Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נשר צפון 25 ספטמבר 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשיתם לי חשק. שישי הבא, אגיע אחרי הרבה זמן שלא הייתי...:wink:

אם אתה מגיע, אז אני לא בא ! :-D

סתם סתם, עידן כבר שכחנו איך אתה ניראה !

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אל תשכח להביא את הדיסק עם התמונות :wink:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שמחתי מאד לקבלת הפנים החמה מחברי המפגש בצפון.

תודה על השיתוף בתמונות.

היה כייף ליסוע אתמול לחיפה, אני נהגתי לשם עם שמיים כחולים ואסף בחזרה עם האורות של חיפה. פשוט מרגש.

הספיידר נוסעת כמו שעון שווצרי תודות לידיים של אודי.

מקווה להפגש בסוכות בארוע בפארק הלאומי.

גמר חתימה טובה לכולם

שלי

פורסם
אודי,

רואים שאתה מבין באלפות ולא בגניבות.

מי שגנבה את ההצגה היתה לבטח זו שישבה על יד הנהג ... :)

ברכות לכווווולם, והמשך הנאה בשנה החדשה

אבי

ושאלת זיהוי קטנה - האם מאחורי הגברת עומד לו זועף שלמה שרף??? :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היי חברים יקרים!

יופי של תמונות,סרטון מדהים!

נראה שמקום המפגש החדש עושה טוב וכף לכולם....

גמר חתימה טובה לכולם.

נחום

נ.ב שלי הספיידר גומעת קילומטרים ,חיפה צומת שמשון...ישר כח

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

יוסי כל הכבוד על השקעתך היפה בעיבוד התמונות!

:lol::-D:wink:8)

נ.ב. אנא ראה את הנ"ל כאילו נרשם באותיות גדולות וצבעוניות האסורות על פי כללי הפורום...

שלמה דן גדרון

פורסם

יוסי תודה על המצגת/סירטון

כל הכבוד על ההשקעה

עדי

+1

תודה יוסי על הסרטון.

:mm_yeah:

תודה על התמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הי יוסי.הסרטון משדרג כמובן ושאפו על המוצר המוגמר[מוזיקה..]לעומת זאת הצואר שלי התעקם...תנסה לבדוק בעתיד אפשרות לעריכה "ישרה"יותר.תודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה.

פורסם
תודה לשלי ואסף , שהיגיעו לבקר אותנו בצפון עם האלפא המדהימה ........ :lol:

אכן זו שגנבה את ההצגה הייתה ג'קלין והאלפא שלה. אבל הנהג שלה משום מה רדום על ההגה ובכלל היכן מועדון האודי (אסף את אסף) הם נעלמו עם המותג שלהם מהפורום, האם מישהו יודע את הסיבה ?

מצא משה

• תוכן חדש...