Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שזולל דלק- פולו 97 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פולו שנת 97 , 1600 אוטו'

בבדיקה פשוטה למציאת תצרוכת הדלק של הרכב :

1. מילוי דלק למקסימום
  2. נסיעה כ 100-150 ק"מ בתוך העיר כאשר הרכב מגיע בכביש עירוני מהיר ל 80ק"מ
  3. מילוי שוב למקסימום
  4. בדיקת כמות הליטרים שנכנסו למיכל , וחילוקם בק"מ שנסעתי

יצא לי 6.2 ק"מ לליטר , לדעתי זה הרבה מאוד

במוסך לא מצאו דליפת דלק

מה יכולות להיות הסיבות לתצרוכת כזו גבוהה ?

איך אני יכול לשפר את התצרוכת של הדלק ברכב ?

אני כבר מיואש מהרכב הזה :cry:

תודה למומחים

פורסם

אם הנסיעה היתה 90 אחוז בעיר אז זה הגיוני.

הרכב שלך לא הורדת את הנילונים לפני חודש והוא כבר מעל עשור על הכביש.

הצריכה בעיר מאוד גבוהה לכל המכוניות.(אצלי באיביזה היא בסביבות ה7 ק"מ לליטר-מנוע 1.4 100 כ"ס).

Got To love It

פורסם

האם בוצע טיפול 10 אלף לרכב לאחרונה שכלל החלפת שמנים מצתים ופילטרים?

אם כן אפשרי לשים K44 או גולד לייבל כדי לנקות את המערכת שכנראה סתומה

פורסם

יש לי אותו רכב כמו שלך, רק ידנית וגם אני דיי מיואש מהרכב הזה מבחינת תצרוכת הדלק, אצלי הצריכה לא עד כדי כך גרועה אבל 9-10ק"מ לליטר בעיר זה הממוצע, שזה גם הרבה לרכב ידני קטן בנסיעה מנהלתית, אתמול החלפתי חיישן חמצן לאחד חדש ומקורי (430ש"ח) בתקווה שזה ישפר את תצרוכת הדלק.

אם הרכב נקנה לא מזמן כדאי לבדוק את הדברים הבאים (כל זה מניסיון!)

1. שלא קפצה שן בטיימינג - גורם לסחיבה איומה וצריכת דלק גבוהה

2. להיות בטוח שאין נזילות דלק - אצלי היה ורק במוסך המרכזי גילו

3. לבצע טיפול 10, להחליף פלאגים, מסנן אוויר ומסנן דלק, תוסף דלק עשוי להועיל גם.

4. אצלך הגיר אוטומטי אז תבדוק שהעברת ההילוכים מתבצעת בזמן ושהוא מגיע להילוך האחרון סביבות ה90-100קמ"ש ושאתה לא נוסע כשהאובר דרייב מכובה.

וכמובן כשאתה נוסע בעיר סע רגוע כמה שאפשר ללחוץ במתינות על הגז 8)

פורסם

תודה רבה על התשובות המהירות והמפורטות - אחלה פורום

בקשר ל K44 או גולד לייבל : כמה הוא עולה וכל כמה זמן כדאי לשים אותו

ומה אופו השימוש ? האם על מיכל מלא /חצי מיכל ?

בקשר להצעות שלכם לגבי טיפול 10,000 , כמה הטיפול אמור לעלות , מסנן אויר דלק שמן והחלפת שמנים ?

הרכב שלי נוסע בקושי 4,000 בשנה.

פורסם

משוויץ (וקצת מבאסאתכם על הדרך...)

פולו ידני 1.4 מודל 01- 90 אחוז בין עירוני.

כמה עושה ?

1/17(עם מזגן חצי מהזמן)

פורסם
יש לי אותו רכב כמו שלך, רק ידנית וגם אני דיי מיואש מהרכב הזה מבחינת תצרוכת הדלק, אצלי הצריכה לא עד כדי כך גרועה אבל 9-10ק"מ לליטר בעיר זה הממוצע, שזה גם הרבה לרכב ידני קטן בנסיעה מנהלתית, אתמול החלפתי חיישן חמצן לאחד חדש ומקורי (430ש"ח) בתקווה שזה ישפר את תצרוכת הדלק.

אם הרכב נקנה לא מזמן כדאי לבדוק את הדברים הבאים (כל זה מניסיון!)

1. שלא קפצה שן בטיימינג - גורם לסחיבה איומה וצריכת דלק גבוהה

2. להיות בטוח שאין נזילות דלק - אצלי היה ורק במוסך המרכזי גילו

3. לבצע טיפול 10, להחליף פלאגים, מסנן אוויר ומסנן דלק, תוסף דלק עשוי להועיל גם.

4. אצלך הגיר אוטומטי אז תבדוק שהעברת ההילוכים מתבצעת בזמן ושהוא מגיע להילוך האחרון סביבות ה90-100קמ"ש ושאתה לא נוסע כשהאובר דרייב מכובה.

וכמובן כשאתה נוסע בעיר סע רגוע כמה שאפשר ללחוץ במתינות על הגז 8)

אשמח לדעת אם החיישן שיפר לך את הצריכה - בהצלחה

פורסם

עד כה אני יכול להגיד שהחלפת החיישן פתר את בעיית ריח הביצים שהיה יוצא לי מהאגזוז ולכן אני גם מצפה לשיפור בתצרוכת הדלק, ייתכן הבדל קטן בסחיבה אבל ייתכן שזה הבדל פסיכולוגי בלבד..

פורסם

ערב טוב ידיד יקר - ברכב הנ"ל בדרך כלל הסיבה לתצרוכת דלק גבוהה היא בגדול יותר חיישן חמצן מפוייח או לא תקין, בקטן יותר בית מצערת מפוייח או לא תקין ואפשרות שלישית תפקוד מאפ סנסור לא תקין ואף חיישן טמפרטורה לקוי יגרום לצריכה גבוהה.לכן רצוי להתחבר לסורק תקלות ובמקביל למכשיר 4 גאזים. בכבוד רב "צח" צרויה חיים.

פורסם

אני מבין שהרכב דיי חדש עבורך.

בכל מקרה אם אתה לא יודע את הסטוריית הטיפולים של הרכב מומלץ בחום לבצע לו טיפול יישור קו (שזה בפועל אומר ביצוע טיפול גדול). במסגרת הטיפול בקש סריקת תקלות + בדיקת 4 גזים. כמו כן רצוי שבעל מקצוע שמכיר את הרכב יבצע עליו נסיעת מבחן כדי לראות איך הוא סוחב.

פורסם
ערב טוב ידיד יקר - ברכב הנ"ל בדרך כלל הסיבה לתצרוכת דלק גבוהה היא בגדול יותר חיישן חמצן מפוייח או לא תקין, בקטן יותר בית מצערת מפוייח או לא תקין ואפשרות שלישית תפקוד מאפ סנסור לא תקין ואף חיישן טמפרטורה לקוי יגרום לצריכה גבוהה.לכן רצוי להתחבר לסורק תקלות ובמקביל למכשיר 4 גאזים. בכבוד רב "צח" צרויה חיים.

חיים שלום

כאשר קניתי את הרכב ביצעתי לו טיפול החלפת רצועת טיימינג

לפי הטיפולים של הרכב לא היה צורך בטיפול 10K .

הוחלפו 2 צינורות דלק שהיו קצת ישנים

ובוצעה בדיקת 4 גאזים - שהתוצאה הייתה טובה מאוד.

השאלה שלי היא : האם כל הסיבות שכתבת לתצרוכת דלק גבוהה "חיישן חמצן מפוייח או לא תקין, בקטן יותר בית מצערת מפוייח או לא תקין ואפשרות שלישית תפקוד מאפ סנסור לא תקין ואף חיישן טמפרטורה לקוי יגרום לצריכה גבוהה",

בדיקת 4 זאגים מגלה?

ז"א אם התוצאה שיצאה לי (טובה) בבדיקת 4 גאזים שוללת את הסיבות שאתה כתבת לי ?

ועוד שאלה : האם כדאי להשתמש ב P-330

http://proteap2.com/content.php?id=13

הסבר שימוש http://www.proteap2.com/files/wordocs/F120.330.1.pdf

ושוב -תודה על התשובות המקצועיות

פורסם

ערב טוב - אכן כן אם התוצאות במכשיר הגאזים תקינות הן בסרק והן בסלד הגבוהה אז הם שוללות את מה שציינתי ונשארת אפשרות של נזילה דליפה שעון מזייף או גניבה. בכבוד רב "צח" נב במכשיר 4 גאזים ישן של סאן אפשר לבדוק יחס תערובת רצוי.

פורסם

לפותח השרשור, האם הבעיה נפתרה?

אם בבדיקת גזים יצא באמת תוצאה טובה אז מה נשאר? אם יש לך את התוצאות של הבדיקה זה יכול לעזור..

האם צריכת הדלק ככה מאז קניית הרכב או שזה רק לאחרונה?

באמת שקשה לדעת מה הבעיה ככה, צריך עוד פרטים..

אולי הגיר מחליק או שיש נזילת דלק שלא גילו.. אצלי עברתי בכמה מוסכים עד שגילו את הנזילה שהייתה רק בזמן שהרכב מונע..

ההערה נמחקה- קרא את כלל מס' 1 בכללי הפורום.

פורסם

נמחק הציטוט המיותר. אין צורך לצטט הודעה מעל.

אין לי תוצאות של הבדיקה רק נאמר לי עי" המוסכניק/חבר שהבדיקה הייתה טובה מאוד - אני סומך עליו בעיניים עצומות.

הבעיה עדין קיימת, בהצעתכם שמתי תוסף דלק גולד לייבל הבוקר , ואני מקווה שיהיה שיפור בצריכת הדלק.

שאלה לגבי נזילת דלק :

כרגע אין לי ריח של דלק כאשר אני מניע וגם כשאני נוסע .

החליפו לי 2 צינורות דלק , אחד רגיל והשני דק יותר וקצר יותר.

האם יש עוד מקומות שיכול להיות מהם דליפת דלק ?

• תוכן חדש...