הוא שם, הוא עושה עבודה מעולה, והוא חזק כשצריך אך הוא עושה את הכל בהשתלבות נהדרת, בדיוק מושלם כמעט, ומבלי להוסיף רעשי לוואי והיגררות מיותרת מאחריו.

פשוט חלק מהמוזיקה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...