Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת רמקולים OPEL ASTA 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להשתמש בשירות נחמד של פיוניר (כמובן שאין צורך לקנות אחר כך רמקולים של פיוניר :wink:).

בדוק כאן האם מופיע דגם הרכב שברשותך.

תקבל המלצות לרמקולים בגודל מתאים. רמקולים שמצוין עליהם 17 ס"מ הם של 6.5 אינטצ'.

עריכה: וואו - רק עכשיו אני קולט איזה אוצר זה. תודה על השאלה שהצריכה את הגיגול :lol:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Ctzvi, אתה מלך.

אדיר ביותר האתר הזה.

אני כמעט משוכנע שזה הסוג:

http://www.pioneer.de/eur/products/car_accessories/Opel_or_Vauxhall/Astra_4-door/06_1992/index.html

כתוב בבירור OPEL ASTA 1997. ולמטה כתוב בבירור 17cm.. אז זה אומר עכשיו בטוח, שלי זה 6.5 אינטש? למה הוא כותב "REAR DECK YES"? אין לי בכלל מקום לרמקולים בדלתות האחוריות..

פורסם

מצטער שאני כותב כל-כך הרבה תגובות אחר השנייה.

שאלתי בפורום של אוהדי OPEL וקיבלתי תשובה:

http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=218347

הוא אומר שכן, אני צריך 17cm מה שאומר 6.5inch אבל מצד שני, הוא נתן עוד כמה קריטריונים שהרמקולים צריכים לעמוד בהם... האם MOREL TEMPO עומד בהם? האם יכול להיות שמאיפה שהוא מגיע (אנגליה) ומאיפה שאני מגיע (ישראל) עשו שינוי בגודל הרמקולים? :p

פורסם

בחור אומר שאתה צריך טבעת הגבהה כדי שמגנט לא יגיע לחלון. זה נכון ברוב הרכבים בעלי דלת דקה.

צריך לבחור רמקול בעל התקנה לא עמוקה או להרכיב טבעות MDF בין רמקול ודלת (לא בעיה :lol:).

שמחתי להזיק בדרך שלי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

Rear Deck זה הרמקולים על המגש מאחורה, לא בדלתות האחוריות.

Front Door זה רמקולים בדלתות מקדימה, Rear Door זה רמקולים בדלתות מאחורה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בחור אומר שאתה צריך טבעת הגבהה כדי שמגנט לא יגיע לחלון. זה נכון ברוב הרכבים בעלי דלת דקה.

צריך לבחור רמקול בעל התקנה לא עמוקה או להרכיב טבעות MDF בין רמקול ודלת (לא בעיה :lol:).

שמחתי להזיק בדרך שלי.

תודה יבגני.

אז בקיצור המידה היא 6.5 אינטש..

אני צריך לבדוק איך אני מתאם את זה שאני אגיע לאור יהודה ואשאיר את הרכב ליום שלם.. ואז אני אזמין את המערכת..

אם למישהו יש הערות\הארות איך לשנות את המערכת במגבלת התקציב (לא 1 ש"ח יותר :p) הוא מוזמן להגיב, אבל כעיקרון לפי מה שהבנתי בתקציבים האלו, בחרתי את הרכיבים הכי מומלצים.

פורסם

חדשות מצערות - צריך להחליף סט קומפוננט

תכננתי כידוע לקנות סט קומפוננט מדגם MOREL TEMPO 6.5.. המידה היא אכן המידה הנכונה (6.5) מצד שני, נכתב לי בפורום הבא:

http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=218347

הדברים הבאים:

EDIT: Max mounting depth is 56mm, those are 62mm in the 6" version

אזי, יש למישהו המלצה על סט קומפוננט בטווח המחירים הזה +- שעונה על הדרישה לעומק? כמה עומק כדי שאני אשים אם המקיסמום הוא 56?

פורסם

אוקיי.. חשבתי לקנות יד שנייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274253

הדגם הוא של POLK AUDIO.. עושה רושם טוב מאוד (כמובן שאני אשמע לפני זה).. מה חושבים?

אם אפשר עדיין המלצה לרמוקל בסביבות המחירים של 600 ש"ח שעונה על הדרישה של העומק, אני אשמח..

אני פשוט רואה שהרמקולים יד שנייה האלו הם 5 ס"מ עומק =50mm .

יכול מאוד להיות שגם מצאתי HERTZ ESK 165 במחיר הזה, ביד שנייה.. מומלץ? - עריכה: בעצם לא אפקטיבי, עובר את מידת העומק ובהרבה.

פורסם

tkasher,

אתה מתקין אצל יוסי? אני בטוח שהוא יכול לפתור את הבעיה הזאת בקלות, טבעת MDF או שלל פתרונות אחרים, גש אליו שיראה את הרכב ואת הבעיה, הפתרון אני בטוח לא יאחר לבוא. :)

דני.

פורסם

אה, אז סתם האירופאים מפחידים אותי ויש מצב שאפשר להתקין את הקומפוננט?

בכיף :)

אני אדבר איתו מחר בבוקר. (בפורום אפשר לכתוב בלילה..)

פורסם

הבנתי, הבנתי, אז יוסי מלך :p , אני יודע את זה - אני אסע עד אור יהודה בשביל זה.. אני אדבר איתו אל תדאג :wink:

אם כבר, אז כן כבר.. מבין שלושת הקומפוננטים (HERTZ ESK 165 הPOLK AUDIO והMOREL TEMPO) אני מניח שהכי מומלץ ההרץ.

השאלה היא, עד כמה הוא יותר טוב מהשאר? יותר נכון, עד כמה הוא יותר טוב מMOREL TEMPO? בערך אותן יכולות או רמה אחרת לגמרי?

אני בד"כ שונא לקנות מיד שנייה.. אבל דווקא על קומפוננטים ממילא אין אחריות נורמאלית בד"כ ואם יש עסקה שממש משתלמת, מדוע לא..

אז HERTZ ESK 165 V.S MOREL TEMPO בקרב MORTAL KOMBAT של אודיו :p , את מי תאהדו? :p

שנה טובה ומבורכת לכולנו!

תומר.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על ההרץ אבל זה תלוי למה אתה יותר מתחבר.

לדעתי ההרץ אנרג'י שווים ברמתם בערך לדוטק ולא לטמפו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

להרץ אנרג'י יש את הטוויטר הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי.

הוא עשוי מחומר שנקרא טטלון וזה פשוט טוויטר מגעיל..

הרץ אנרג'י שווים לדוטק רק במחיר. ובמיד באס.

ברמת התקציב שלך הטמפו הוא אחלה רמקול ואני בטוח שיוסי ימצא לך את הפתרון להתקנה הטובה ביותר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...