Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מנוע ללימוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה מצאתי באתר של היינס הרבה ספרות שמתאימה לדברים שאני מחפש.

תודה רבה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש רנו 19 ידנית שנת 91 מנוע 1.7 (נוסעת טוב רק כמה בעיות חשמל) ב-1000 ש"ח אם אתה מעוניין.

חוץ מזה, לא צריך ליפט.

רכב ישן => אתה נוסע, הוא מתקלקל => אתה מתקן => אתה לומד

או שאתה יכול לפרק ולראות מה קורה ואיך הכל עובד ולהרכיב מחדש.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לא לשכוח כלי עבודה איכותיים. אם אתה תעבוד עם זבל סיני אז כל התהליך יהפוך להיות מאוד מתסכל. המחיר שלהם יכול להגיע למחיר של הרכב אבל זה השקעה לכל החיים.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
חנן למה עזבת את עולם ההנדסה ?

אני משאר שזה היה הנדסת תוכנה?

אני כמעת הולך ללמוד את זה.

הנדסת חומרה.

מכוניות ובוכנות מאז ומתמיד דיברו אליי יותר מאשר אלקטרוניקה טהורה, וכשהגעתי לאחר שמונה שנות הייטק למצב הכלכלי שאיפשר לי לעשות מה שבראש שלי, הלכתי לעשות את מה שאני באמת אוהב. משהו שיאפשר לי לקום בכיף לעבודה ולהנות כל יום, כל היום.

פורסם

מצטרף לשרשור .

אני באותו מצב כמו פותח התרד אני גם מתכנן לקנות גרוטאה וללמוד עליה .

יש איזה שהיא מכונית מומלצת ? מכונית שהיא לא עמוסה במכלולים ושהמכלולים הקיימים יהיו כמה שיותר נגישים? (ללא ליפט כמובן)

ואיך אתם ממליצים ללמוד ? דרך היינס או שבשיטה הבטוחה לפרק ואם אתה לא יודע להחזיר לבקש הסברים כאן ? :lol:

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

אני קניתי פיג'ו 205 1997 , אני גם לומד וגם נהנה מהרכב , זה רכב ראשון שלי ,מתקן בצמוד לספר היינס. ולפעמים נעזר בפורום.

זה שילוב של גם וגם , תלוי מה התקציב שלך , לדעתי אונו רכב קל לאחזקה . הפיג'ו קצת יותר מסובכת.

HONDA CIVIC LS

פורסם

הבוס שלי מוכר פיג'ו 205 שנת 80 + . מי שמעוניין, אני יכול לברר בשבילו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האונו וה-205 שניהם קלים מאוד להחזקה (אם זה אונו מנוע 1 או 1.1 אז בכלל).

דווקא רוב המכניקה שלהם דומה מאוד, אם לא נכנסים לפרטים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

חברים לא יכול להיות שאין ספרות מקצועית בעברית !

הייתי נתקל בספרות של אבא שלי .(מוסכניק כבר 35 שנה )

בעברית .

עם ספרות בעברית !

אם למשהו יש מידע בנושא מאוד ישמח!

פורסם

ידידיינו היקר,

ממליץ שקודם תתארגן על מנוע / רכב - אח"כ ספרות טכנית ספציפית לאותו מנוע / רכב,

כדאי מאוד שיהיה לך איפה לעבוד על המנוע / רכב אחרת זה יהפוך לסיוט שלא תתמיד בו,

בהצלחה,

אלעד.

פורסם

ומה עם ספרי הלימוד של ביה"ס? המחבר, ל. מינץ, או משהו בסגנון הזה

יכול לתת לך בסיס תיאורתי טוב. משם תלך לפרק מנוע פשוט כלשהו, כמו של פיאט 1100, ומשם זה כבר יזרום לפי הגיון. ברכבים שאינם אקזוטיים, העיקרונות דומים עד זהים. חביצוע מעשי, תצטרך רק לדעת את מומנטי הסגירה ואת בסימונים הנכונים לכיוון הטיימינג, לדוגמה. וגם מומנט סגירה לא חייב להיות מדוייק במנוע שלא בדיוק מיועד לנסיעה אחרי זה.

בהצלחה. אם אתה במקרה מב"ש, אוכל להכווין אותך לפיאט אונו 1.1 בעלות סמלית + הדרכה במידת הצורך

• תוכן חדש...