Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות שמן גיר - מאזדה 323 2004?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן גיר לאוטומט ברכבך רק M-5, לא להשתמש בדקסרון.

כמות השמן גיר להחלפה ע"י ריקון השמן מהפקק באגן השמן, יצא רק כ-4 ליטר. ותצטרך 4 ליטר שמן גיר.

במוסך מחליפים את כל השמן גיר יש בגיר 7 ליטר, שרק עם משאבה ייעודית להחלפת שמן גיר יהיה ניתן להחליף את כל הכמות.

פורסם

אבל מומלץ להחליף כל 7 ליטר? ומה לגבי חברות שמן? האם VALVOLINE טובה? ועוד משהו האם אני צריך לשים איזשהו תוסף או/גם פלאשינג? תודה

פורסם

אין שום צורך בתוסף או פלאשינג מכל סוג שהו, השתמש בשמן שמתאים לגיר משהו איכותי וסע לשלום.

אם אתה הולך על החלפה ביתית, אז אתה תצליח לרוקן רק כ4 ליטר שמן, את המילוי עושים דרך מדיד השמן.

פורסם
אבל 7 ליטר אני אוכל להוציא מהגיר? כי אנו לי שצריך מזרק מיוחד. ומה לגבי תוספ או פלשינג?

אם אתה רוצה לשלוח את הגיר לשיפוץ אז שים תוסף.

לגבי שמן הגיר , הזכרת את ולווליין, האם הוא מסוג maxlife atf ? אם כן, הוא תחליף טוב לשמן המקורי מסוג m5 ואפשר להתשמש בו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השמן ( נוזל הממסרה ) הנ"ל - לא בתקן הנדרש - הוא תואם דקסרון 3 .

אתה צריך את הסינטטי VALVOLINE - MAXLIFE

http://www.valvoline.com/pdf/Maxlife_ATF.pdf

יש גם נוזלים סינטטיים טובים העומדים בתקן - של דלקול סינטטי , פז סינטטי .

ושל BG ATF הסינטטי לממסרות .

בצע חיפוש בפורום , כתבתי על כך הרבה - וההחלפה הרצויה רק כ מחצית הנוזל בממסרה כ 4 ליטר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...