Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי סאב פיוניר 1400W מהדגם החדש 2009,

ונתנו לי אותו עם תיבה שנראית לי קטנה עליו, התיבה עם פורט למעלה היא קטנה ב5 ס"מ מהטיבה המפורסמת של EXPLOUSION עם צבע ורוד בצצדים,

הסאב עצמו הוא 12" ואצלי הוא בגודל חזית התיבה בדיוק, אז אני חושב שהתיבה אצלי היא קטנה מדי והיא חונקת אותו,

לכן חשבתי לבנות תיבה מקצועית ובנפח המתאים, אז מה עדיף אם אני מחפש באס חזק, תיבה אטומה או פתוחה?

ואיזה נפח צריך לסאב הזה ואיך אני מתאים את המידות לנפח?

ולגבי הרמקולים והסאב, האם כל שהקבל היה עבה יותר זה יותר טוב? ולמה זה עוזר?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אולי מישהוא מהמומחים ישתדל בכל זאת לעזור לי קצת,

חברים אני תקוע עם תיבה מגעילה ודפוקה .

ובכלל מה דעתכם על הסאב הזה?

ולה הוא לא נותן באס חזק בשירים עם באס נמוך?

פורסם

תתחיל בכיוונים

אל תצפה להרבה איכות מהסאב הזה,אבל עוצמה יש לו ככה שמן הסתם משהו בכיוונים לקוי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תאמין לי אני לא מחפש איכות, הכי חשוב זה באס חזק שירעיד את האוטו.

אני חושב שהמגבר שלי המעפן הוא אחד הבעיות שלא נותן באס חזק , זה CARDINAL V15 1500W עם 4יציאות,

אז מה לכוון בדיוק? ולאיזה עוצמות לכוון את המגבר הזה כדי לקבל ממנו באס טוב?

פורסם

מן הסתם הסאב מחובר בגישור למגבר (2 ערוצים בעלי סימון + ו - שלקוח מכל אחד בנפרד,רק לפי התרשים שעל המגבר)

יש כפתור BASSBOOST תוריד אותו לאפס

יש כפתור GAIN,תעלה לחצי בתור התחלה

יש כפתור FREQ (תדרים) תעלה בערך רבע

עכשיו תשמע שיר מוכר עם באס נמוך וקצבי ושחק עם התדר עד שתגיע למצב שהבאס ישתלב יפה עם הבאס שמופק מהרמקולים הקדמיים

אח"כ שחק עם הGAIN (עוצמה) עד למצב הרצוי

אם כל זה לא הספיק לך אתה יכול להעלות קצת את הBOOST במגבר,קח בחשבון שישמעו גרוע וזו סכנה לבריאותו של הסאב (עיוות) אבל אני לא רואה משהו אחר בסטאפ הזה

ממליץ לך להחליף מגבר,יש JBL ועוד כמה ביד 2 שעולים כלום ויתנו לך (ולסאבך :-D) הרבה יותר איכות והרבה יותר עוצמה,אם אתה מעוניין נמליץ לך בכיף

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

האמת שאני מעוניין להשאיר את המגבר הזה לרמקולים 6/9 פיוניר 400W,

ולקנות מנובלוק רציני לפי ההמלצות שלכם לסאב בנפרד, כמובן אני מעוניין לחליף את כל הכבלים מהמגבר עד המצבר ורמקולים ,בקיצור אני רוצה לשפץ ולהשקיע קצת במערכת,

ואם יש הצעות לסאב יותר טוב אז יתקבלו בברכה,

אז עכשיו אני מחכה להמלצות ולרעיונות איך לשפר את המערכת עד לרמה שרעיד את הכביש וירגישו אה הבס מרחוק.

תודה.

דרך אגב יש לי כרגע דאבלדין של X5 מה דעתכם עליו?

• תוכן חדש...