Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אז ככה, ישנה תופעה מאוד מאוד מוזרה בזמן האחרון עם הרכב. הרכב הוא פיג'ו 306 XR שנת 95'. משקורה זה שאחרי שאני מתדלק, הרכב לא מניע יותר, הסטרטר לא מסתובב בכל, מסובב את המפתח ואין כלום. רק אחרי כ-10 דקות, הכול חוזר לעצמו ומניע בלי בעיה.

ברגיל הרכב מניע בלי שום בעיה, עוד במכה הראשונה,גם שהרכב חם, גם שקר, גם שהוונטות עובדות וגם כאשר לא, פשוט רק אחרי תדלוק, הוא לא מניע.

אני תמיד ממלא את המיכל אחרי שהוא חצי ריק למיכל מלא, אם זה קשור.

משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??

ומה עושים בנדון??

תודה מראש

:-)

פורסם

יש אימובילייזר של רב-בריח, שמנתק רק את ההצתה, ניסיתי לחכות שאימובילייזר נדרך, ואז שוב להקיש את הקוד, וגם לא עזר. ישר איך שהגעתי הביתה מתחנת הדלק כיביתי את המנוע וניסיתי להתניע והוא מתניע ישר. אחרי זה כיביתי את המנוע, חיכיתי שתי דקות (כמו זמן של תדלוק), ושוב הוא מתניע ישר.

התופעה המורה מופיע רק אחרי תדלוק, חוץ מזה האוטו נוסע בסדר גמור ואין לו כלל בעיה של התנעה.המצבר הוא של בן שנה וחודשיים, שאני דואג למלא לו מים לפי הצורך, לחן לא נירה לי שזה בעיה של מצבר חלש, הסטארטר הוא בן שנה, משיפוץ, וגם הוא לא נשמע חלש או משהו.

אני יודע שזה קצת מוזר אבל אלא התופעות.

שוב תודה מראש

:-)

פורסם

כשהרכב בחניה נסה לפתוח את פקק התדלוק למספר שניות וסגור אותו, ונסה להתניע.

אם תהיה בעיה בהתנעה כמו שקורה לך יכול להיות שמשאבת הדלק חלשה, ז"א שמה שעוזר לה לשאוב דלק זהו הלחץ השורר במיכל הדלק, וכשאתה מתדלק בעת פתיחת פקק המילוי הלחץ משתחרר ואז למשאבה קשה לשאוב דלק כי היא חלשה.

לדעתי זו תקלה קצת הזויה ומה שכתבתי זו הערכה גסה, ומבלי לבדוק לא ניתן לדעת.

פורסם

א. אני תמיד מתדלק באותה תחנה.

ב. חשבתי שאולי זה המשאבת דלק, אבל הסטארטר היה מסתובב לפחות, והוא לא נדלק בכלל. כלומר זה לא שהסטארטר מסתובב והרכב לא מתניע, פשוט לא קורה כלום, נדלקוח הנוריות הלוח שעונים וכלום.

פורסם

תראה אני מדגיש שמה שאני חושב עליו זו השערה בלבד, יש סיכוי שיש לך "עלוקה" אלחוטית ברכב ומשהו שם משבש לך את הקריאה התקינה כביכול העלוקה נדרכת לאחר יותר משתי דקות.

בשביל הניסוי גש לתדלק בתחנה אחרת וראה אם התופעה חוזרת על עצמה.

פורסם

בנתינם בדקתי את המצבר, היום אני יבדוק טעינה וינשה לתדלק בתחנה אחרת.

אני יעדכן בתוצאות.

תודה

פורסם

אין לי מילים.....

תדלקתי עכשיו בתחנת דלק אחרת, טנק מלא כמו תמיד, והאוטו התניע כמו נינג'ה, בלי גמגום אפילו. לא יאמן.

ההבדל היחיד שאני מצאתי זה שבתחנה הזו אין את הגומי על האקדח של המשאבה שמכסה את הפתח לתדלוק. אולי זה איזושהי בעיה של וואקום?? ועכשיו היה מקום לאוויר לצאת.

יש רעיונות? מזה יכול להיות??

• תוכן חדש...