Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוריד את הממיר לגמרי, תחליף אותו בצינור רגיל שלא יגביל זרימה ומבחוץ יראה כמו ממיר, לפני הטסט שים בחזרה את הממיר. מה גם שאם אתה שם צ'יף זה גם ככה עושה נזק לממיר. שים אגזוז זרימה חופשית. להוריד ממיר זה משהו שרק משפר בשקל עושה. הרכב מזהם ולא יעבור טסט, או ניידת לבדיקת זיהום אויר. זה אכן משחרר קצת סוסים, אבל הנזק פה גדול יותר מהתועלת. צ'יפ לא אמור לעשות נזק לממיר. אם אתה נוסע על תערובת עשירה מדי, הצ'יפ לא עושה את עבודתו כראוי.

שים פילטר פתוח וקבל עוד איזה פוני קטן.

שים צ'יף. מה זה ציף?

אולי, אולי תנסה למצוא לך איזה קאמשאפט משופר (חם). בשביל לנצל את זה בצורה הכי טובה, צריך ניהול מנוע שידע להתמודד איתו.

אל תשכח שלכל דבר יש צד שלילי.

זרימה מוגבלת פחות במערכת האגזוז - צריכת דלק גבוהה ויתרון בטורים גבוהים באופן כללי.

צ'יף - דלק. - שוב פעם, צ'יפ לא אמור רק לתקוע עוד דלק ודי. אם זו המטרה, ווסת לחץ דלק יהיה יותר מתאים.

גל זיזים משופר - אי יציבות בסרק (מנוע רועד או לעיתים כמעט נכבה) וביצועיים טובים פחות בסל"ד נמוך. אפשר לטפל בסרק על ידי ניהול מנוע מתאים.

נ.ב

להוציא את כל הזבל מהבג'ז גם יעשו הרבה הבדל על אותו תקציב, לא שאני מזלזל בשיפורי אחיזה כמובן. סופסוף משהו נכון.

לפותח השרשור, כלל אצבע לשיפור אטמוספרי - 1000 ש"ח לכוח סוס זה יחס הגיוני. כלומר אם תצליח ב 5000 ש"ח לשפר 5 כ"ס, זה אומר שבחרת חלקים בחוכמה.

לדעתי, סעפת פליטה משופרת + החלפת צנרת ברבע אינץ' יותר עבה + ממיר hi flow + דוד אמצעי ודוד אחורי פתוח ישחררו לך קצת סוסים בסל"ד גבוה (אבל תורגש ירידה מעטה במומנט בסל"ד בינוני).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק צ'יפ ברכב אטמוספירי אכן מעלה רק דבר 1 בצורה משמעותית, וזו צריכת הדלק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תחסוך תחפש סופר לנסר GTI(מנוע 1.8)בK5.5 אתה תוכל למצוא מנוע של גלאנט בסביבות ה3.5K הרכבה עוד 2K,עם תירצה כזה דבר דבר איתי אני מכיר מישהו שמיבא מנועים בזול אולי יצא לך קצת פחות מ5.5K תוכל גם לשפר טיפה

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
שמילוב יקר,

חבל לך על הזמן. אתה רוצה שיפור? תחליף מנוע...

אם זה לא בא בחשבון תחליף את האוטו.

אני מעריך שהרכב שלך אוט', אז בכלל.

אם אתה אוהב את האוטו אז אתה בבעיה, כל מה שתשקיע יהיה בזבוז כסף לדעתי.

נחיל מזה שהרכב ידני וכן אני אוהב את הרכב,חשבתי כבר על להחליף את האוטו אני עדיין לא סגור על עצמי אני מעדיף לראות אופציות ואז להחליט לפני מה שהבנתי עד עכשיו הרוב פה לא סגורים מה מוסיף ומה לא והבנתי שאני לא עומד בתקציב.

אני חייל זה הסכום שיש כנראה לא מספיק אז נוותר.

תודה לכולם שמחתי להתעניין עכשיו אני יותר מבין את הסיפור,אני אשב עוד עם עצמי ואראה למכור או לא.

תודה לכולם.

ועוד שאלה קטנה אם יש קישור לנושא שנפתח על זה כבר"מה ההבדל בין אטמוספרי ומה זה אומר?"

HONDA

פורסם

אם רוב הסדנאות טוענות שהם יכולים להוסיף עד 10 כ"ס ברכב אטמוספרי, זה מספיק בשבילי.

אכן, טענה של בעל אינטרס למכור מוצר היא תמיד הנכונה ביותר :shock:

וכמה עולה בדיקה כזו של לפני ואחרי?

למיטב זכרוני, סשן הרצה על הדיינו של יובל מלמד עולה כ- 400 ש"ח.

לא משהו שחנות אשר מוכרת שיפורים או צרכן שחשוב לו לראות מה הוא קונה לא יכולים לעמוד בו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אטמוספרי = לא טורבו.

אם רוב הסדנאות טוענות שהם יכולים להוסיף עד 10 כ"ס ברכב אטמוספרי, זה מספיק בשבילי.

אף אחד לא דיבר על תוספת כזו בתקציב שכזה ועוד בכל מנוע.

לא קיים כלל גורף של אפשר או לא

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

גם 0.000000001 כח יתוש עם תו נכה נכלל בהגדרה של "עד 10 כ"ס".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפותח השרשור, כלל אצבע לשיפור אטמוספרי - 1000 ש"ח לכוח סוס זה יחס הגיוני. כלומר אם תצליח ב 5000 ש"ח לשפר 5 כ"ס, זה אומר שבחרת חלקים בחוכמה.

לדעתי, סעפת פליטה משופרת + החלפת צנרת ברבע אינץ' יותר עבה + ממיר hi flow + דוד אמצעי ודוד אחורי פתוח ישחררו לך קצת סוסים בסל"ד גבוה (אבל תורגש ירידה מעטה במומנט בסל"ד בינוני).

אני אוהב אנשים שכותבים דברים שהם שיננו מכל מיני מאמרים שהם קראו. נכון שיש אמת בדברים שכתבת (ותודה על הערותיך לתגובה הקודמת שלי בשרשור), אבל חלקם מפספסים את הנקודה. כלל האלף שקל או ממיר היי פלואוו בארץ שווים לתחת...

OP, כנראה אתה כבר רואה שהדבר כנראה מסובך יותר ממה שחשבת וגם יקר יותר (במיוחד אם אתה לא עושה לבד). אם יש לך האפשרות, לך על רכב אחר חזק יותר.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אני דווקא חושב שיש חוויה לא קטנה בשיפור רכב אטמוספרי אך אין ספק כי השיפור הוא מינורי יחסית לרכב טורבו.

לעניין הוספת 10 כ"ס זה משתנה מרכב לרכב מסתבר, וזאת לאחר שיצא לי לראות רכבים כגון קליאו ספורט אטמוספרית לכל המתעניינים אשר עלתה בהספקה ב-8 כ"ס בעקבות הוספת הצ'יפ. ולכל הספקנים ניתן להיכנס לאתר psi ולהיווכח בעצמכם.

כך שאם תבצע שינויים נוספים כפי שנאמרו כבר לפני יש סיכוי גדול כי תוכל להגיע לשיפור של 15 כ"ס.

לעניין ההרגשה זה כבר אינדיבידואלי לרכב ולאדם שנוהג עליו.

שיהיה בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אין ספק שצ'יפ בקליאו ספורט משנה אותה מקצה לקצה אני מכיר בן אדם שהייתה בבעלותו אחת שפשוט עשתה צרות צרורות למכוניות עם טורבו ,קופרה סטנדרתית הייתה מקבלת 3 4 מכוניות ואני לא מדבר בכלל על גולפים מצ'ופצ'פות שקיבלו רכבות

כל מי שהיה לוחץ עם הקליאו הזאת היה בשוק איך שהיא נסעה.

פורסם

מבלי להיכנס לך לשיקולי הדעת

האם באמת הרכב עבר ישור קו

והוא מוציא את 113 הסוסים שאיתם בא מהמפעל?

ומה לגבי שיפורי דינמיקה (צמיגים איכותיים, בולמים, בלמים)?

לדעתי כדאי לתת שם את הדגש אם עדיין לא עשית זאת

ואם כן אז באמת רק אז ניתן לחשוב על פילטר פתוח/צ'יפ שיתנו עוד כמה סוסים.

• תוכן חדש...