Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי פג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בפג'ו 307 (לא סדאן).

רציתי לשאול את מי שיש לו הכרות ממקור ראשון עם הרכב איך הוא יהיה בתור רכב סטודנטיאלי.

מה שחשוב לי:

צריכת דלק טובה

אמינות

יכולת לעמוד בעליות לירושלים לפחות פעם בשבוע.

אשמח לשמוע כל עצה או דעה!

תודה מראש ומועדים לשמחה :-)

פורסם

אנחנו בעלים של פיוג' 307 שנת 2007 אחרי מתיכת הפנים,צריכת הדלק מעולה יחסית ל1.6,יש לו מספיק כח לנוע בכל מקום בכל מצב.

בנתיים 4 חודשים ללא תקלות טפו טפו טפו,אחרי מתיכת הפנים תיקנו את בעיות החשמל של הדגם הקודם,חסרונות?

תיבת הילוכים טיפה מעצבנת.

פורסם

תיבת הילוכים לא מעצבנת פשוט צריך להתרגל, האוטו לא חזק בפתיחות הוא תופס את הכוח כשאתה מגיע למהירות 30 בערך, גם התפקוד שלה צריך להתרגל אליה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הרכב לא ממש חסכוני.

הגיר האוט' מסרס את המנוע, חוץ מכך הרכב אמין מרווח ומאובזר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי

לנו היה עד לפני כ4 חודשים פיגו' 307 שנת 2003.

האוטו הוא בסדר גמור.

צריכת דלק?לא הכי חיסכוני שיש.

ביצועים?לא יצא לי לנהוג עליו לא רוצה סתם להגיד.

לנו אישית הייתה בעיה גיר שהיה צריך לתקן אותה..(שים לב לזה.. אם זה בעיית מחשב או בעיה מכנית.בעית מחשב אחרי תיקון זה לא יחזור אך בעיה מכנית ..זה כבר רציני)

דור.

פורסם

אני מתכוון ל1.6, התיבה האוט' הנ"ל משותפת לכל הדגמים.

חסכונית- 206 1.4 ידנית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

206 מנוע 1.4 אוטומט לא מי יודע בזבזני, טיפה עצל, אבל מספק את הסחורה.

עם רגל קלה על הגז במשך שנתיים עשיתי בממוצע 1:13 פ"ת - ת"א - פ"ת כל יום, עם הפקקים של ז'בוטינסקי בתקופה שעוד לא תכננו את כביש מכבית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

קחי סיטרואן סי 3 , 1400 אוטומטית - זולה מה- 206 , מאובזרת יותר ומשתמשת באותם מיכלולים. עוד רכב חסכוני בדלק היא הטויוטה יאריס שהדבר היחיד שמשותף לה עם הפיג'ו שמשנת 2004 (תקנו אותי אם אני טועה) היא מיוצרת בצרפת.

פורסם
"טיפה עצל"-

יסתדר עם העליות לירושלים לדעתך?

יסתדר בקלות, אבל ייסע על סל"ד גבוה בהילוך נמוך, לא נורא, זה לא קטע כביש ארוך, מדובר בק"מ בודדים.

שלי עלה את העליות של סדום / מצפה כל פעם שחזרנו מאילת (לפחות פעמיים שאני זוכר אולי 3) אין שום בעיה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...