Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|דייהו סופר רייסר-94-95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך תשובות של אנשים שמבינים מה הם אומרים ומדברים מנסיון..

איך האוטו מבחינות תחזוקה,בעיות נפוצות,ואחזקה?

ובכללי מה אתם אומרים על הרכב?

פורסם
אני צריך תשובות של אנשים שמבינים מה הם אומרים ומדברים מנסיון..

איך האוטו מבחינות תחזוקה,בעיות נפוצות,ואחזקה?

ובכללי מה אתם אומרים על הרכב?

מנסיון של 130 אלף ק"מ על רכב שנקנה ב100 אלף ועכשיו עדיין נמצא אצלנו ועומד על 235.

ככלל הראה אמנות טובה. טיפולים בלבד+קלאצ'+טיימינג פעמיים עד 200 אלף. החל מ200 אלף החלה שנה מבאסת, יקרה ועם 5 תקיעות בצידי הדרך. היום לאחר 10 אלף ש"ח תיקונים (מדחס מזגן,מצבר,אלטרנטור,רדיאטור,ראש מנוע) הרכב תקין: לא מתחמם, לא מאבד מים, לא אוכל שמן, מנוע חלק, גיר תקין ועובד יפה.

הסיכום שלי: טפל בו יפה והוא יחזיר לך אמינות יחסית טובה.

חוזקות: מזגן מ-ע-ו-ל-ה. מרווח. איכות הרכבה פנימית טובה (כן כן !).צריכת דלק 1:13.5 בבין עירוני. חלקים יחסית זולים

חולשות: בולמי זעזועים גמורים,רעש רוח.

פורסם

אצל אבא שלי היה כזה 8 שנים, די אמין מבחינה מכאנית, מערכות היקפיות שורדות פחות טוב. טיפולים חלפים לא יקרים, אפשר להישתמש גם בחלקים של אופל קדט בחלק מהמקרים.

סה"כ רכב בינוני ולא בולט בכלום, אבל כשהייתי נהג חדש היה לי כיף לנהוג אליו.

• תוכן חדש...