Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוכל נוסף ביד -2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפש לי רכב. הגעתי למצב שכבר לא אכפת לי איזה רכב רק שהיה שמור.

אני נכנס ליד-2 בכל הזדמנות שיוצאת לי ובודק את כל סוגי הרכב. פעם נוספת יוצא לי להיתקל בנוכל.

התפרסמה מודעה ביד 2 של סיאט איביזה יד ראשונה עם ק"מ נמוך. המשכתי לדפדף עד שהגעתי למודעה שונה אבל עם אותה התמונה. סביר להניח שמדובר בנוכל שמנסה למכור את הזבל שלו.

לא מבין איך אפשר לקנות היום רכב. ראיתי כבר כל כך הרבה רכבים בחודשיים האחרונים, אני פשוט עייף מלנסות למצוא סיפורי נוכלות וקומבינות, לאמת גרסאות, להיות בלש ולבדוק ת.ז, בירור ידיים, גניבה וזה לא נגמר וממשיך לזיוף ק"מ זיוף ידיים, זיוף רשיונות. בנוסף לכך חוש הבלשי לא מספיק, חובה גם להיות מוסכניק וללמוד לחשוף רכב עם תאונות לא פשוט למצוא רכב היום, אני אומר את זה מחיפושים מאוד מעמיקים של חודשים. נצטרך לחכות שאחד השכנים או אחד החברים יחליט למכור.

1.jpg

2.jpg

פורסם

מניסיון בעבר...

אנחנו מכרנו אוטו לטרייד אין של סיאט/פולקווסגן (אוטו דיל).

2 איביזות.

שתיהן היו במצב מעולה, עם קצת פחות מ10000 ק"מ לשנה.

האיביזה השניה, נקנתה על ידי מישהי עוד באותו היום! פשוט עשו העברת בעלות מאיתנו, אליה (כנראה מישהו מהמוסך המטפל חיפש אוטו).

אז בגדול, אתה צריך "לשמוע" על מכוניות שנמכרות, לחכות להזדמנות.

אל ייאוש,

ובהצלחה!

נ.ב אולי שווה לך לחסוך ולקנות אוטו ישר מהחברה (יבואן).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני מוכר את האיביזה שלי למען האמת זו הקטנה בתמונה והקילומטראג' שלה הוא 72 אם אני לא טועה או 71 מטפל במוסך רון בלבד והיא יד 3 כאילו אני יד 3 קניתי יד 2 אתה מוזמן לשאול את רון על האיביזה הצהובה של בן מרעננה אלכסי תמיד מטפל בה הוא יגיד לך חוות דעת על האוטו

אם אתה רציני תדבר איתי בגלל שאני טס עוד שבועיים לארהב ואני מעדיף למכור מאשר שהאוטו יחכה לי

פורסם

לא חשבת על האפשרות, שלבן אדם אין מצלמה דיגיטלית ואין לו אפשרות לצלם את הרכב שלו, ואז הוא פשוט מעתיק את התמונה ממודעה אחרת ?

בכל מקרה, אני לא הייתי מתקשר לאף אחת מהמודעות האלו, כי מבחינתי בן אדם שכותב שהאוטו שלו מהםםםםםםםם!!!!

וגם בן אדם שרושם שהקילומטרז' באוטו בן 10 הוא 1100 ק"מ, זה לא מישהוא, שאני רוצה לעשות איתו עסקים.

פורסם

אחד יד 2, אחד יד 1.

אחד מבית חנינה, אחד מרמת השרון.

להמשיך?

העתיקו תמונה, זה קורה די הרבה.

יש בפורום מדריך מפורט איך להיזהר מרכישת רכב יד שנייה, שווה לקרוא אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מעתיק מלא פעמים תמונות ממקומות אחרים למודעות מכירה שלי.

זה הרבה יותר מהר. ולרוב התמונות יהיו יותר מחמיאות למוצר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין ספק כי התמונה זהה אך זה לא בהכרח מעיד על רמאות, הרי התמונה יכולה לשמש שני אנשים שונים

ויש עוד הרבה דוג' לכך ביד 2 של אנשים שאני מכיר שבעקבות עצלנות הם פשוט לא צילמו את רכבם אלא השתמשו בתמונות קיימות

אך לא הייתי מעיד שהם רמאים.

מה שכן, לגבי הרמאיות העולות וגדלות ביד 2 אני מסכים איתך ב-100% יש להיזהר ולחשוד כמו יהודי טוב.

מה שכן שיהיה בהצלחה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אולי אתם צודקים. בזמן האחרון הפרנויה מוגזמת אבל היא לא הופיעה סתם. לאחרונה נפלתי על כל כך הרבה רמאים שאני כבר חושד בכל דבר. אני ממשיך בחיפושים, היום יצאתי עשיתי סיבובים ושמתי פתקים במכוניות שאהבתי. ניסיתי לדבר עם השכנה, יש בבעלותיה כריזמה עם 75K שנת 98. יש לה אנשים קבועים שבאים כל חמישי שוטפים את הרכב, שואבים את הסלון. כמובן שהיא לא מוכרת.

השכנים מקומה ראשונה יש להם טיוטוה קורולה 00 יד ראשונה עם 52K זוג פנסיונרים שנוסעים רק בעיר. גם הם לא רוצים למכור. זה כבר נהיה מפחיד, אני מכיר את כל הרכבים בשכונה. כל השמורות לא למכירה.

מצאתי סופר לאנסר מאוד שמורה, 97 עם 127K יד ראשונה. דיברתי עם הבן אדם הצעתי לו מעל המחירון והוא צריך להחזיר לי תשובה.

פורסם

תנסה במוסכים. ככה קניתי ומכרתי את הרכב האחרון שלי.

אחד העובדים שידע על רכב שמור מיד I שמוצע למכירה מזוג פנסיונרים שידך לי אותו, ודרך אותו מוסך גם מכרתי את הרכב.

אלו שהתקשרו מאתר יד II היו בעיקר קשקשנים שניסו לחפש מציאות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני בבעיה כמו שלך,

הלכתי לראות כבר המון מכוניות ובאמת בכל פעם יש משהו אחר שנראה מסריח,

היום בבוקר הודעתי בעבודה שאגיע מאוחר יותר כי רציתי לקחת אוטו לבדיקה,

אוטו שכבר בדקתי ביום שישי במוסך ועכשיו רציתי לעבור איתו במכון שייתן אישור על שסי וכו'...

קבעתי עם הבנאדם בבוקר ועד שהוא הגיע (איחור חצי שעה) אשתי הציעה לי לבדוק את האוטו במשרד הרישוי,

שאלתי למה? אמרה מה יש להפסיד, מה התוצאות:

1. במקום יד 2 האוטו היה יד 3.

2. יד 1 השכרה, יד 2 חברה.

3. המוכר הוא בכלל סוחר (הודה בכך אח"כ), כי רשום להם שהאוטו עבר פעמיים במגרשים.

ככה סתם בזבתי שעתיים עבודה, ולפחות חסכתי 500 ש'

פורסם

גם אני מחפש אביזה ונמצא ביד 2 דיי הרבה ...........

התמונות האלו זה אותו רכב וגם אתו מספר טלפון ולי הוא נראה גם כמו נוכל

ועכשיו הוא פרסם מחדש את הרכב ללא תמונות

וגם אתו מספר טלפון

פורסם
אני מעתיק מלא פעמים תמונות ממקומות אחרים למודעות מכירה שלי.

זה הרבה יותר מהר.

לתמונות יש זכויות יוצרים. גם אני שמתי לב כמה פעמים שמכרתי כל מיני דברים מישהו לקח לי בלי רשות כמובן תמונות שלי. :evil:

מבחינתי זה בסדר, כל עוד זה שהצליח למכור עם תמונה שלי ישלם לי תמלוגים על כך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מבחינתי זה בסדר, כל עוד זה שהצליח למכור עם תמונה שלי ישלם לי תמלוגים על כך.

זה בסדר כל עוד גם את משלם תמלוגים על השיר/סרט שהאימול/ביטורנט שלך מוריד עכשיו ברקע :wink:

פורסם
מוריד עכשיו ברקע :wink:

מי אמר שאני מוריד משהו עכשיו ברקע? תתפלא, אבל יש עדיין אנשים שקונים תוכנות מקוריות, לא כולם מורידים הכל ברשת.

על מנת שבית תוכנה יוכל להתקיים, הוא צריך למכור את המוצרים שלו. מרווח שהוא מקבל, הוא משלם משכורות לעובדים שלו.

בכסף הזה אותם מתחנתים קונים אוכל, זה מאפשר להתקיים לסופר מרקטים, למי שמייצר ומספק מזון בשבילם, לחברת הובלות שמביאה את המזון וכו'. יש כאן מעגל סגור. זה כמו דומינו, אם אחת בשרשרת נופל, בסופו של דבר כולם ייפלו ותיהיה מפולת כלכלית: רעב, מחלות, מלחמות, אנרכייה מלאה ברחובות, ילדים יסתובבו ברחובות עם M16.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...