Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפוץ מנוע מרצדס 280 sl

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מרצדס 280 sl משנת 1970 לאחר שפןץ ראש מנוע וניקויי המעברים בבלוק התברר שיש מעבר מים לאחד הצילנדרים. רציתי לברר האם יש בעל מקצוע ראוי לבצוע שיפוץ מסוג זה . 6צלנדרים אורכי הזרקה מכנית. תודה רבה מראש. צם קל ןחתימה טובה.

פורסם
שלום לכולם

יש ברשותי מרצדס 280 sl משנת 1970 לאחר שפןץ ראש מנוע וניקויי המעברים בבלוק התברר שיש מעבר מים לאחד הצילנדרים. רציתי לברר האם יש בעל מקצוע ראוי לבצוע שיפוץ מסוג זה . 6צלנדרים אורכי הזרקה מכנית. תודה רבה מראש. צם קל ןחתימה טובה.

עזוב... ממש לא כדאי לשפץ...מוכר???:roll::lol:

ארז רונן

פורסם

תשאל אולי שאלה פשוטה, למשל איפה מוצאים נפט בארץ?

ועכשיו ברצינות...

קודם כל אני מנסה להבין את הבעיה. מעבר מים לצילינדר כשהראש תקין זו בעיה שעוד לא נתקלתי בה במנועים האלו. יכול להיות שהבלוק אכול בטירוף, אבל את זה המכונאי שפתח את הראש היה אמור לראות ויזואלית בצורה הכי פשוטה שיש, או שיש סדק לא קטן בבלוק, שאת זה ניתן לפתור. בכל מקרה, מה ענין שיפוץ לכאן?? אם יש בעיה בבלוק אז מה הקשר?

כך או אחרת, אני מהמר שהבעיה היא בשיפוץ ראש לא מוצלח או בהרכבה. אם יש לך בעיה לתת פרטים על מי שעשה את העבודה, מה ראו, מה רואים עכשיו כשפתחו את המנוע, אתה מוזמן בפרטי, אבל בלי הפרטים האלו אין הרבה דרך לעזור.

אבל בכל זאת כמה דברים: מכונאי - רק אחד: ראובן מ"מרכז איילון"

דבר שני: אם אכן הבלוק גמור, תביא מנוע מחו"ל ואל תסתבך בהוצאות מטורפות שאין להם סוף. החלקים יקרים מאוד, העבודה לא תמיד מוצלחת ובטח לא אצל כל אחד. אם תלך בדרך הזו תצפה ל 20-30 K הוצאה.

אני עשיתי את זה בדיוק עבור אותו מנוע, זו הדרך הטובה, המשתלמת, ובוודאי ובדאי הזולה ביותר.

בהצלחה

איתן

פורסם

תיקונים במרצדסים זה ראובן ממרכז אילון ואפשר לדבר גם עם השותף שלו-עדי (אני מקווה שאיני טועה בתוארים.

מומלץ אישית,

טלפון 6919025

תמיר

פורסם

תודה רבה לכל העונים ושנה טובה. החלקים הובאו מהולנד של הראש. המכונאי זה חבר מבוסטון שעבד איתי על האוטו במושב אני גר במושב אמונים שזה בין אשדוד לאשקלון. הראש יצא בסדר גמור הוחלפו מובלי שסתומים ושתי שסתומים שהיו פגומים הראש עבר ליטוש ואטמים. כשניקינו את המעברים בבלוק יצא חומר מילוי מסויים שכנראה היה שם לא נראו סדקים אבל הכל יכול להיות. יש משפץ מנועים בלוס אנגלס אבל המחיררררר 9000 בדולרים ללא משלוח משהו עוד 1200 ירוקים. בעיה לא ברור למה להכנס. האוטו נוסע והמנוע בסדר חוץ מימים חמים ואז הוא מתחמם בקיצור לא נעים. ןשוב תודה

פורסם
יש משפץ מנועים בלוס אנגלס אבל המחיררררר 9000 בדולרים ללא משלוח משהו עוד 1200 ירוקים.

מוזר.

בסכומים האלו אפשר לקנות מכונית יפה (שלמה. קומפלט. נוסעת. עם מנוע) בלוס אנג'לס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שלום לכולם

Hi

try; Thomas Hanna Munich +49-172 4189748

Fritz Wallner Munich +49 89n432833

Pattrick Munich +49 89 3611631

Karl KittelnMunich +49 89 74370428

each one of those names make perfect job

• תוכן חדש...