Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת BMW סדרה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחרי במוו סדרה 5 שיהיה אוטו שני בבית,התקציב רכישה נע סביב ה60 אלף +- ובסכום הזה אפשר לגרד את ה525 שנת 1999.

מה המחלות של הרכב?

טיפולים ועליות חלפים?

והאם המנוע עובד על רצועת טיימינג או שרשרת?

ועוד שאלה קטנה שאני לא יכול לשאול את הסוכן ביטוח שלי עד יום שני,מה העלות המשוערת של ביטוח לנהג בן 19 חובה+מקיף?

חג שמח לכול עם ישראל.

פורסם

1)הטיפולים ברכב מאוד יקרים בכול bmw ומבחינת המוסך המרכזי הרכב הוא שנת 09 ולא 99

אני מציע לך להתקשר למוסך מוכר ולברר עלות של חלפים, טיפולים שוטפים וכו.

2)ביטוח לנהג רגיל מעל 24 ובלי תבעיות ביטוח נע בערך בין 4 ל 6 אלף למקיף

לנהג בן 19 כמובן שיותר.

3)אני ממליץ מאוד על הרכב בתנאי שתקנה רכב שמור עם לא אתה תכנס לסחרור של כסף ולא תהנה מהרכב

שדרך אגב מאוד מהנה לנהיגה

שנה טובה

פורסם

הייתה לנו בשנת 2000 במוו 528, ב2003 הוחלפה ל540, שהייתה אצלנו במשך כ4 שנים, מעולם לא הייתה תקלה מיוחדת ברכב, אומנם כל תקלה אפילו קטנה שהייתה עלתה הרבה כסף, סך הכל רכב מצוין ולדעתי זו התמורה הכי טובה שתקבל לכסף שלך, מה גם שזה הרכב הכי יפה שאי פעם יוצר (ויהיו כאלה שיחלקו עליי)

• תוכן חדש...