Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועים - פיאט - לנצ'יה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

ברשותי פונטו GT מנוע 1400.

לפי מה שידוע לי שבפיאט טמפרה\טיפו יש אותו הבלוק בידיוק... רק עם בוכנות רינגים ועוד כמה מכלולים פנימיים שונים.. וכך גם מנוע 1600 של פיאט טמפרה\טיפו\לנצ'יה דדרה..

מכיוון שהמקסימום שאפשר להוציא מהמנוע 1400 זה לא ממש הרבה.. אז עברו מחשבות בראשי להגדיל בלוק... שמעתי הרבה סיפורים על בלוק של תמפרה עם בוכנות רינגים מחוזקים.. קראנק מייסבים טלטלים... על ראש מנוע של פונטו GT 1400..

האם זה אפשרי?

האם ראש של 1400 ישב על בלוק בנפח 1600?

אגב התאמות ראשים... הראלי של ת*מר לשעבר מהפורום הייתה עם ראש מקורי של ה 1300 על בלוק של XSI 1600.. אם זכור לי נכון..

האם דרושות התאמות מיוחדות?

אותה שאלה לגבי בלוק 1800 של לנצ'יה דדרה... שזה שוב אותו בלוק אחד לאחד..

רק נפח גדול יותר..

תודה.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
שלום...

ברשותי פונטו GT מנוע 1400.

לפי מה שידוע לי שבפיאט טמפרה\טיפו יש אותו הבלוק בידיוק... רק עם בוכנות רינגים ועוד כמה מכלולים פנימיים שונים.. וכך גם מנוע 1600 של פיאט טמפרה\טיפו\לנצ'יה דדרה..

מכיוון שהמקסימום שאפשר להוציא מהמנוע 1400 זה לא ממש הרבה.. אז עברו מחשבות בראשי להגדיל בלוק... שמעתי הרבה סיפורים על בלוק של תמפרה עם בוכנות רינגים מחוזקים.. קראנק מייסבים טלטלים... על ראש מנוע של פונטו GT 1400..

האם זה אפשרי?

האם ראש של 1400 ישב על בלוק בנפח 1600?

אגב התאמות ראשים... הראלי של ת*מר לשעבר מהפורום הייתה עם ראש מקורי של ה 1300 על בלוק של XSI 1600.. אם זכור לי נכון..

האם דרושות התאמות מיוחדות?

אותה שאלה לגבי בלוק 1800 של לנצ'יה דדרה... שזה שוב אותו בלוק אחד לאחד..

רק נפח גדול יותר..

תודה.

בוקר אור.

קודם כל,מהמנוע שלך ניתן להוציא הספקים יפים מאוד.רק צריך להשקיע.

מעטים בישראל מודעים לפוטנציאל האדיר שיש לעבודת פורטינג במנוע פונטו GT.מעבר לזאת-הטורבו שם קטנטן.

פורטינג,קמשפט,מגדש גדול יותר ושידרוג מחשב ודלק יתנו כ220 כ"ס.

מעבר לזאת-מנוע 1800 לא יתאים אבל בלוק 1600 של טמפרה/דדרה בהחלט מתאים.

אבל יקר.

תידרש להחליף הכל חוץ מגוף המתכת של הבלוק- קראנק,טלטלים,בוכנות,רינגים.

וכמובן שאלה לא חלקים שקונים בפיאט-אלא חלקים ייעודיים- קראנק של "אריאס" קונרודים של אריאס,בוכנות של JE ורינגים של טוטאל סיל.

תכין בערך 15-20 אלף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לגבי ההשקע על מנוע 1600 אני יודע..

השאלה שלי האם הראש המקורי של ה GT ישב על בלוק 1600 ואיזה התאמות דרושות?

נ.ב.. טורבו גדול, מזרקים, משאבה ווסט דל יש.

במחשב טיפלטי.. צריך יהיה למפות את הדלק שוב.

אז אתה אומר פורטינג יעיל מאוד על הראש של ה GT ?

לגבי הספקים.. אני יודע שזו לא בעייה להוציא הספק של 220 כס על המנוע המקורי, הקטע הוא לסוע עם ההספק הזה למשך זמן בלי לשבור משהו. :D

תומר... אם יש לך איי סי קיו או MSN מסנג'ר

תשלח לי את הפרטים בה"פ.

תודה.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

• תוכן חדש...