Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ביום כיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סי אם אופניים וזהו יותר קל לא??? ותצא ב7

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, זה נחמד כשאתה נוסע 200 קמ"ש,

i403092_carmageddon2.jpg

רק תזהר שלא יבוא מישהו כזה:

hqdefault.jpg

Carmageddon II Forever

carmageddon2img2.jpg

נ.ב. ילד, אין לך שיעורי בית לעשות?

את השיעורי בית בחשבון שאני צריך לעשות אתה כנראה לא תזכה לעשות מעולם..

פורסם

למה שלא תארגן לעצמך איסוף ופיזור ע"י אמבולנס שבמילא מוקצב לשטויות האלו- איסוף עובדי ביה"ח בימי כיפור.

וכל אמבולנס אחר שבדרך ל/ממקרה או סתם להוציא נסיעה לאיסוף עובדים/מתנדבים בגלל כיפור.

פורסם

מה שאני לא מבין זה: אם זה חוקי לנהוג ביום כיפור, אז מדוע דווקא ביום זה שוטרים מעקבים אנשים הרבה יותר מאשר בימים אחרים?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
התקנות אינן מתייחסות לתאורה בפנים הרכב - האם מותר להפעיל צ'קלקה (צהוב/כתום) על הדש-בורד/מדף אחורי ?

מה המשמעות של צ'קלקה ירוקה? והאם זה מעוגן בתקנות כלשהן ?

.

מה העונש על לשים צ'קלקה צהובה מחוץ לרכב ?

אם זה לא משהו קטסטרופי (אני מקווה שזה לא התחזות לשוטר, כי זה צהוב, וכל גרריסט שם את זה) זה מחיר שאני מוכן לשלם. (קחו בחשבון - נהג חדש).

במידה ואני אחליט לשים ואין לי ממי להשיג, איפה קונים דבר כזה ?

לגרר יש היתר מעצם היותו גרר, שיסומן באור מסויים לאזהרת רכבים אחרים.

צ'קלקה היא בהחלט מתקן שמפריע לנהג(אוי הריצוד, הריצוד), הגם שהוא מפיץ אור גם אל מחוץ לרכב.

ירוק - בכוונה לא נקבעו צבעים לתאורה זו, בכדי לא לפתוח פרצות.

מפריע לנהג זה ענין סובייקטיבי.

לענין צ'קלקה ירוקה - אני יודע שכחול זה משטרה, אדום זה כיבוי אש ומד"א, וירוק :?:

.

צ'קלקה ירוקה זה פיקוד העורף.

כל השאלות על ירוק - ירוק זה ביטחון יישובים - אצלנו למשל, במעלה אדומים, רכבי הביטחון עם מערכת תאורה ירוקה על גדות הרכבים שלהם.

פיקוד העורף לפי מיטב ידיעי זה כתום ירוק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם כך, עכשיו כבר יש 4 אירגונים המשתמשים בירוק, אלא אם אבטחת ישובים נמצאת תחת אחריות פיקוד העורף ואז נשאר בינתיים עם שלושה.

יתכן וירוק פשוט לא מוגדר בחוק וכל אחד מאמץ לעצמו את הירוק כיוון שאינו משוייך רשמית לשום דבר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה שפשוט לא תעלה על אחד האמבולנסים שמסתובבים ברחביי העיר?

יש לנו רחוק משפחה שהוא גם רופא ועבד בכיפור ובאו לקחו אותו עם אמבולנס וגם החזירו אותו.

קובי

פורסם

למקרה שאנשים כאן שכחו את בני דודנו שגרים במקרה קצת מעל מרכז הארז

כמו אום אל פאחם וכ''ד

יש לי הרגשה שהם חוגגים קצת על חשבוננו ביום כיפור

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בצומת הבנקים\דרך חברון בירושלים אפילו עובדים האוטובוסים של בני דודינו כרגיל אפילו שהם מסתכנים ועוברים בשטח ישראלי יהודי לכל דבר של ערסים "אנחנו נמצא כל סיבה לזרוק אבנים וללכת מכות" ירושלמים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
רק הערה לגבי הביטוח

בביטוח שיש לי,הפניקס SMS, הוא לא תקף בכיפור

הביטוח תקף ב 364 ימים והיום הבודד הינו כיפור.

שים לב.

אז מה קורה אם מישהו דופק לך את הרכב בחניה ביום כיפור?

אתה לא מכוסה? מבאס ;)

פורסם
אם כך, עכשיו כבר יש 4 אירגונים המשתמשים בירוק, אלא אם אבטחת ישובים נמצאת תחת אחריות פיקוד העורף ואז נשאר בינתיים עם שלושה.

יתכן וירוק פשוט לא מוגדר בחוק וכל אחד מאמץ לעצמו את הירוק כיוון שאינו משוייך רשמית לשום דבר.

.

ירוק - בכוונה לא נקבעו צבעים לתאורה זו, בכדי לא לפתוח פרצות.

מה זה משנה מה הצבע של הצ'קלקה, אסור להתקינה!!!

כל הגופים האזרחיים אשר מתקינים זאת(לא כולל שיטור עירוני אשר קבל היתר משר התחבורה) עושים זאת בניגוד לתקנות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית,

השאלה שלי מתייחסת כרגע לא אם זה חוקי או לא חוקי, אלא האם הירוק משוייך למישהו באופן רשמי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...