Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב מודל 2003 לפני פחות מחודש, ההנאה בכל רגע!

לפני שבוע ידית הילוכים לא עברה מP לשום מקום חוץ מR גררתי למוסך, הוחלף פין ברזל קטן שעלותו כולל עבודה 500 ש"ח.

כל מי שצחק עליי שקניתי סיטרואן כמובן צחק עליי, אבל כשאני נוסע ברכב הנוח שלי והם מרגישים את הכביש בגב, אני צוחק.

אז זו תקלה קטנה, ולמי שזה יקרה פה בפורום כבר ידע את הפתרון ולא יחפש יותר מדי.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

די כבר עם הסיפורים על כאבי גב.נסעתי על המון מכוניות למרחקים שונים ושום כאבי גב.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

גם אני נסעתי בהרבה מאוד רכבים, ואף אחד מהם לא משתווה לסיטרואן C5 בנוחות הנסיעה, אפילו לא ה-406 שהייתה לי עד לפני חודשיים.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

התקלה ידועה ב C5 וכבר מופיעה בפורום מספר פעמים

לגבי הכאב בכיס, לסיטרואן C5 יש מספר תקלות שמופיעות ברוב המכוניות האלה וזו אחת מהן. השוק כבר מתמחר את זה ולכן מחיר ה C5 כמשומשת הוא נמוך.

לדעתי, השוק מתמחר את התקלות האלה בהגזמה וגם אם נסכם את עלות כל התקלות האלה כולל הריצה למוסך עדיין אנו מקבלים מכונית מהממת במחיר יותר מסביר.

פורסם

כשנתקעתי אספו אותי עם מיצובישי לנסר 2005, היית צריך לשמוע את התגובה של אשתי בכל מהמורה שעברנו.

תאמין לי שיש הבדל.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...