Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגדישה- רובר 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, יש לי בעיה בגדישה כך אני חושב.יש לי רובר 600 טורבו עם טורבו מקורי garett t25 יש בוסט קונטרול פורק לחץ חיצוני פילטר פתוח צמיגים חדשים של "גוד יאיר". אז ככה הבעיה היא ברגע שאני מתחיל לגדוש עם בוסט קונטרול סגור הגדישה מגיעה ל1.2 בר ואז יש לי מן נפילה או חניקה כזאת מה שבעבר לא היה, בעבר הייתי מגיעה ל0.9 בר בלי שום חניקה או נפילה אני חושב שזה קרה מאז שהחלפתי צינורית שמתחברת מה"wast gate" למפצל של ה"boost control" החלפתי כי היה בקודמת חתך,הצינורית הקודמת הייתה יותר דקה מהחדשה אבל החדשה כמה כל שאר הצינוריות של ה"בוסט קונטרול". הייתי שמח אם תעזרו לי. תודה

פורסם

צינורית יותר עבה = יותר אויר נכנס = גדישה יותר גבוהה.

ומכאן הדרך לדטונצייה קצרה עד מאוד (ואז תגיד "שלום" למנוע).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבל הצינורית הקודמת הייתה יותר דקה מהפיה וגם היה מאוד קשה להלביש אותה וגם אחרי כמה זמן היא הייתה מתייבשת על הפיה וניקרעת,לכן החלפתי. אתם יכולים להמליץ לי על צינורית יותר איכותית בבקשה

פורסם

ההודעה המקורית בשחור, התערבות ההנהלה באדום.

היום החזרתי ת'צינורית (את הצינורית) הקודמת ושום דבר לא ישתנה.ולפניכן כשהייתי פותח ת'ברז (את הברז) על השעון של הטורבו היה מראה מעל 500 וכשהיה סגור זה היה על 500,כרגע זה עם ברז פתוח עדין על 500.אני חושב שהבעיה במשהו אחר יש מצב שהבעיה ב wastgate?.צריך עזרה!!! (ברור שאתה צריך עזרה, אחרת לא היית מבקש אותה. גם שלושת סימני הקריאה מיותרים, נא קרא את כללי הפורום)

לכבוד ראש השנה ,לא קיבלת התראה.

פורסם

כרגה החזרתי הכל כמו שהיה לפניכן, בדקתי ת'ברז גדישה הוא תקין.בעבר גם מתחתי את הwastegate.יכול להיות שיש בעיה בwastegate ?לא פועל או משהו?

בבקשה תסבירו לי מה הפעולה של הwastegate ? ואיך או בעזרת מה הוא פועל.רציתי להזכיר שיש לי גם פורק לחץ וגם ברז גדישה.תודה

פורסם

ברזים מכניים האלו ידועים בזה שהם יוצרים BOOST לא חלק, ספייקים אדירים וכו'.

תפתר מזה כמה שיותר מהר.

אם אתה בקטע של בוסט קונטרולר - תשקיע 300$ ותזמין GREDDY מחול.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה עליתי על הבעיה יש לי דליפה בווסט גייט,עכשיו אני מחפש ווסט גייט לgarrett t25 ,אני לא מצליח למצוא יש בebay אבל אין לי ויזה בין לאומית .יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא את החלק?

פורסם

תחליפי לא תמצא בארץ, ברובר הוא נמכר יחד עם הטורבו.

אני קניתי בזמנו וייסט גייט של פורג' מאי ביי, חוץ מהכאב ראש בשחרור מהמכס ומספר התאמות בפלח של המקורי הכל עבר חלק .

חוץ מאי ביי אין לך פיתרון.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...