Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר מתקינים מגבר, צריך להעביר את כבל הכח אל קופסת הפיוזים המחוברים למגבר.

הבנתי שכמה שההספק שהמגבר יכול להפיק החיבור צריך להיות לפיוז בעל אמפר יותר גבוה (עפ"י ההספק הכולל של המגבר).

האם יכול להיות שיש לי באוטו רק פיוזים של 15A?

אם כן, מה עושים במקרה כזה?

איך מגיעים למקום שבו צריך לחבר את הכבל בקופסת הפיוזים? היכן בדיוק ממוקמת?

אשמח לתשובות בנושא,

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

לא... כאשר מתקינים מגבר אתה צריך להעביר פלוס מהמגבר למצבר.. כאשר רצוי מאוד שיהיה פיוז ביציאה מהמצבר(בית פיוז) שהפיוז שיושב בו יהיה לפחות 30 אמפר.... תלוי במה שיש ואני מניח שזה יספיק וזה בלי הקשר לקופסת פיוזים של החשמל באוטו.

פורסם
לא... כאשר מתקינים מגבר אתה צריך להעביר פלוס מהמגבר למצבר.. כאשר רצוי מאוד שיהיה פיוז ביציאה מהמצבר(בית פיוז) שהפיוז שיושב בו יהיה לפחות 30 אמפר.... תלוי במה שיש ואני מניח שזה יספיק וזה בלי הקשר לקופסת פיוזים של החשמל באוטו.

איפה בעצם יושב המקום שבו אני צריך לחבר את המגבר?

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

שמע אתה צריך למקד את השאלה שלך יותר כי אין לי כל כך מושג על מה אתה מדבר...

נגיד דבר כזה ואולי תבין..

את המגבר את מניח בתא מטען.. עכשיו אתה בשביל להפעיל אותו צריל שלושה דברים

כבל + , remote והערקה... כבל + אתה מעביר מהמצבר לתא מטען קוטרו עבה יותר מכבל רגיל.. כבל remote בא מהפאנל עצמו וכבל הערקה ממקום מבודד יותר מבין עכשיו?

ומה שאמרתי מקודם על הבית פיוז שאתה שם על הכבל שעובר מן המצבר זה בעצם להגנה.

• תוכן חדש...