Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים, היום תורי להקשות קושיה:

איפה ניתן להשיג - באיזור חיפה - צינור הידראולי (להגה כח) - קוטר פנימי חצי צול 1/2" ?

היום פירקתי את הקיים והסתבר לי שהוא הרוס לחלוטין, מנופח ובלתי שמיש. בעלים קודמים כנראה שם צינור ג'נרי שלא מתאים ממש לפני שקניתי ממנו את הרכב לפני כשנתיים. שאלתי גם בכללי אבל אני יודע שלכם יש יותר ניסיון\ידע\רצון\ברגים בקופסא :oops:...

אגב, אני אאלץ כנראה לגרור את הרכב למוסך - יש סיכוי להרוס משאבת הגה כח שאין בה שמן בשתי דקות שהאוטו מונע ועולה על הרמפה של הגרר? מדובר באיטלקיה כבת 20...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אגב, אני אאלץ כנראה לגרור את הרכב למוסך - יש סיכוי להרוס משאבת הגה כח שאין בה שמן בשתי דקות שהאוטו מונע ועולה על הרמפה של הגרר? מדובר באיטלקיה כבת 20...

תוריד את הרצועה מהמשאבה ותוכל לנהוג למוסך.

שנה טובה.

שלמה דן גדרון

פורסם

איטלקייה בת 20, המממ נשמע טעים...

לא יודע איפה יש דבר כזה בחיפה, אבל אם זו אלפא 75 (?) תמיד תוכל למצא אחד משומש במצב טוב ומקורי אצל אהוד שחר, להחליף אותו בעצמך, ולהזמין חדש בנוחות.

אגב, אם זה מה שאני חושב יש שני צינורות כאלה, אם הראשון גמור, סביר להניח שגם השני שווה בדיקה.

פורסם

מעדיף לא לשים צנורות משומשים, הייתי כבר בסרט הזה... אני אנסה לשאול ב"אלמוג". אני לא יכול להוריד את הרצועה כי היא מפעילה דברים אחרים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...