Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש מתכון ליציקת בטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אני צריך לעשות איזה יציקת בטון פשוטה (יעמוד עליה מחסן בחצר).

גודל היציקה כ 1.5X1.5 מטר וגובה היציקה כ 10-15 ס"מ.

לשכן שלי יש טפלה (מערבל בטון מכאני קטן) ואני צריך את המתכון,מצרכים (מלט,חול חצץ, מים ועוד משהוא?) וכמויות בכדי שתצא יציקה לתפארת האוף טופיק של CF :wink:

תודה מראש ומבטיח להעלות צילומים של התוצאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מבקש מחברי הפורום לא לתת עצות ומתכונים בטרם יציג בגירה רשיון בניה מהעיריה, ותעודה של קבלן מוכר מרשם הקבלנים.

ראו הוזהרתם, במידה ותסייעו לו, אתם מסייעים לדבר עבירה.

בברכה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה אתה מתערב?

אתה לא אמור להיות בפגישה באיזה בית קפה פלצני על 2 מוקה פראפוצינו(דה-קף) מחלב דל-לקטוז ודל שומן??:twisted:

פורסם

זה יציקת בטון אז אני מאמץ דיבור של פועל בניין :wink:

פורסם

רק בשביל העקיצות האלה , חסר לי את שמר , ואת הקבלן הרומני " קלרשו " מהמוסך של הגשש .

אני יעיל בקטן :oops: ירידות ורמפות עליה ללא ברזל או חצץ .

אם יש לך דיבור עם קלרשו (שמריהו) והעוזר בתאוריה מעשית ToMeR (סמי הידוע ) אני מאמין שיש שם על מה לדבר +

מצורף קישור לדיון .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255061&highlight=%D7%91%D7%98%D7%95%D7%9F

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הנח מספר אבנים לצורך הגבהת רשת הברזל מהרצפה. דאג שתהיה מונחת באופן ישר. היחס:

1 חלק בטון. 3 חלק חול. 1 חלק חצץ עדין או יותר, לפי הצורך. הרבה מים: הבטון צריך להיות נוזלי מאד ולשם כך עליך לדאוג לאטימות הטפסנות (אפשר עם נייר, למשל).

פורסם
הנח מספר אבנים לצורך הגבהת רשת הברזל מהרצפה. דאג שתהיה מונחת באופן ישר. היחס:

1 חלק בטון. 3 חלק חול. 1 חלק חצץ עדין או יותר, לפי הצורך. הרבה מים: הבטון צריך להיות נוזלי מאד ולשם כך עליך לדאוג לאטימות הטפסנות (אפשר עם נייר, למשל).

רוצה לומר, מלט...

שמעתי פעם מהנדס אמריקאי שדגל בשיטת ה3,2,1: 3 חול, 2 אגריגט (אבן), 1 מלט ומים לפי הצורך.

רצוי לפני הנחת הרשת ליצור אמבטייה מניילון ע"מ שהמים לא יחלחלו לאדמה.

לא לשכוח להשאיר את פני הבטון רטובים (רצוי לאחר היציקה לפרוס בד גאוטכני ולדאוג שיהיה רטוב כל הזמן למשך 3 ימים)

מנצל"ש:

האם זה נכון שמאוד רצוי לכסות יציקות בטון מפני השמש? (רז?)

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

חפש באוף טופיק עבירות בניה של שייימר הי"ד ומוטי מיאטה.

על משטח האדמה המהודק, באזור הטפסנות - שים מצע של יריעות ניילון. הבטון יאבד נוזלים לאדמה, והמים חיוניים לתהליך ההתקשות שלו. בבנין נהוג לעשות מצע של בטון "רזה". בעבודה החאפרית שלך יספיק אם תשים את היריעות, ותדאג להרטבה של הבטון ("השפרה").

על הניילונים, עם הגבהה של אבנים, שים רשת ברזל. הרשת צריכה להיות על ספייסרים, כדי שלאחר שתיצק היא תהיה בתוך היציקה, ולא בחלק הצמוד למטה או למעלה. היא צריכה להיות בתוך היציקה כדי שלא תחליד.

כדי גם לעשות איזה חמשה-שה יסודות, (טוב, נו, לפחות אחד באמצע) כדי שהיציקה שלך לא תזוז אם יהיה סחף אדמה / אדמה זזה לאחר גשם.

כל זאת כמובן לאחר שהוצאת רישוי מתאים, בליווי אדריכל, מהנדס, וקבלן מורשה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא הבנתי כלום!

את החותנת צריך לשים מעל או מתחת לרשת בניין?

פורסם

החותנת. באמצע היציקה. שלא תברח.

לפי הסדר. מלמטה למעלה.!

אדמה מהודקת טוב טוב. ואחרי הרטבה רצינית.

אם עושים יסודות. כמובן לחפור אותם.

מסגרת ליציקה. מסביב לשטח שרוצים לבטן (מהשורש בטון) לדאוג שהמסגרת מפולסת!~~ וישרה. קריטי להמשך.

לעשות אמבטיה מיריעת נילון. (לגודל שלך יריעה אחת שלמה!) (למניעת חילול המים של היציקה)

להניח מספר אבנים בגובה של כ 4 ס"מ. ועליהם את הרשת ברזל ליציקה.

צריך לדאוג שהרשת ברזל תהיה מעל לנילון לפחות 4 ס"מ.

אם יש יסודות. יש לקשור את החיזוקים שהולכים ליסודות לרשת.

ליצר תערובת ולמלות את התבנית. (הנילון.)

בסוף המילוי. יש לעבור על היציקה עם משהוא ארוך וישר (קרש ארוך. מניחים על המסגרת וגוררים ואוספים את הבטון העודף החוצה / למקומות שחסר. ליצירת בטון מפולס ישר ואחיד.

מרטיבים פעמיים ביום. בבוקר ובערב. 3 ימים. (אם מכסים את היציקה צריך פחות להרטיב בגלל התעדות קטנה יותר.)

אחרי 3 ימים מורידים את התפסנות (המסגרת)

לפי הגישה הנשית. מדלגים על השורה הבאה. וממשיכים.

**מחליקים פינות. קודחים חורים לבסיס המחסן. ובונים אותו.

ועכשיו לפי הגישה הנשית.

תאסוף את הבטון ההרוס לשקים. גם את הברזל העקום. והעצים עם השאריות בטון.

תנקה את השטח.

תקרא לאיש מקצוע. ותשלם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני חושב שלמחסן כזה קטן לא צריך יסודות של בניין תרצף את הבלטות הגדולות האפורות של פעם למידה הרצויה והמחסן ישאר במקום. סך הכל תצטרך 9 מרצפות כאלו. ולא תצטרך אישור עירייה וחתימה משמר כי זה ארעי. מה שכן מתחת לריצוף תפזר קצת חול ועליו מלט יבש.

פורסם

לא נכון.

ארעי הוא על גלגלים.

מחסן שכזה, על האדמה, כן מחייב אישור, והנחתו בחצר (גם אם אין יסודות) אינה חוקית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני חושב שזה פשוט מטורף שהאזרח צריך להתחיל להודיא רשיונות הזויים בשביל להניח מחסן מאעפן של כתר בחצר.

צריך להגיד תודה שאני לא משלם ארנונה על המלונות של הכלבות...יש לי 4 !

פורסם
צריך להגיד תודה שאני לא משלם ארנונה על המלונות של הכלבות...יש לי 4 !

זה בגלל שאתה לא גר בת"א.

אבל אל דאגה.. כל מה שמתחיל בת"א - יוצא גם החוצה (ע"ע פקחי חנייה, גרירות, דירות "יוקרה" במיקום זוועתי וכו')

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...