Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו אפלאוז שנת 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני דורון חדש פה ואני מתעניין לגבי רכישת דייהטסו אפלאוז

הרכב יד 1 הוא צבע את הרכב לפני חצי שנה ועשה את כל הטיפולים וממש שמר עליה לדבריו

השאלה האם באמת כדאי להשקיע ברכב כזה מעל מחירון?

מצאתי אחד ביד2 במצב מדהים כמו שרשום צבע חדש מעט מאוד ק"מ

הבעיה הוא דורש 15 אלף שח שזה 4 וחצי מעל מחירון

הוא טוען הרכב שמור כמו חדש

מה העצה שלכם??

להלן הלינק

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=25&ModelID=13&SubModelID=94&FromYear=1995&UntilYear=1996&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מודה לכם מאוד על העזרה דורון

פורסם

דורון,שמע ממישהו אחד שהחזיק רכב דומה,לא שווה מעל המחירון,זה רכב משומש ואתה לא יודע איו תקלה תצוץ מחר.

העניין של צבע כללי חשוד נאוד,לי היתה כזו שנת 97,שנתיים נהדרות ובשנתיים וחצי שלאחר מכן רק צרות ותיקונים לא קטנים (גיר לפני 150,000,מנוע ועוד ראש מנוע לאחר מכן)

חוץ מזה,המנוע ברכב הזה רגיש מאוד לשימוש במי ברז (פתח מכסה רדיאטור כאשר הרכב קר ומיכל עיבוי ובדוק אילו מים יש שם:אם נוזל קירור -מצויין,אם מי ברז -שומר נפשו וכספו ירחק ויתכונן להחלפת מנוע אם עדיין רוצה לקנות את הרכב בלי קשר לקילומטרא'ז.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש מכוניות ששווה לשלם עליהם כמה אלפים מעל המחירון בגלל מצב נדיר של ק"מ נמוך מאוד,יד ראשונה

והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה.

פה זה לא המצב הרכב נסע כמות מכובדת של ק"מ ,הצבע כבר לא מקורי ומי יודע אולי הרכב עבר תאונה.

לדעתי, תבדוק אם יש היסטוריית טיפולים מלאה ואכן הרכב הוא 00 בעלים קודמים ,תלך למכונאי ופחח שיתנו את דעתם למצב הרכב -חבל לשלם על בדיקה. בקשר למחיר: תתמקח לכוון 11-12 אלף ש"ח.

פורסם

סתם מבדיקה אקראית.

יש שם אפלאוז בחצי מחיר מזו שראית,עם קילומטראז' ותאריך טסט די דומים.כל "חטאה" הוא שהרכב יד שנייה.

רק מראה עד כמה 15000 זה מחיר מוגזם.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...