Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיינז חתום בסיטרואן ל2003!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחד עם מקריי, מזכיר מעט את הצוות של 2002 של פורד... נקווה שיביאו תוצאות יותר טובות ושתהיה עונה מעניינת...

http://rally.racing-live.com/en/headlines/news/detail/021216224820.shtml

בנוסף, הסקסו ניצחה באליפות הג'וניור 1600, אני מעריך שזה סימן לבאות בקטגורית הSUPER1600 שתערוך בכורה מלאה בעונה הבאה, אחד המירוצים אגב, יהיה בטורקיה!

http://rally.racing-live.com/en/headlines/news/detail/021117221342.shtml

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מקסימום שלושה קטעים הוא יחזיק את הרכב, למרות שיש לו די הרבה זמן להתאמן בשבילים ליד הבית...

מנסיון העבר נהגי פורמולה 1 מחזיקים בערך 2 קטעים עד שהם עפים לתהום, כנ"ל אלופי אופנועים כמו רוסי הגדול.

להנהלה: אפשר להפוך את זה לסקר בנושא כמה קטעים עד שהאקינן יעוף מהראלי?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

fuck סיטרואן הולכים לשחוט כמה כבשים בעונה הזו, מקריי וסיינז נהגים מעולים ובשילוב עם סבסטיאן הצעיר , הם יהיו צוות מעולה.

אבל וזה אבל גדול, כמה ההתרסקויות של מקריי ישפיעו ?

כמה תשפיע העובדה שלשניים מהצוות הזה זה מכונית חדשה לגמרי ?

כמה תקלות יהיו ומה השכר לימוד שישלמו שם על עונה מלאה ?

אני מניח שכול הדברים האלה יעזרו ל 206 לזכות באליפות רביעית רצופה.

פורסם
fuck סיטרואן הולכים לשחוט כמה כבשים בעונה הזו, מקריי וסיינז נהגים מעולים ובשילוב עם סבסטיאן הצעיר , הם יהיו צוות מעולה.

אבל וזה אבל גדול, כמה ההתרסקויות של מקריי ישפיעו ?

כמה תשפיע העובדה שלשניים מהצוות הזה זה מכונית חדשה לגמרי ?

כמה תקלות יהיו ומה השכר לימוד שישלמו שם על עונה מלאה ?

אני מניח שכול הדברים האלה יעזרו ל 206 לזכות באליפות רביעית רצופה.

אני משער שהם ייתנו פייט מהמירוץ הראשון, זו הולכת להיות העונה המותחת מזה שנים לדעתי!

מארטין ודובאל הצעירים המעולים של פורד, מאקינן שהסתדר סופסוף עם האוטו וסולברג הכשרוני מאוד בסובארו, פג'ו עם מרקוס ה:king: וז'יל שהוא :king: האספלט נכון להיום, סיטרואן עם צוות מנוסה, גם אם חלוד מעט, מקריי וסיינז הרי לא מהיום באותה קבוצה, אני חושב שהם מ97' בסובארו תקועים יחד תמיד, מה שגורם להם תמיד ליריבות לא מעטה על תואר "הנהג הבכיר".

אני לא מאמין בשלב זה שמיצובישי, יונדאי וסקודה יוכלו לתת פייט פיירי לאחרות, דבר שיכול להשתנות עד שנראה את התוצאות לפחות במונטה קארלו ובשוודיה.

מזמן לא נהניתי ככה מדיון איכותי.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

איך שאני רואה את זה זו הולכת להיות שנה של ראש בראש מבית PSA , כאשר לסיטרואן יהיה יתרון באספלט (למרות פניצי) ולפיז'ו בעפר ,אבל לא משמעותי.

דרך אגב , במקרה חזרתי מ-3 ימים בפינלנד ,וזה ממש לא קשה להבין איך הם מייצרים כאלה נהגים. הכבישים פשוט מכוסים בקרח ,אפילו סתם הליכה על המדרכה היא משימה קשה למדי עקב ההחלקות :) רק בשביל להישאר בחיים שם חייבים להיות נהגים ברמה ,שלא נדבר על מירוצים...

מתי ראלי פינלנד? יש לי הרגשה שבדיוק תהיה לי עבודה מאוד דחופה שם בתאריכים הללו... :wink:

• תוכן חדש...