Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט - בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מעוניין לקנות רכב משומש בתקציב די מוגבל - עד 15000, עדיף פחות.

לאחר בירורים רבים עצרתי על סוזוקי סוויפט, נפח מנוע 1000-1300 סמ"ק.

בסכום המדובר אוכל לקנות רכב משנת 1992-1994, אולי 1995.

רציתי לשאול לגבי בטיחות. לפי מה שראיתי באינטרנט, בדגמים החדשים סוזוקי סוויפט נחשב ליחסית פחות בטיחותי (3 כוכבים), כי אין לי בקרת יציבות אלקטרונית.

השאלה שלי עד כמה העניין חשוב ומה קורה בדגמים הישנים יותר לעומת סוגי מיני אחרים? האם גם בדגמים ישנים סוזוקי סוויפט פחות בטיחותי מרכבים מיני אחרים?

תודה רבה מראש על העזרה!

פורסם

הסוויפט הישנה תוכננה בשנות ה-80 ולכן רמת הבטיחות שלה לא עומדת בסטנדרטים מודרניים.

בתקציב שלך קשה למצוא רכב בטיחותי במיוחד. אתה יכול לנסות למצוא פונטו ספייס (4 כוכבים) או רנו מגאן. שתיהן בטוחות בהרבה מהסוויפט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה!

אני מבין שהבטיחות של הרכבים הישנים היא הרבה פחות טובה מהחדשים.

השאלה שלי אם גם מבין הרכבים הישנים הבטיחות של סוויפט נמוכה יותר לעומת האחרים כגון סובארו ג'סטי או DL, מוציבישי ישנה וכו'.

וגם עד כמה ההבדל משמעותי - כלומר אם ההבדלים במדדי בטיחות הם באמת משמעותיים מאוד או שכל הרכבים מספיק בטיחותיים, פחות יש טיפה יותר בטוחים וטיפה פחות.

לגבי פונטו ורנו לא המליצו לי כל-כך, כולם ממליצים יותר על רכב יפני, מה דעתך? הפרמטרים החשובים בשבילי הם רמת התקלות ברכב וחלקי חילוף זולים,רצוי בטיחות וכמובן המחיר. לאור כך שהתקציב שלי כך-כך מוגבל, נדרש באמת רכב טוב שגם אחרי 15 שנים של שחמוש יסע סביר ולא יתקלקל לי כל שבוע...

• תוכן חדש...