Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצפה בבגאז'...[לאנסר 90]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר לכל נושא הרטיבויות למיניהן - מספר תגובות פה בפורום הבהירו שלחלק מהנהגים אין מושג איך משחררים את הצמיג הרזרבי.

עדיף לברר דברים כאלו ביום אביבי ונעים בחניה מתחת לבית, ולא להתחיל לתהות כשתקועים בצד הדרך, בלילה גשום על כביש רמאללה-תפוח עם שלושה ילדים עייפים וצורחים במושב האחורי, ואשה במושב הקדמי שמתקשרת לאמא שלה כדי להודות שהיא צדקה כשאמרה לה לא להתחתן...

שווה תמיד לדעת איך מפרקים את הצמיג הרזרבי, היכן נמצא המגבה (ג'ק) והצלב או המפתח המתאים לאומי/ברגי הגלגלים, ואיך מתפעלים אותם, ולהדריך את שאר הנוהגים ברכב.

כמו כן, רצוי לוודא מדי פעם שהצמיג הרזרבי מנופח בלחץ המתאים, כי אחרת - אנחנו סוחבים סתם גוש גומי ומתכת כבד בתא המטען, שלא יועיל בכלום ברגע האמת.

פורסם
בלי קשר לכל נושא הרטיבויות למיניהן - מספר תגובות פה בפורום הבהירו שלחלק מהנהגים אין מושג איך משחררים את הצמיג הרזרבי.

עדיף לברר דברים כאלו ביום אביבי ונעים בחניה מתחת לבית, ולא להתחיל לתהות כשתקועים בצד הדרך, בלילה גשום על כביש רמאללה-תפוח עם שלושה ילדים עייפים וצורחים במושב האחורי, ואשה במושב הקדמי שמתקשרת לאמא שלה כדי להודות שהיא צדקה כשאמרה לה לא להתחתן...

שווה תמיד לדעת איך מפרקים את הצמיג הרזרבי, היכן נמצא המגבה (ג'ק) והצלב או המפתח המתאים לאומי/ברגי הגלגלים, ואיך מתפעלים אותם, ולהדריך את שאר הנוהגים ברכב.

כמו כן, רצוי לוודא מדי פעם שהצמיג הרזרבי מנופח בלחץ המתאים, כי אחרת - אנחנו סוחבים סתם גוש גומי ומתכת כבד בתא המטען, שלא יועיל בכלום ברגע האמת.

ואולי כדאי גם לצרף מדחס (קומפרסור בעיברית :p ), הוא עולה 60 ש"ח בחנויות הרכב, ושווה כל גרוש כשאתה תקוע עם פנצ'ר ואין טיפה אוויר ברזרבי!

*מה שמזכיר לי להכניס את הקומפרסור שלי לאוטו :-)*

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אלא אם, כמובן, יש לך צמיג-על שלא מאבד נפיחות גם אחרי 9 שנים. :twisted:

Just Kidding.

יש את פיתחי יציאת האוויר מהאוטו, לרוב אילו תריסונים עשויי גומי שאמורים לתת לאויר לצאת (כאשר ניכנס אוויר מפיתחי האוורור הוא חייב לצאת, לא?).

יכול להיות שמישם ניכנסים מים...

תבדוק גם את זה.

הפתחים נימצרים מיתחת לטמבון איפושהו... תחפש, סביר להיח כי תראה אותם...

זהו, שלא ראיתי שום פתחים כאלה בפיג'ו שלי. בעצם לא ראיתי שום פתחים שמובילים בצורה כלשהיא לבגאז', וזאת אחרי פירוק של הכל מלבד הריפוד בצדדים והמושבים האחוריים.

לבקיאים - פספסתי משהו? יש איזו תעלה שנסתרת מאחורי הריפוד בדפנות הבגאז'? יש קשר פיזי בין התעלות של הדלתות האחוריות לבגאז'? משהו?

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

מה אתה מוביל בבגאז'?

אולי לקחת משהו כמו שמיכה או איזה סמרטוט והוא ניתקע בין הגומיה לדלת?

לי זה קרה, ניתקעה חתיכת ענף (בחלק העליון של הדלת) ונוצר חריץ וככה הגיעו מים עד נפש!!!

יש לי סיפורי הצפה מכאן ועד .....

אולי הגומיות לא תקינות....

ניסית להשפריץ עם צינור על הדלת, בין החיבורים ואחרי זה לראות אולי נוזלים מים פנימה?

שווה לנעול אפילו מישהו שם עם פנס (לא לשכוח להוציא אותו) ולנסות את זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי,

תבדוק את מע' ההתזה של החלון האח'.

יתכן שהמיכל/צינור הולכה פגומים כך שנוצרת נזילה שמציפה את תא-המטען.

בכל מקרה, הכנס חבר/ה(או שאתה בעצמך) אל תא-המטען(קפל את המושב האח' בכדי שיהיה לך מרווח), קחו צינור מים והשפריצו על הרכב נק' אחר נק' ונסו לאתר את מקום החדירה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
גילי,

תבדוק את מע' ההתזה של החלון האח'.

יתכן שהמיכל/צינור הולכה פגומים כך שנוצרת נזילה שמציפה את תא-המטען.

התכוונת לאורי, אני מניח. :wink:

מערכת ההתזה של החלון האחורי אכן פגומה, דבר ששכחתי לציין, אבל הנזילה הזעירה שהייתה משם אינה די משמעותית כדי להיחשב הגורם לרטיבות.

בכל מקרה, הכנס חבר/ה(או שאתה בעצמך) אל תא-המטען(קפל את המושב האח' בכדי שיהיה לך מרווח), קחו צינור מים והשפריצו על הרכב נק' אחר נק' ונסו לאתר את מקום החדירה.

פשוט כדי לסגור את הנושא לעת עתה - הרבה מים כברו עברו מעל הבגאז'. לאחר ניסיונות רבים אני עדיין אובד עצות לגבי המקור האמיתי לרטיבות. אין לי מושג מהיכן הגיעו כמויות כאלה של מים שהספיגו את כל צמר הסלעים המדובר.

אאלץ פשוט לחכות לתקופת הגשמים הבאה (ואמן שתבוא במהרה) כדי לראות אם התופעה חוזרת על עצמה.

לעמית, ליביו, redbaron, וכולם - תודה רבה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...