Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה חברים,

אני רוצה לשדרג את המערכת שלי שכרגע כוללת קדמיים סטוק מעפנים ואחוריים 6*9 magnat ultra 690 שלא עובדים ממש טוב (לא מתכוון להשתמש בהם).

חשבתי להשים מקדימה morel tempo 6.5 ויותר מאוחר להוסיף סאב ומגבר (אם אני לא יצליח להשיג עכשיו מגבר מחבר שיהיה זמני לקומפוננט).

זה יהיה טוב או שעדיף את הטמפו ואחוריים 6*9 משהו כמו jbl cs3196?

הטמפו חייבים הגברה?

ה-hu שלי הוא jvc kdg385 ואני מרוצה ממנו ולא מתכוון להחליף אותו בנתיים.

מקסימום שאני מוכן להוציא על קומפוננט כרגע זה 600-700 שקל בערך.

Seat Ibiza 2012

פורסם

הטמפו הם אופציה מצויינת, אם תמצא דוטק משומש במחיר הזה אפילו עדיף.

סט קידמי תמיד חשוב יותר מסט אחורי, אם ברמה ואם בעוצמה.

שים לב לא להתקמצן בהתקנה טובה, אחרת כל רמקול שתרכיב לא יגיע לפוטנציאל שלו ותתאכזב מכל דבר.

מתחדשת*

פורסם

התקנה תתבצע כנראה אצל אבי אביזרים בירושלים.

לגבי ההגברה, הטמפו יסתדרו גם בלעדיה?

והכי טוב זה להוסיף סאב בעתיד?

Seat Ibiza 2012

פורסם

YOU KNOW THAT YOU CAN PUT ONLY 5.25 INCH IN THE DOORS?

ONLY WITH CUSTOM PODS 6.5 INCH WILL GET IN.

GOOD LUCK :) .

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לי יש אחת שנת 2000 והקוטר הוא 6.5 אבל מבחינת העומק כמעט כל מגנט נוגע בחלון. הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב הם באמת 6.5 אבל המגנט שלהם היה מאוד שטוח ככה שבכל מקרה כנראה שתצטרך להתפשר על 5.25.

פורסם
YOU KNOW THAT YOU CAN PUT ONLY 5.25 INCH IN THE DOORS?

ONLY WITH CUSTOM PODS 6.5 INCH WILL GET IN.

GOOD LUCK :) .

אם מיקי - black_haze כתב לך הוא יודע מה שהוא אומר!

לבחור היה עד לפני חודש (ועדיין יש לו במשפחה) את הרכב.

6.5" לא נכנס, בדוק!

מיקי נאלץ לבצע בניות בדלתות,

כך שאם אתה מעוניין לדבר איתו ואולי תוכל לרכוש ממנו את הדיפונים תמורת החלפה בתוספת כמה שקלים והוא יחסוך לך הרבה כסף של בניות וורסטיליות מלאה לבחור כל סט שרק תחפוץ.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אז מיקי, איזה עומק של רמקול 6.5 יכול להיכנס לי בלי פודים? ואני אשמח אם תוכל להעלות תמונה של הפודים בפיג'ו..

Seat Ibiza 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה..

אז החלטתי ללכת על המורל טמפו עכשיו השאלה שלי היא רק מה להזמין 5.25 או 6.5?

ואיך מודדים את העומק של הרמקול באוטו (אם הוא יכנס כאילו)? לדוגמא הטמפו 6.5 הם 62 מ"מ עומק, מאיפה אני מתחיל למדוד את זה באוטו? מאיפה שהם יושבים לכיוון הדלת או מהברזל של הדלת?

Seat Ibiza 2012

פורסם

תראה,

לי הייתה שנת 94 אז יכול להיות שיש הבדל בין השנים אבל אם גם שלך דור ראשון אז זה 5.25.

את אתה רוצה 6.5 צריך לעשות הרבה חיתוכים ויכול להיות שבסופו של דבר תצליח להכניס 6.5 מבחינת קוטר אבל המגנט יגע בחלון והממברנה תיגע בגרילים של הדיפון.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לי יש פיג'ו 306 שנת 96 XR ויש לי מורל טמפו 6.5 בדלתות קדימה, רק שחתכתי את הרשת ברזל והכנסתי אותם ועליהם את המסגרת רשת המקורית שלהם, יצא ממש יפה, לא מתנגש בחלון והכל בסדר.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

• תוכן חדש...