Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון מאוד.

ניתן להזמין מגברים ושאר ציוד אודיו מחברה כמו אביס מקוריאה תחת איזה שם שתרצו, וחלילה לא מגברים פשוטים, אפשר להזמין מגברי מנורות או קלאס A תוך שימוש ברכיבים האיכותיים ביותר בשוק.

המחיר לא יהיה זול, אבל ביחס למגברי היי-אנד "אמיתיים" הוא יהיה מציאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה טעית ועוד צחקת על זה שאני אומר שהמגבר היה מיצור בזנון בקוריאה .

צודק,

אני בטעות התבלבלתי בין RED BOX לבין RED SOUND, קורה- טעות שלי.

לפעמים מרוב הג'אנק מתבלבלים:).

RED-BOX זה ג'אנק סיני במיטבו שברוקס הביאו בזמנם.

והיו נמכרים בכ400 ש"ח לצרכן.

אין לי מושג איפה RED SOUND היו מיוצרים.

אם דרור טוען שהוא ייצר בקוריאה אז מבחינתי זה מידע אותנטי, למרות שאני לא מבין מה כלכך חשוב להגן על חברה שסגרה מזמן שהתיימרה להיות USA DESIGN כאשר מדובר על מותג מדבקה ישראלי בייצור קוריאני עם תכנון קוריאני מהייסוד .:roll:.

מה קשור USA לכאן אני לא מבין.:roll:

אבל מה זה משנה, העיקר דרור שוב זורק האשמות והכפשות.

זה הפך כבר להרגל, לא משהו מרגש במיוחד.

under construction..

פורסם
תמיד "רד סאונד" ייצרה מגברים בשני בתי חרושת בקוריאה (שאחד מהם הוא "זינון" דרך אגב זה היה המגבר הפחות מוצלח)

בית החרושת השני היה היכן שסלסטרה מייצרת היום? מבשיל לי תסריט לאופרת סבון.

להשלמת התסריט, וברצינות, אשמח לקבל פרטים על שיתוף הפעולה של רד סאונד עם מורל בייצור רמקולים. [זה אמיתי].

אני לא מבין מה כלכך חשוב להגן על חברה שסגרה מזמן שהתיימרה להיות USA DESIGN כאשר מדובר על מותג מדבקה ישראלי בייצור קוריאני עם תכנון קוריאני מהייסוד .:roll:.

מה קשור USA לכאן אני לא מבין.:roll:

ניר, זה לגיטימי לחלוטין שמי שיזם את רעיון המוצר, הוציא אותו לפועל, ייבא ומכר לא רע - יגן עליו. מה עוד שהעובדות שהוא טוען להן אינן הופכות את המגבר הג'נרי הזה לפחות ממגברים ג'נריים אחרים - אולי רק ליותר. לגבי הUSA DESIGN, לא רד סאונד ולא דרור המציאו את הגלגל. זה הטריק הכי ישן בספר. גדולים ומכובדים משתמשים בו בציניות ראויה להערכה. דווקא עם זה אין לי שום בעיה.
פורסם

לך אין בעיה אבל תחשוב על אותם מסכנים שחושבים שקנו מתוצרת ארה"ב....

גם אני לתומי ,הפתי והתמים שכמותי,שחיפשתי מגבר 5 ערוצים שלפני שנים טובות היה קשה מאד להשיג ועוד במחיר שפוי-שמחתי שלפתע ראיתי מגבר אדום ורוד "סקסי"-שיצא מהארון ועליו לא מדבקה אלא תוית מולחמת על המגבר שנשאה בגאון את אותיות קידוש הלבנה-U.S.A....בירורים בכל מיני חנויות לאביזרי רכב שהיללו את המגבר "המפלצתי"(כדבריהם) רק חידדו בי את ההרגשה שאני קונה מוצר טוב.אז(לפני כ7-9 שנים)לא היתה לי את האפשרויות כפי שיש כיום לכל דיכפין,להכנס לאינטרנט או פורומים ולברר וכל מה שהצלחתי לעשות הוא לנסוע לכל מיני מקומות בארץ ולברר על המגבר הזה. אגב,אף אחד לא החזיק את המגבר במלאי עקב עלותו או חוסר דרישה של לקוחות ורק בעזרת קשרים ,הצלחתי להשיגו במחיר מפתיע (מאד!) לעומת מחירו בכל החנויות.ולא היה מאושר ממני אותו יום....:oops::lol:

נכון שבפרסום יש מניפולציות ומשחקי מילים אבל ,לדעתי זה עדיין פרסום שיקרי בולט להשתמש בשם מדינה שכביכול אצלה ייצרו את המגבר ושכל קשר בינה למגבר הוא שיווק קודח ומוצלח שעבד על הרבה מאד אנשים ואני בתוכם...

ואגב,אין לי בכלל בעיה עם דרור שיוצא להגנה על הבייבי שלו באותם ימים אבל ,שיצמד לעובדות .החלקים שבנו את המגבר,הם חלקים זולים,ללא אבא ואמא, סבא וסבתא.ולמיטב זכרוני גם לא כתוב על אותם קבלים,נגדים וגו"קים שום דבר המעיד על מוצאם כמו חלקים אלקטרוניים שמגיעים ממשפחות "טובות".

פורסם

ורוד וסקסי? מדינה דמוקרטית. אני מפרגן..:wink:

לפי התמונה הזו, אין שום כיתוב של ייצור בUSA. עוצב, או תוכנן לכאורה, כן. טובי המשפטנים אכלו כמה צפרדעים בנסיון להוכיח במקרים כאלו, תוך פלפולים כאלו ואחרים, בעיה משפטית של הטעיית צרכן וזיקה לעילת תביעה. די לכתובת המתכנן במדינה האמורה כדי לאפשר כיתוב שכזה, או לאחוזי תרומה משתנים וערטילאיים כדי להקרא בשם ארץ ייצור..

בעיה אתית? אולי כן. אבל גם בפרסום של בר רפאלי את FOX יש בעיה אתית. כזו שמרגישה לך כאילו הזבל שלהם שווה כמוה. למשל. אבל זה כבר נושא לדיון פילוסופי.

אגב, אם אותו מגבר בדיוק היה באמת מיוצר בUSA זה היה עושה לך יותר טוב? או שקיווית שבמחיר שלו תקבל מגבר "אמריקאי טהור ואיכותי אמיתי". זה בסדר. כולנו רוצים F430 במחיר של מאזדה 3.:-)

אגב 2, בUSA אין ייצור של סחורה מיץ של זבל? נכון, אולי היום כבר פחות אבל היה גם היה. USA הוא לא תמיד ערובה לאיכות. היום אנחנו כבר יודעים שזה כמעט ההפך..:-( "איכות אמריקאית" זה כבר כמעט נחלת העבר. לצערנו הרב.

אגב 3, מגברים ג'נריים זולים לא מתיימרים להיות בעלי רכיבים פנימיים "ממשפחות טובות", אחרת הם כבר לא היו מגברים ג'נריים זולים.. "רד סאונד" לא התכוון -ולא הצליח- להיות מעולם מעבר למה שהוא היה באמת.

פורסם

צביקה-כל מילה בסלע!

ורק תוספת קטנה,כן.פעם-" יוצר בארה"ב "היה עושה לצרכנים את זה...ואתה יודע מה...למה נלך רחוק?היה ממש לא מזמן פולמוס ייצרי כאן בפורום על מוצר שהולך חזק מאד כאן וארץ ייצורו הוצנע ....:wink:

פורסם
לך אין בעיה אבל תחשוב על אותם מסכנים שחושבים שקנו מתוצרת ארה"ב....

גם אני לתומי ,הפתי והתמים שכמותי,שחיפשתי מגבר 5 ערוצים שלפני שנים טובות היה קשה מאד להשיג ועוד במחיר שפוי-שמחתי שלפתע ראיתי מגבר אדום ורוד "סקסי"-שיצא מהארון ועליו לא מדבקה אלא תוית מולחמת על המגבר שנשאה בגאון את אותיות קידוש הלבנה-U.S.A....".

אתה לא פתי ותמים אבל לא קראת טוב את מה שהיה כתוב כי אתה לא הבנת את מה שכתוב על הפחית כי הם לא כתבו שהם מיוצרים בארה"ב ,רק DESIGNED (וכמו שאיתמר אמר זה היה עם שגיאת כתיב ), חוץ מהפחית הייתה מדבקה גדולה על הקרטון של zenon made in korea שכל אחד יכול היה לראות ,לא רימו אותך או משהו כזה.

-

פורסם

חבל שהמגבר לא נמצא כאן לידי.הוא במקום שמור אחר..:wink:

אבל מבטיח בהזדמנות הראשונהלהביט בו ולראות בדיוק מה כתוב.

מה שכן חקוק היטב בזכרוני שהאריזה של המגבר היא חלקה לגמרי ללא תמונה,כיתוב או משהו אחר המעיד על תוכנה.זה העלה בי תמיהה די רצינית,כי מותג שמכבד את עצמו מדפיס על האריזה את תוכנה,פרטיה וכו.רק מדבקה קטנה בפינה עם מספר סידורי ציין את סוג המגבר שבפנים.

פורסם
מה שכן חקוק היטב בזכרוני שהאריזה של המגבר היא חלקה לגמרי ללא תמונה,כיתוב או משהו אחר המעיד על תוכנה.זה העלה בי תמיהה די רצינית,כי מותג שמכבד את עצמו מדפיס על האריזה את תוכנה,פרטיה וכו.רק מדבקה קטנה בפינה עם מספר סידורי ציין את סוג המגבר שבפנים
- הנתונים הם ישנם בדף A4 בלי שם של המגבר והדף בתוך הקופסה נכון ? כי זה הנתונים האמיתיים של 50 ואט ולא מה שכתוב על הקרטון .

ורק תוספת קטנה,כן.פעם-" יוצר בארה"ב "היה עושה לצרכנים את זה...ואתה יודע מה...למה נלך רחוק?היה ממש לא מזמן פולמוס ייצרי כאן בפורום על מוצר שהולך חזק מאד כאן וארץ ייצורו הוצנע ....:wink:

כל הרמקולים הטובים של מורל מיוצרים בארץ ורק הפולס הוא בסין אבל מורל לא מצניעים את זה ,ואם אתה שואל אז הם יגידו לך ,יכול להיות שגם הטמפו כמו הפולס אבל אני לא יודע לגביו .

בקשר למחרים של המגבר הוא היה נחשב לסביר כי הכל עלה מאוד יקר . אז רציתי לקנות פיוניר GM-H44 עם 4 יציאות ועם מאווררים שהיה 25 ואט והוא עלה אותו דבר ,וגם סאב של פיוניר בלי קופסה עלה 1400 ש"ח חוץ מהרדיו טייפ של קנווד שעלה 1400 והצנג'ר שלו של 10 דיסקים שעלה עוד 3400 ש"ח , ומגבר לסאב 2 יציאות - היה רוקפורד עם 37.5 ואט והוא עלה 2800 .

-

פורסם

לגבי הנתונים של המגבר-אם זכרוני אינו בוגד בי(בכל זאת,אני כבר זקן...:wink:)דף הנתונים הוא בגודל A4 מקופל לחצי ועליו יש טבלה של כל מיני דגמים של מגברים ,הספקים וכו.

אני אשתדל לקפוץ השבוע לכספת(:lol:)ולהוציא את הדף ואולי אצליח להעלות אותו כאן בפורום.

ובקר-למה?

פורסם

המורל מילניום- הפולס וגם הטמפו מיוצרים בסין.

הסיבה היא על מנת להתחרות ברמת מחיר הנמוכה(450-600ש"ח).

ואת זה יש לציין הם עושים בשליטה כמעט מוחלטת בקטגוריה הזאת.

למעשה, הסט הכי טוב שיש כיום ברמת המחיר הזאת הוא הטמפו, מה גם שאפילו הפולס עדיין משווק כאן במחירים של פחות מ500 ש"ח.

ואת זה יעיד כל מי שמתעסק בתחום הזה למחייתו כולל יבואנים שמתחרים בליין הזה.

under construction..

• תוכן חדש...