Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לשתף אותכם בסיפור של היום (כמובן שקשור לנושא שבוא אנו מתעסקים בפורום)

דיברנו בשולחן על זה שאני אוהב מוזיקה בעיקר בעוצמה גבוהה ומערכות.

איזה היו לי וכמה השקעתי ועוד ועוד , סתם עלה ככה הנושא כי רכשתי לא מזמן לחברתי רכב ואני מתכנן לה שם מערכת קלה ונאה בכדי שניסע בייחד זה לא יהיה חסר לי!

מפה לשם גיסי נכנס לשיחה ומתחיל להתרברב ולספר ולהגיד הוא ככה והוא ככה ועוד ועוד , יש לציין גיסי בחור די מוכר בכל הנושא של הג'יפים ועוד וגם בעבר היה חובב אודיו ומוזיקה אבל בסגנון בל העבר.

הוא מספר שבסופה הכתומה (ג'יפ סופה) שהייתה לו היה לו מגבר שהעיף "ובעט" כל רמקול וסאב שהיה , האמת אני זוכר את הג'יפ ואני הגעתי להרבה מפגשי האודיו להגיד שהיה אצלו SQ או S או Q או משהו דומה זה רחוק אבל מבחינת עוצמה בוא נגיד שהוא יכל להתחרות כראוי. יש לציין זה היה מלפני מספר שנים!!!

מפה לשם הסיפור מתגלגל לכך שהוא הולך לחצר לאיזה מחסן אטום וחוזר ... בחסות מגבר - לקרוא לדבר הזה מגבר זה קצת עדין ביחס למשקל הרציני שלו והגודל :shock: (ביחס ל300WATT)

ע"פ דבריו הוא תקין ועובד (סוס עבודה)

המידע היחיד הרציני שהצלחתי לאסוף עליו זה שהוא משנת 1992

http://www.usedprice.com/dropdown.php?pn=&ob=model&item_id=124961&catname=car_stereo&mfrid=1354&typeid=539&query=

נשמח לעוד מידע למי שברשותו או בידע שלו! מה הוא ההספק שלו בRMS תקין ובכלל מידע עליו

שאלתי הנשאלת הינה

מה אתם מציעים , כדי להיכנס לאתגר ולהתקין אותו ברכב לראות למה הוא מסוגל?

(קצת ניקית אותו מאבק לאחר מכן)

הנה כמה תמונות של המגבר המדובר מבית המותג של SherwoodמדגםXAT-300Q.+תמונה עם הפלאפון להראות ביחס לגודלו

- Sherwood XAT-300Q - מצטער לא יכלתי לפתוח אותו יותר מזה היה קצת מסובך ולדעתי מסוכן)

תהנו :lol:

CIMG2160.jpg

CIMG2166.jpg

CIMG2169.jpg

CIMG2171.jpg

CIMG2175.jpg

:roll:

פורסם

עצם זה שגוגל כמעט לא מוצא כלום אומר שהמגבר הזה הוא לא HI, לא END ולא נעליים.

יותר מסביר להניח שמדובר במגבר פשוט וזול שיעשה את העבודה עד שיתקלקל.

לפני שנה מישהו מכר מגבר כזה בפורום בקנדה ב 65 דולר קנדי, אני חושב שזה מסכם את העניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן איתמר בשל כך ציינתי את היי אנד ב" " - נכון שהאמת הוא נותן לכיוון ה THE END !

סקרנות עלתה במוחי , אתה יודע שנים וכו' . ועדיין 65$ קנדי מספק את התמורה אני חושב :wink:

תודה בכל מקרה

פורסם
כל עוד הRCA לא היו מכופפים המגבר היה "בסדר" :lol:

גם במגבר הזה כאן המתקין עיקם את הRCA?כי אני לא רואה את זה בתמונות

פורסם

לא במקרה הזה המתקין שהוא בעל נסיון על תקלות נרחבות מהמגברים הללו כבר מלפני 15 שנה, שזה היה טרם הזמן שבו הפכת להיות קטנוני, למעשה בזמן שהוא התקין מגברים כאלו, אתה ושאר חברי הפורום ביקשתם פתק מאמא כדי לאחר לבי"ס.:lol:

under construction..

פורסם

אני לא רואה מה לא בסדר בלאחר לבית ספר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היום מורידים על זה ציון, ובמקרים מסויימים לא מגישים לבגרות.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

איזה ציון? המורה למטמטיקה לא ידע איך אני נראה בכלל - ותראה, היום אני עובד בהייטק ויש לי נסיון אפילו בתכנות :-D

ולגבי המגברים של שרווד - מחוסר ברירה, כרגע אני עובד ברכב ליסינג על מגבר ישן של שרווד עד שיגיע המגבר שהזמנתי - השרווד הזה נראה כמו מגבר לרמקולים של מחשב ב50 שקלים.

עושה את העבודה אמנם... אבל יש לו רצפת רעש נמווווווווווכה :-P והפרדה בין כלים זה משהו שלא קיים בו :lol:

אני לא אתפלא אם הוא מונו :shock: סתם סתם, אבל לא רחוק מזה... אני מניח שכשאלוהים ברא את ההפרדה בין ערוצים, שרווד לא עמדו בתור...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...