Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ מערכת / HU ב-307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי פיז'ו 307 2L שנת 2006. רכב תענוג, אך המערכת מקורית (וגם הרמקולים) - קוראת דיסקים בלבד, קליטת רדיו בינונית. איכות ועוצמת צליל סבירה מינוס, אין AUX IN ללא תוספות מיוחדות. מה כן הבידוד ברכב הוא מדהים.

יש לציין שאני סאונדוהוליק ומטורף מוזיקה.

רציתי לדעת אם ניתן למצוא HU לרכב העונה לדרישות הבאות:

1. שליטה מההגה תמשיך לעבוד

2. תצוגה בצג עליון תמשיך לעבוד

3. ממשק ל-IPOD (אם אפשר אז אפילו הצגת שם השיר/אמן בתצוגה - לא חובה. כן חובה: שליטה קדימה-אחורה מידית ההגה)

4. לא חובה: יכול להיות 2DIN ואז גם אשמח למערכת ניווט המתאימה לישראל (עברית/מפות/רחובות/עדכוני תוכנה וכו')

5. לא חובה: אם זה 2DIN עם מסך גדול אז שיהיה חיבור למצלמת רוורס/חיישני רוורס - שיופעלו בשילוב לרוורס מן הסתם

6. רצוי: Bluetooth עם מיקרופון בשביל לבצע שיחות סלולר באופן נוח וחוקי + עצירת השמעה בזמן שיחה

7. איכות סאונד גבוהה - חובה

8. כמובן - יציאה למגבר, אבל זה בטוח יהיה במערכת כזו.

התקציב הוא מוגבל, ואין לי בעיה להזמין גם דברים מחו"ל.

על מה כדאי להסתכל? איפה? מחירים?

משמעויות בהתקנה? מתקינים מומלצים?

תודה רבה לכל העונים והמומחים!

MB

פורסם

יש דגמים של קלריוון שניתן לחבר להם מתאם לשליטה מההגה, וכך אתה שומר על השליטה והתצוגה.

אבל את המתאם הנ"ל לא הצלחתי למצוא בארץ.

אם תוכל למצוא, אז באופן כללי המכשירים של קלריון נותנים תמורה מצויינת למחיר.

מתחדשת*

פורסם

אודיוקינג: תודה, זה נראה לי כמו סתם זבל סיני ביותר מ1000$ (אפשר להזמין כאלה באיביי ב350$ בלי בעיה) - חוצמזה מה לגבי השליטה מההגה/תצוגה?

רומק: יש לך המלצה לדגמים ספציפיים/מתקינים שמכירים את הנושא?

תודה על תגובותכם

פורסם

אוקיי, הבנתי שהתקציב מוגבל מידי בשביל לשים HU 2DIN טוב, ורוב הסיכויים שגם ככה אאבד את התצוגה הראשית+שליטה מההגה

אז אלך על ממשק IPOD למערכת המקורית מהאיביי ב80$.. פלוס:

איזה שדרוגים מומלצים ל-307 בתחום שיפור הסאונד העומדים בתקציב של 3K ש"ח?

לחידוד השאלה:

קומפוננט - איזה גדלים אפשר להכניס בדלתות הקדמיות/מקום לטווטרים?

האם שווה להכניס רמקולים 6X9 במגש?

כדי לחבר מדבר אני חייב שם מנחת (נכון? מערכת מקורית אמרנו, אין לה AUX OUT) - יש המלצות?

המלצות למגבר budget אך איכותי?

סאב - גודל מומלץ לרכב זה? שוב - מחפש איכות ובהירות בסאונד - לא דיסקוטק נייד.

שונות: קבל/כאבלים מתח ממצבר,RCA - המלצות וענייני התקנה ספציפיים ל307..?

תודה לעונים!!

• תוכן חדש...