Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בגיר קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי כהן הוא מכיר את הרכבים הללו בעצימת עיניים ואם הוא אמר לך שאתה זקוק לשיפוץ גיר על מנת לפתור את התקלה אז זה עיניין של איפה (ובשביל זה אתה צריך לפנות לרפי לין).

אך השאלה שלי היא אחרת בכל מקרה שיפוץ הגיר יעלה לך כמה אלפים אז הבעיה עד כדי כך בלתי נסבלת שאתה מעוניין להשקיע זאת עכשיו למרות שאמרו לך כי אין כל בעיה לנסוע כך עד שהגיר ישבוק חיים?

פורסם
יוסי כהן הוא מכיר את הרכבים הללו בעצימת עיניים ואם הוא אמר לך שאתה זקוק לשיפוץ גיר על מנת לפתור את התקלה אז זה עיניין של איפה (ובשביל זה אתה צריך לפנות לרפי לין).

אך השאלה שלי היא אחרת בכל מקרה שיפוץ הגיר יעלה לך כמה אלפים אז הבעיה עד כדי כך בלתי נסבלת שאתה מעוניין להשקיע זאת עכשיו למרות שאמרו לך כי אין כל בעיה לנסוע כך עד שהגיר ישבוק חיים?

אחי בילתי ניסבלת ומאוד מסוכנת למה באמצע כביש ראשי שעמדתה ברמזור איזה דקה האוטו פשוט עומד רק אחרי כמה זמן האילוך ניכנס בבום טוב שאני נהג מיקצועי ומבין איך להיתנהג אם האוטו במצבו.. תודה רבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם הקפצתי את הנושא אחרי כמה חודשים כי אני רוצה לשפץ או להחליף את את הגיר צריך את העצה שלכם

הלכתי ל 2 מכוני שיפוץ גירים בירושלים והמחיר שהם דורשים הזוי ביותר 5.500 אלף שקל לא כולל מעם לשיפוץ גיר מלא

מחיר הגיוני....עוד שאלה מישהו הציע לי ליקנות גיר בימקום לשפץ הוא אמר לי שקנה גיר אוטומט לרנו מודל 2002 ב 2.900

שקל כולל עבודה הגיוני מה שווה לי לעשות תודה לכולם

זה המכונית רנו קליאו B רמת גימור RXT 16V מודל 2002 אוטומט

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
זה לא החלקה, כי ההילוך בכלל לא משתלב.

כשיש את התקלה הזאת, בעצירה, במקום לשלב להילוך ראשון, הגיר כאילו נשאר בניוטרל.

כשהוא נותן גז, לחץ השמן עולה, וההילוך הראשון משתלב. משתלב עם מכה, כי הטורים גבוהים.

אחרי שהוא כבר השתלב, הוא נוסע יפה ולא מחליק, עד לעצירה הבאה.

התקלה מתרחשה אחרי נסיעה עירונית ארוכה, כי אחרי נסיעה כזאת טמפ' שמן גיר עולה מאור, והוא נהפך לפחות סמיך.

כשהשמן קר, הוא סמיך יותר, ואז יש מספיק לחץ שמן לשילוב הילוך, והבעיה לא מופיעה.

אז לפי התאור שלך החלפת שמן גיר תעזור ?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים אשמח לעוד תשובות בנושא הגיר הבעייתי ברנו קליאו B רמת גימור RXT , האוטו של אחותי והיא כבר שורדת עם הבעיה תקופה ארוכה,הכנסתי פה עוד שאלה אתמול באמצע נסיעה הגיר נכנס בפתאומיות למצב חרום לאחר הדלקה מחדש של האוטו

הגיר חזר לתפקד רגיל ונורת אזהרה כבתה מוזר לא ?

• תוכן חדש...