Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חום מנוע בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1400 עשתה 129000 קילומטר

יש לי בעיה ברכב כאשר אני נוסע החום מנוע הולך ומתקדם לאדום ברגע שאני משחרר את דוושת הגז והרכב מתחיל להאט החום הולך ויורד.

עכשיו לא חסר לי מים ברכב הצינורות בסדר גמור אין רעשים מוזרים מהמנוע החלפתי תרמוסטט ומשאבת מים ועדין הוא עושה ככה וגם עשיתי ניקוי לרדיאטור והוא בכלל לא היה סתום המנורה גם של הstop לא נדלקת מתי שהו מגיע לקו לפני האדום!

מה הבעיה?

תודה לעוזרים!

פורסם

תעשה בדיקה קצרה: במידה והמנוע מונע, אתה עומד במקום ולוחץ על דוושת התאוצה. האם טמפ' נוזל הקירור עדיין מתקרבת לקו האדום?

בדיקה שניה: האם נוקז אוויר בצורה ייסודית? האם מאוורר המנוע נכנס לפעולה בכלל?

פורסם

זה יכול להיות גם רדיאטור לא טוב, קרה לבן דוד שלי עם אותו רכב, החליף טרמוסטט , עשה ניקוי לרדיאטור ולא עזר .

רק שהחליף את הרדיאטור לאחד חדש , הבעיה הפסיקה.

כמובן שהאמווררים תקינים ואין אוויר במערכת המים .

HONDA CIVIC LS

פורסם

לא נראה לי שזה רדיאטור כי הייתי במוסך של פיג'ו והמכונאי אמר לי שהוא בסדר גמור חוץ מזה אין מימנו נזילה וגם ניקתי אותו(לא שהוא היה כזה מלוכלך) יכול להיות אולי שזה שעון חום מזייף?עם כן איך אני בודק?

פורסם

אולי הבנתי לא נכון אבל יש מצב שהשעון עולה בזמן לחיצה ויורד בזמן הורדת הרגל מהגז (כמו שעון טורים)?

המנורה הייתה אמורה להידלק לך וגם אתה טוען ששאין שום בעיה ברדיאטור או נזילת מים מאיזשהו צינור, מה שיכול להעיד על שעון מזייף ואם הבעייה שתיארתי בהתחלה שהשעון עולה עם הלחיצה (לא מחייב באותה מהירות של שעון טורים) על הגז ויורד בעת הסרת הרגל אז זו כנראה הבעיה!

בכל זאת תיהיה זהיר עם הנסיעה כשהשעון מראה התחממות כי זה לא בעיה בשעון אתה עלול ליצור נזקים יקרים מאוד לרכב עד ראש מנוע.

גש למוסך שאתה סומך עליו שלא ימציא לך בעיות ובדוק אצלו.

בהצלחה.

צח.

פורסם
תעשה בדיקה קצרה: במידה והמנוע מונע, אתה עומד במקום ולוחץ על דוושת התאוצה. האם טמפ' נוזל הקירור עדיין מתקרבת לקו האדום?

בדיקה שניה: האם נוקז אוויר בצורה ייסודית? האם מאוורר המנוע נכנס לפעולה בכלל?

עשית את הבדיקות הנ"ל ?

תעשה ותחזור לדווח ומכאן נוכל אולי לעזור לך להתקדם בפתירת הבעיה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

עשיתי את כל הבדיקות!

החלפתי משאבת מים,עשיתי ניקוי לרדיאטור,החלפתי טרמוסטט ,הוציאו אוויר מהמערכת אחרי הטיפול !

המכונאי של פיג'ו אמר לי שאני יכול ליסוע בראש שקט כי הרכב נשמע בסדר הוא לא מוציא אוויר מהמיכל מים לא מזייף המנוע בקיצור הוא אמר שזה לוח השעונים עכשיו אני לא יודע איך בדיוק לדעת עם אכן זה הלוח שעונים ?

ועוד משהו כל זה התחיל מאז שנשרפה לי המנורה בלוח השעונים ופירקנו את השקעים שלו תוך כדי שהרכב מונע החלפנו מנורה והחזרנו את השקעים חזרה יכול להיות שזה שיבש משהו?וחוץ מזה גם הסל"ד לא פעיל בלוח שעונים והוא עושה קצת זיוף עם המד דלק!

פורסם

ברוך הבא למשפחה ,יש לי את אותו הרכב והייתה לי את אותה התקלה רק שלי זה הופיע אחרי 70 קמ"ש לפני זה זה היה עוד בסדר.

אני גם הרמתי ראש בגלל זה וזה אפילו עזר לחודשיים.ואז חזר.

ממליץ לך בחום לקנות רדיאטור חליפי (עולה גרושים) לי עשו גם ניקוי לרדיאטור וזה לא עזר והחליפו לי כל דבר אפשרי עד שאמתרתי שאני חייב לקנות רדיאטור ולנסות, ההתקנה היא פשוטה ,אינ עשיתי את זה תוך 10 דקות ,שווה לנסות.

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

שלום רב !

התמקד בנוסף לכל העצות שקיבלת, על לוח השעונים דווקא, הארקה לקוייה של הלוח, עקב אי חיזוק כבל הארקה ללוח, יכול לגרום לתופעות שציינת, ויתכן ורכב לא מתחממם כלל!

עשה לך כלל, כל תופעה שהחלה באזור שטיפלת בו בעבר הקרוב, ושבעקבותייה, נוצרה בעייה לא הגיונית שאין לה פתרון, שחזר את מעשייך, וחפש לאחור מה פיספסת, גם אם יתבקש לפרק שוב את לוח השעונים.

בהצלחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתי אצל המוסך המורשה של פיג'ו הוא עשה סיבוב על הרכב וראה שהרכב מתחמם מעל 90

עשה גם לרכב בדיקה במחשב לראות שהשעון לא מזייף והשעון יצא שלא מזייף!

הוא אמר לי שצריך להחליף רדיאטור !

החלפתי כבר משאבת מים ,טרמוסטת ,ניקוי למערכת והוצאת אוויר ועכשיו גם החלפתי רדיאטור לחדש!

אבל נסעתי עם הרכב אחרי שהחלפתי רדיאטור והחום מנוע עקף את ה90 הגיעה ל104 ולא עקף יותר עכשיו שעוזבים את הגז הוא יורד לכיוון ה 90 עכשיו אומרים לי שזה בסדר לשנים האלה של ה206 שהוא עולה ויורד החום מנוע בין 88 ל105 עכשיו השאלה שלי אליכם עם צודקים לגבי נושא זה?

• תוכן חדש...