Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העלת כ"ס לפונטו XTZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מיתכוון לרכוש פיאט פונטו XTZ שנת 98.. אבל יש לה ממש מעט כ"ס ואני לא יודע איך לעלות לה כ"ס אני דיי חדש בנושא ואני רק לומד.. תביאו לי הצעות בבקשה כי 60-75 כ"ס זה דיי באסה לנהג צעיר שרוצה קצת פוזות :p

ואגב רציתי לישאול לדבי המיכללה של מכונאות רכב וכו' תודה רבה.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, במידה ועדיין לא רכשת את הרכב, הוא לקנות רכב אחר עם מנוע חזק/הספק יותר

גבוה, אם בזה חפצה נפשך.

לשפר תמיד ניתן. אבל זכור שבדרך כלל, עדיף (כלכלית) לקנות את הרכב כבר כשהוא "משופר"/מנוע יותר גדול. קל וחומר אם עוד לא קנית, אולי אפשר לחסוך עוד קצת לרכב יותר "רציני".

ספר לנו מה אתה רוצה מהרכב ומהן הדרישות שלך ממנו (לדוגמה: מה כמות הנסיעות, עירוני/בינעירוני, בטיחות,אמינות חסכוני...) ויהיה ניתן לכוון אותך יותר טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

אהמ.. אני כמו כל צעיר רוצה פציחות זריזות, נסיעה מהירה זה לא אני.. כי כאן בארץ זה לא יתן לי הרבה.. אני רוצה פתיחות טובת וגם.. אני רוצה שהאוטו יגיע למקומות כמו כינרת ולא ימות לי באמצע עליה אני חושב שאתה מבין על מה ני מדבר..

ולגבי הפונטו GT מה המחריון וכמה היא יכולה לעלות?

פורסם

פילטר פתוח לא יתן לך שום דבר חוץ מפוזה, הדרך היחידה והכי זולה בשבילך זה לקנות רכב אחר.

כל שיפור שתעשה יעלה יותר מאשר להוסיף עוד כסף לרכב יותר חזק.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אגב, בגלל שהאוטו קליל וגם ידני גם פונטו 75 תאיץ כמו כל רכב אחר על הכביש.

לגבי נסיעות לכינרת וכו' - אם הרכב מטופל, אל חשש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה רבה חברה גם על הפיאט הזו חשבתי.. תודה רבה, אבל הפיאט פונטו היא של בחור אחד שהוא מוסכניק והאוטו במצב פיקס... אוף אני מתוסבך עם עצמי אני לא יודע מה לעשות..

וכמה כ"ס לבראבו? 75? 85?

האם יש עוד רכבים לצעירים שהם איכותיים זולים ויפים? :)

פורסם

יפים זה עניין של טעם.

לבראבו היו כשהיא היתה חדשה 100 כוח סוס בערך.

איכותי וזול לרוב לא הולך ביחד. פיאט זה אחלה אוטו ובמיוחד לנהגים צעירים, (ואם משהו מתקלקל הוא יחסית יותר זול לתיקון מאשר במכוניות אחרות), אבל זה לא איכותי כמו מרצדס.

אל תנעל על רכב אחד, תיגש לראות כמה ואז תחליט.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...