Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית קרטועים ב 205 98 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,בזמן אחרון מורגשים היטב חוסר סחיבה ותצרוכת דלק גבוהה יחסית ברכבי פג'ו 205 מנוע 1400 שנת 98

מאתמול התחילו לי הקרטועים האוטו ממש מקרטע ויכול להגיע למצב של כיבוי מנוע בלחיצה על דוושת הקלאץ',הקרטועים מלווים בהידלקות נורה שנמצאת היכן שמד דלק (עליונה צד שמאל-נורת אזהרה מערכת הזרקה),חשבתי אולי מדובר בראש מצערת,החלפתי אך הבעיה לא נפתרה

באוטו בוצע טיפול לפני 5K ,פלאגים,שמן,פילטרים,פלאגים מקוריים של CHAMPION אם קוד נכון לא זוכר אותו כרגע

למישהו יש רעיונות אשמח לתגובות

פורסם

1. מה כלל "ראש המצערת" שהחלפת (החלק נקרא: יחידת הזרקה, רק לידיעה כללית).

2. אין נורה שמצביעה על תקלה במערכת ההזרקה. הנורה מתריאה על תקלה כלשהי שהמחשב מזהה (CHECK ENGINE).

פורסם

נכון,אתה צודק,הוחלף כל מכלול הזרקה באחר,יש לי שניים ספייר מכוונים במצב טוב,לא פתר את בעיית הקרטועים אך יש לציין שקרטועים מתרחשים במצב מצערת מסויים אך זה לא הגיוני כי אין מצב שבשני פוטנציאומטרים השטח המת יהיה באותו תווך

לגבי הנורה שנדלקת יש עליה ציור של צינור ומעליו 3 קווים אלכסוניים (לפי ספר אוטו-זוהי נורה שמתריעה על תקלה במערכת הזרקה או לכאורה בממיר כמדומני)

בכל מקרה אסע למכון הזרקות לבצע סריקה אם מחשב אולי הבדיקות יעלו משהו

פורסם

כמו שאמרתי יחידה הוחלפה קומפלט,שלמה איך שהיא,יחידת הזרקה שלמה, לצורך העניין כן זה כלל מזרק אחר,מנוע צעדים,פוטנציאומטר,חיישן טמ"פ,וכן בוצע איפוס למחשב,אך עדיין גמגום וקרטוע מורגשים בתווך מסויים ,זאת אומרת שאם אני משלב הילוך ומשחרר קלאץ' ולוחץ על דוושת גז אז בכל פעם שדוושת גז נמצאת בתווך מסויים מתרחש קרטוע,על מנת להפסיק זאת או שאני משחרר טיפה את הדוושת גז או להפך לוחץ עוד יותר אך זה גורם להיחנקות מנוע

פורסם

יכול להיות שזו אכן משאבה,אך על מנת לבדוק זאת אני אפנה למוסך,ידוע לך איך בודקים את המשאבה,האם מצינור אספקת דלק שמתחבר לראש מצערת או שממשאבה עצמה? כמו כן אני רוצה לבצע SCAN אולי זה יעזור במציאת הגורם לבעיה.

עוד שאלה,יש לי בריחה של גזי פליטה,בעיה שאני לא מצליח לפתור בינתיים,האם יש לזה השפעה כל שהי על ניהול הזרקת דלק?

פורסם

מצתים יחסית חדשים (CAMPION-R9YCC ) מסנן אויר גם יחסית חדש,אין לי בעיה להחליפם,בסך הכל 70 ש"ח אך ספק אם זה יעזור

פורסם

האמת, אין לי מושג איך לבדוק תקינות המשאבה.

בעברי הייתה בבעלותי סיטרואן AX (הרכב מאוד דומה ל-205). רכשתי משאבה משומשת ובדקתי אותה ע"י חיבור ישירות למקור מתח. הכל היה תקין.

כמובן שלאחר מס' שבועות היא התפגרה... :oops:

כיצד אתה יודע שיש בריחה של גזי פליטה?

פורסם

יש לך בעיה בממיר הקטליטי.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

דבר ראשון אני שומע את הרעש,כאשר חיפשתי מקור הרעש אז גיליתי שהוא באה מאיזור חיבור הסעפות,עליונה אם תחתונה,כש קירבתי את היד אז הרגשתי אויר זורם מצינור,בחיבור סעפות ישנו אטם קונוס,הוא פרוץ,בכל מקרה האם בריחת גזי פליטה יכולה להשפיעה על דיאגרמת הזרקת דלק

פורסם

בעקרון, ע"פ ההיגיון שלי, כאשר מערכת הפליטה אינה סגורה חמצן יכול לחדור לצנרת הפליטה ואז חיישן החמצן יעביר למחשב נתונים בעייתים.

פורסם

זה גם החשש שלי,טוב בכל מקרה לאמת זאת ניתן רק בעזרת מכשיר SCAN,אכתוב אם יהו עידכונים נוספים

אם למישהו יש רעיונות אחרים אשמח לקרוא ולהשכיל

פורסם

בדוק חוטי הצתה - או שחיישן חמצן אינו מתפקד וגורם לתערובת עשירה מאוד שמפייחת את הפלאגים , במקביל יתכן שהמפ סנסור לא מקבל תת לחץ נכון מסעפת היניקה או שהוא לא תקין.

שנה טובה

לפי הבנתי מקריאת התגובות בהמשך הרכב אינו מקרטע אלא משתנק בדוק לחץ דלק לפני פילטר דלק ואחריו.

• תוכן חדש...