Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לאחרונה פיז'וR-XT 307 מנוע 2.0L, שנת 2006 אחרי מתיחת פנים. אוטומט (טיפטורניק). הרכב במצב מקורי לחלוטין, למעט חישוקי מגנזיון אגרסיבים וצמיגי 205R17.

אשמח לקבל המלצות/כיוונים לשיפורים ברכב, כאשר היעדים הם (גם השגת חלק מהיעדים זו הכוונה):

1. זמינות כוח ותאוצות

2. אחיזת כביש וניהוג

3. שיפור בצריכת דלק (ידוע לי שעלול להתנגש עם יעד מס' 1)

4. התנהגות גיר/יחסי העברה.

מעוניין להשאר בתקציב שפוי, להשאר עם רכב חוקי לנסיעה (או לא-חוקי אך בלתי ניתן לזיהוי ע"י שוטר/טסט טיפוסי).

מה כדאי? איפה להתקין? מחירים?

אני מאזור המרכז.

תודה לכל העונים והמומחים!

MB

פורסם

המנוע ברכב שלך מסורס ע"י תיבת ההילוכים ה"חכמה" שהותקנה ברכב.

אם תחליף לתיבה ידנית תשפר את זמינות הכח והתאוצות, את צריכת הדלק ואת התנהגות הגיר.

מה תקציבך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שום דבר שתעשה לתיבה אוטומטית (חוץ מDSG) לא יגרום לה להתקרב ללהיות מתחרה שקולה של תיבה ידנית.

לא ציינת תקציב, אז אני פשוט אומר שדבר ראשון הסבה לידני, מבטיח לך שזה השיפור החוקי שאתה הכי תרגיש, אבל התענוג יקר.

משם תמשיך לסעפות יניקה ופליטה משופרים. כל הסיפור הזה יעלה כ15-20K אבל זה שווה כל אגורה שחוקה.

פורסם

תודה על תגובתכם.

אין שום סיכוי שאני מסב את הרכב לידני. דבר ראשון מכיוון שאני לא מעוניין. דבר שני:

אני יודע ומכיר את ה"עליהום" שיש על הגיר AL4 של רכבי PSA.

כן לעיתים ביציאה מהמקום התיבה מגיבה לאט אבל בנסיעה דינמית (כביש מהיר, עירוני, עליות/ירידות) היא דווקא עושה בחירת הילוכים חכמה, אמנם זה לא מרגיש כמו תיבה רציפה של אודי A6 אבל היא בסדר גמור.

לגבי נושא הסעפת/שיפורים אחרים - איך? איפה? כמה?

תודה!

פורסם

מבחנתי לפחות לא מדובר ב"עליהום" כי אם בנסיון של 5 שנים עם ה307.

אני חושב שניתן להסב לידני בתקציב של עד 10K וזהו באמת יהיה השיפור שיענה על רב הדרישות שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

edanj:

תודה על תגובתך. אינני מעוניין ברכב ידני בשלב זה.

האם יש שיפור אחר בעל משמעות? כמו שהוזכר כאן - סעפת יניקה/פליטה.

מה זה יתן ומה המחירים/מתקינים?

התקציב כרגע עומד על עד 4K ש"ח

תודה

פורסם

ב-4K +- אפשרי לשדרג בולמים וקפיצים מונמכים של הרבה יצרנים כגון בילשטיין,KONI,V MAXX וכו'...

ייתן המון תמורה להתנהגות ואחיזה בסיבובים

תברר ב-PIT STOP וב-E&A

rafi

פורסם

הבחור רשם כבר שלושה פעמים שהוא לא מעוניין ברכב ידני.

אני לא יודע מה אפשר לעשות ב4K חוץ מסעפות וגם אז לא הכי איכותיות.

יש לי המלצה אחרת, אני לא יודע איך ז עוד בטיפטרוניק/AL4 אבל אני יודע שבתיבות אוטומאטיות רגילות אפשר לבצע כיוונונים לשפר תאוצה על חשבון מהירות סופית, אתה הרי לא צריך לסגור את כל ה220 שהרכב יכול, אז יש לך משחק.

אני גם יודע שאח של חבר השקיע כמה אלפים והחליף חלקים בגיר של כריזמה ומאז הרכב סוחב כאילו שהוא ב2 ליטר ולא ה1.6 האומלל שהוא. תבדוק את הנושא במוסך שמתמחה לענייני גירים.

הצעה אחרת היא קאמשפטים חמים, אבל שוב התיבה תסרס לפחות 50 אחוז מכל מה שתוסיף.

• תוכן חדש...